Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Studio zdravého spánku. Prodej, montáž, dovoz: -nábytek -sedací soupravy -obýbací stěny -studio zdravého spaní -rozkládací válendy.

Maloobchod, prodej: - materiály stolařské, truhlářské, nábytkářské - nábytková dvířka určená pro finální výrobu kuchyní, koupelen, komerčních interiérů, lékařských ordinací, studentských a dětských pokojů.

Služby: -architektonické -inženýrské včetně projektování.

Stavební činnost, stavební práce: -rekonstrukce a výstavba rodinných domů -zateplení, zateplování fasád -rekonstrukce staveb, budov, domů -průmyslové a občanské stavby -realizace bazénů -výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkové dlažby -opěrné zdi, zpevněné plochy -montáž sádrokartonů -výstavba inženýrských sítí, ...

Společnost Elgas Zlín provádí kompletní plynoinstalační práce a topenářské práce. Montáž, připojení, opravy, servis: - plynové spotřebiče na zemní plyn a propanbutan - topidla, karmy, sporáky - plynové kotle, kotelny - domovní a bytové rozvody plynu. Rekonstrukce plynových stupaček.

Zdravotní kancelářské židle SpinaliS, obchodní zastoupení pro Zlínský kraj. Židle mají patentovaný sedák na pružině, který se naklápí do všech stran, čímž imituje sezení na rehabilitačním balónu. Prevence bolestí zad i úleva při chronických obtížích.

Velkoobchod, internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -interiérová a exteriérová svítidla.

Vývoj, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - matrace pro vodní postele, vodních matrací - zdravé spaní - vodní matrace: Treat lumbar classic, Treat aqua spring, Treat aqua light. Práce: -vysokofrekvenční svařování folií PVC

Internetový obchod, e-shop, eshop, velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytový textil: - ložní povlečení - Stanex, Matějovský - prostěradla - bytové doplňky. Sklad: - Zlín-Louky, Pod Šternberkem 306.

Prodej: - upevňovací systémy - vpustě - lapače vody - magnetické materiály - obalové materiály.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Kovovýroba, výroba: -ocelové vrata, brány, schodiště, schody, mříže, přístřešky.

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Vylepšete si své bydlení. Nabízíme krásné dekorace a květiny.

Prodej, eshop: - svářecí technika - elektrické, pneumatické a mechanické nářadí.

Vylepšete si své bydlení. Přijďte do naší prodejny, kde nabízíme krásné dekorace a květiny.

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Truhlářství. Zakázková výroba, maloobchod, prodej: -stolařská -sedací nábytek: -sedadla do kina, divadla -ohýbaný nábytek. Práce: -ohýbání a lisování překližky -tvarové frézování dřeva -povrchové úpravy dřeva.

Realizace, renovace: -parkety -plovoucí podlahy -PVC, vinylové podlahy -koberce -broušení a lakování dřevěných podlah Zaměření, dodávka materiálu, montáž. Vzorková prodejna: Pasecká (restaurace u Barcuchů) 76001 Zlín.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektromateriál, elektrotechnický materiál - nářadí, zahradní technika.

Zemní práce. Stavební práce. Řezání betonu. Pořez a kácení stromů, drcení větví. Prodej stavebního materiálu Fryšták

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, hromosvodové a zemnící materiály -příchytky SONAP -lanové univerzální svorky -osvětlovací stožáry -trakční materiál.

Realitní kancelář: - byty, domy - chaty, chalupy - pozemky - komerční nemovitosti.

Velkoobchod, projekce a prodej: - LED svítidel pro komerční a průmyslová řešení: - interiérové osvětlení - PIR Parking LED světlo, vestavné kazetové a výklopné LED osvětlení - exteriérové veřejné osvětlení - průmyslové halové osvětlení. Společnost má vlastní konstrukční a projekční oddělení.