Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Spolehlivá makléřská společnost.

Výroba, dodávka, montáž: -zařízení průmyslové automatizace: -řídící jednotky, plošné spoje pro řízení obuvnických, textilních, obráběcích a dalších strojů -kompletace těchto zařízení z vlastní řídící jednotky, čidel, kabelů, pohonů, snímačů -systémy pro monitorování a řízení jakýchkoliv technologických procesů se zaměřením na ...

Pronájem bývalého areálu masokombinátu v Hodoníně (ul. Velkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, pronájem nemovitostí: -nebytové prostory -sklady, skladové prostory -administrativní prostory, kanceláře -výrobní prostory -uzavřený objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -hutnící stroje -bourací kladiva -diamantová, kotevní technika -bagry, nakladače Služby: -zemní stavební práce -prodej a servis stavební mechanizace Takeuchi

Interiérové a kuchyňské studio Hanák realizuje zakázky nejen ve Zlíně, ale i celém Zlínském kraji. Naší hlavní činností jsou návrhy, realizace interiérů, kuchyně, obýváku, ložnice na zakázku a přímo na míru zákazníkovi. Děláme kompletní interiérový design a realizace kuchyní a interiérů na míru. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a ...

Stolařství, truhlářství, zámečnictví, kovářství, stavební činnost. Výroba: - nábytek - okna - ploty - dřevostavby - vrata - interiéry z masivu, corianu a HPL. Obchodní činnost: - dřevozpracující průmysl. Návrh, realizace: - interiéry.

Projektová činnost ve výstavbě. Projekce sportovišť a sportovních staveb.

Kompletní sortiment ručního nářadí pro dílnu, dům, zahradu. Eshop, internetový obchod, prodej: - stavební nářadí - ruční nářadí pro dílnu, zahradu, dům. Bazar - použité nářadí.

Výrobky pro domácnost, zahradu. Eshop, internetový prodej: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - zahrádkářské potřeby - úklidové pomůcky - drobné elektrospotřebiče.

Veškeré podlahářské práce: - pokládání - montáž podlahových doplňků - renovace podlahových krytin - příprava podkladu - prodej veškerých podlahových krytin - PVC - renovace parket - lamino - vinylové podlahy. Vzorková prodejna: - Zlín, Tř.T.Bati 56.

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Firma Kuchyně Lošák zabývá od roku 2006 také prodejem, výrobou kuchyní a nábytku. Nabízíme pod jednou střechou produkty z elektra tak i kuchyně a nábytek. Výroba, prodej, rekonstrukce: -kuchyní, kuchyňských linek (sektorové kuchyně) -vestavěných skříní - nabídka foliovaných a lakovaných dvířek až 1000 druhů barev -ložnicí -bytového ...

Správa, pronájem: - vlastní nemovitosti.

Dovozce a prodejce italského rustikálního nábytku. Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop, eshop - stylový nábytek - italský nábytek: - klasický nábytek - ložnice - jídelny - stoly, židle - barový nábytek - sedací soupravy - postelové rošty, matrace, zrcadla - koupelnové soupravy - anatomické polštářky - přikrývky. ...

Bytový architekt. Služby: -návrhy interiérů: -obytné -kancelářské.

Elektroinstalační technika - zastoupení značek Malpro a Pawbol

kompletní montáž klimatizací včetně všech souvisejících činností. Pravidelné servisní prohlídky, záruční servis a opravy klimatizace.

Výroba, montáž, zasklívání: -hliníkové profily heroal (okna, dveře, vnitřní stěny, posuvné dveře, výklady, zimní zahrady, světlíky, automatické dveře, prosklené fasádní systémy).

Realizace: - terasy z exotického dřeva - masivní interiérové podlahy - gabiony - ze statickou funkcí, okrasné - cedrové fasády - kompozitní ploty, terasy - cedrové řezivo. Renovace, nátěry teras.

Architektonický ateliér - projekční činnost.

Zahradní a krajinářská architektura - návrh, studie, projekt, pasport - realizace a údržba zeleně, terénní úpravy, vodní prvky, drobné stavby, mobiliář - arboristika, rizikové kácení, stromová chirurgie, výškové práce.

Nabízíme krby teplovzdušné a teplovodní s realizací na klíč. Maloobchod, prodej, stavba: -krbů - klasické, rustikální, moderní, celomramorové, stylové -krbová kamna -litinová kamna -krbové vložky -topeniště.

Služby: - aranžování květin - vázání kytic - výroba kraslic.