Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
MO, prodej, montáž, servis: -žaluzie -plastová a dřevěná okna, dveře -rolety -plovoucí podlahy -dveře lamelové -záclonové tyče, garnýže -sítě proti hmyzu -vnitřní a venkovní parapety.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Realitní činnost, správa ...

Výroba, dřevovýroba, montáže: -dřevěná, hliníková okna -vstupní dveře -zimní zahrady. Technické provedení: -třívrstvá lepená smrková lamela -celoobvodové kování ROTO -izolační dvojskla, trojskla -povrchová úprava - vodouředitelné lazury.

Zateplování rodinných a bytových domů, opravy fasád, renovace starších a zašpiněných fasád. Sanace zdiva, ploché střechy. Výměna oken a dveří.

Zámečnictví, zámečník. Zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: -vchodové dveře -vrata -zábradlí -mříže -schody -schodiště -nerezové zábradlí -sváření hliníku. Kovovýroba. Kovoobrábění.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Maloobchod, prodej, instalace, montáž: - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu - shrnovací dveře - markýzy

Velkoobchodní prodej, sklad: -stavební materiály, stavebniny: -sádrokartony, stropní podhledy -tepelné, zvukové izolace -zdící materiály -stavební fólie -laminátové, dřevěné podlahy -střešní okna -dveře, zárubně -suché maltové směsi -komínové systémy -stavební chemie -interiérové, fasádní barvy -dekorativní ...

Železářství . Prodej: -hutní materiál -profily, kovových profilů -úhelníky, železných úhelníků -trubky, ocelových trubek -vodoinstalačního materiálu -topenářské zboží -zámečnické výrobky -spojovacího materiálu -nářadí.

Revize: - elektrické zařízení - hromosvody - elektrické nářadí - elektrické spotřebiče - pracovní stroje - svářečky - a další.

-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Výkup a prodej kovoobráběcích nástrojů

Prodej, oprava, servis: - elektrospotřebiče: -automatické pračky -myčky -sporáky.

Výroba: - koleček - stavebních, zahradních, hospodářských - náhradní díly na kolečka - korby, rámy, kola, duše, pláště, disky, osky, ložiska - lešenářské kozy - stavební prohazovačky.

Projektování, návrhy, výroba, montáž: -reklama: -LEDdiodová reklama -světelná neónová a zářivková -nesvětelná -malovaná na fasády -reklamní nápisy -nápisy ze samolepících folií na dopravních prostředcích -informační systémy (cedule) -řezání fólií -fóliová reklama, polepy vozidel -vánoční výzdoby -velkoplošný tisk.

Internetový obchod LM-interier.cz rozšiřuje nabídku nábytku, kterou je možné vidět v naší kamenné prodejně s prodejní plochou přes 1500m2 v Otrokovicích. Dodáme židle, stoly, sedací soupravy, pohovky, spotřebiče, dřezy, pracovní desky a zástěny, ložnice, matrace, rošty, postele, skříně, kuchyně, předsíně, polštáře, obrazy, doplňky a ...

Architektonická projekční kancelář. Činnost, služby: -projektování, projektanti: -zpracování komplexních projekčních dokumentů -stavební dokumentace staveb -architektonické návrhy stavby, domy, domky, stavby všeho druhu -interiérů.

Maloobchod, prodej, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - zemědělská a zahradnická technika AL-KO: -elektrické strunové, čtyřkolové -benzínové čtyřkolové -traktorů, traktory zahradních -drtiče, drtičů zahradního odpadu -vodních čerpadel, čerpadla -ruční nářadí -malé motocykly.

Prodej, montáž: - okna plastová, dřevěná, dřevohliníková - dveře plastové, dřevěné - schodiště - sušáky

Činosti: - vše pro deco-flowers-home, - květinové vazby a sezónní aranžmá, - svatební kytice a svatební aranžmá, - interiérová zeleň a dekorace, - pietní floristika a smuteční aranžmá.

KOVO-svar: -stavební zámečnictví -zámečnické práce na zakázku. -MONTÁŽNÍ PARTNEŘI REKUPERACE FUTURA fy.JABLOTRON Dále.Výroba, montáže: - posuvné brány s pojezdem na motorový pohon - schodiště, zábradlí - pergoly, přístřešky - brány, vrata - mříže - ploty, stojany. Vyrábíme z nerezu i hliníku, kovové, pozinkové ...

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - kuchyně - dveře - ložnice - obýváky - schodiště - vestavěné skříně - kanceláře - restaurace - hotelový nábytek. Výroba, prodej: - truhlářské řezivo.

Realitní kancelář Zlín - Reality Zlín - Zajišťujeme kompletní servis - prodej a pronájem nemovitostí: byty, domy, pozemky, chaty, chalupy, komerční nemovitosti. Zprostředkováváme hypotéky a úvěry u všech bank a stavebních spořitelen. Refinancování hypoték a úvěrů. Zprostředkováváme vypracování znaleckých posudků pro banky, stavební spořitelny, ...

Realitní kancelář s tradicí od roku 1998 na trhu s realitami Zlín, Otrokovice a okolí nabízí: - profesionální a komplexní služby v celém spektru realit - prodej, koupě nebo směna všech typů nemovitostí, bytů, rodinných domů a pozemků.