Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
On-line prodej betonu, betonových směsí a litých podlah po celé ČR - eshop mujbeton.cz . Poradíme s výběrem vhodného typu betonu a zajistíme dopravu domíchávačem nebo korbou.

Výroba, montáž, oprava, servis: -elektrické zařízení: -tranzistorové napájecí zdroje -speciálních elektrických zdrojů -nabíjecí a speciální stejnosměrné zdroje -svařovací tranzistorové invertory. Vývoje, výroba: -stejnosměrné spínané zdroje.

Prodej, servis: - brusivo Tyrolit - zahradní a lesní technika: - motorové a elektrické pily, sekačky, vyžínače, křovinořezy, drtiče, foukače, postřikovače, traktory a plotostřihy. AUTORIZOVANÝ PRODEJCE: - značky Stihl, Husqvarna, Dolmar, Jonsered, AL-KO, Solo, Stiga, VeGa, Active, Partner, Dolpima, Mountfield, Weibang.

Prodej, eshop zahradního nářadí, servis: -rýče, hrabě -nůžky na větve, plot, trávu -zahradní traktory -sekačky na trávu -vyžínače -sněhové frézy -motorové pily -křovinořezy -travní osiva -drtiče větví -kultivátory, rotavátory -vertikutátory -zahradní hnojiva.

Kompletní technické zabezpečení koncertů, festivalů, sportovních akcí, firemních akcí, konferencí a prezentací. Zajistíme nejen ozvučení a nasvícení, ale i podium, zastřešení a videoprojekci.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, technický servis, poradenství: - lepidel, lepidla-lepení a spárování obkladů a dlažeb - sanace betonových konstrukcí - pokládka a sanace potěrů horních vrstev podlah - stavební chemie.

Služby: -architektonické -projektování, projekce, projektová činnost.

Výroba: - nožů - nože s parožím, outdoorové, damaškové, Nessmuk, Woodlore a kuchyňské. Rukojeti jsou z různých materiálů - velbloudí kosti a jelení paroží, exotické tvrdé dřeviny jako eben či palisandr a tuzemské dřeviny švestka, jilm, také je možné použít umělé materiály jako G10, micarta, stabilizovaná šiška.

Návrh, prodej, realizace: - elektrické podlahové topení, topné rohože, kabely, termostaty, kompletní topné systémy.

Železářství. Maloobchod, prodej: - kování, zámky, kliky - stavební chemie - spojovací materiál - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ochranné pomůcky - svařovací technika - vrtáky, frézy.

Truhlářství SAMO CZ s.r.o. zajišťuje kompletní sortiment truhlářských a dřevařských služeb. Výroba a realizace včetně 3D vizualizace, dopravy a montáže kuchyní, vestavěných skříní, dveří, podlah a interiérového nábytku.

-Prodej výrobků z ovčí vlny -údržba zeleně a zimní údržba. (sečení trávy, sekání trávy, úklid sněhu)

Instalatérské práce: -vodoinstalatérství, topenářství: -rozvody vody, topení či kanalizace -drobné opravy. Dodávky materiálu.

INGOLS je moderní obchodní organizace, zabývající se nákupem, skladováním, úpravou a prodejem hutních výrobků na bázi velkoobchodu. Velkoobchod, velkosklad, prodej: -hutního materiálu: -plech hladký za tepla válcovaný, plechu hladkého za tepla válcovaného -pozinkovaného plechu za studena válcovaného -tabulové ...

Pokrývačství. Rekonstrukce, montáže: -střechy, střešní krytiny. Výroba a montáže: -nové střechy -altány -zahradní domky.

Velkoobchod a prodejna stavebnin TRADIX UH, a.s. ve Zlíně má pro Vás široký sortiment veškerého stavebního materiálu, zdící materiál, ytongy, cihly, betony a dále zámkové dlažby, zárubně, eurookna, dřevěné dveře a okna Velux. Rozvoz je zajištěn po Zlíně v ceně materiálu. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -stavební materiály, ...

Sedací soupravy na míru: - obývací sestavy, ložnice, kuchyně - jídelní sestavy - kancelářský nábytek - dětské pokoje - český i zahraniční výrobce - výhodné financování - možnost vystěhování starého nábytku.

Prodej, montáž, servis a poradenství: - kamna, krby, sporáky. Kamnářské práce.

Prodej, montáže, instalace: - hifi technika, - audiofilská poslechovka, - TV, audio, video showroom, - satelitní technika, - klimatizace, - kamerové zabezpečovací systémy, - inteligentní elektroinstalace (Loxone). Poskytujeme poradenství v oboru.

Prodej, montáž, instalace: -autoelektronika: -auto hifi -satelitní, video, televizní technika PIONNER, NOKIA, SONY -mobilní telefony -domácí kino -hifi technika -zabezpečení objektů -ozvučení objektů. Maloobchod, prodej: -bílá technika: -ledničky -pračky -sporáky -mikrovlnky -myčky -odsavače -vestavné ...

Prodej, koupě nemovitostí. Pronájem bytů, bytových jednotek a rodinných domů ve městech Zlín, Fryšták, Holešov a okolí. Pronájem: - administrativní prostory - kancelářské prostory - prostory k provádění služeb .

Práce, montáže, revize, projekce: - rozvody vody, topení - plynovody - ústřední, podlahové vytápění - kotelny - sanitární technika - solární systémy - rekonstrukce koupelen Prodej: - vodo, topo, plyn materiál.

Oprava, servis: -chladničky, ledničky, mrazničky všech typů.