Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Práce: -elektroinstalační, elektromontážní. -revize elektrických zařízení a hromosvodů bez omezení napětí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technika pro práce ve výškách: -žebříky, plošiny, lešení -karabiny, lana, popruhy, provazy, šnůry -OOP, postroje, jistící a polohovací prostředky, -horolezecké pomůcky a materiály -prohlídky a revize OOP, školení Půjčovna: -pojízdné plošiny -lešení -žebříky -elektrické výsuvné plošiny.

Práce: - posudky a expertizy stavební - akustické studie - tepelné a zvukové izolace - asfaltové krytiny a šindele - plovoucí podlahy - zateplování fasád.

Finační služby - st. spoření, penzijní poj., životní pojištění, investice, úvěry Realitní kancelář. Nákup, prodej a pronájem: -nemovitostí.

Realitní zprostředkovatelská kancelář. Služby: -nákup a prodej: -nemovitosti -kolaudace -hypotéky -úvěry. -vypracování: -znalecké posudky.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, ...

Krmiva, pamlsky, obojky, postroje, pelechy, hračky, misky aj. pro psy a kočky. Krmiva a vitamíny pro hospodářská zvířata (nosnice, králíky, kuřata, krůty aj.) Pšenice, oves, ječmen, šroty. Zahrádkářské potřeby - květináče, truhlíky, obaly aj. Substráty, všechna hnojiva, semena, osiva trav aj. Postřiky proti plísním, houb. chorobám a ...

Podlahářství. Veškeré podlahářské práce: - pokládání - koberců, PVC, linoleum, Thermofixu, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy - renovace podlahových krytin, PVC, linolea Prodej: - podlahové krytiny - čistící prostředky - stavební chemie Čištění: - koberců a čalounění mokrou cestou. Půjčování strojů na čištění.

Oprava, servis: -nákladní vozidla-tahače a návěsy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, zemědělské a lesní traktory, -kontrola brzd na válcové zkušebně SCHENK, -výměna olejů a provozních kapalin, -servis vozidel o mimo běžnou pracovní dobu. Kovovýroba: -výroba kovových forem pro laminování, zakázková kovovýroba, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okapové systémy -klempířské výrobky -plechy, plechové krytiny -stavební materiály pro střechy -zateplovací materiál -difuzní a parotěsné fólie -střešní okna -spojovací a drobný materiál. Práce, montáž: -klempířství -pokrývačství -tesařství. Realizace a rekonstrukce střech

Velkoobchod, maloobhchod, prodej: -návrh a osazování pcb -svítidla (osvětlení, světla): -venkovní, pouliční.

Výroba,velkoobchod,prodej: -čistící prostředky: -TAPUNA - na žehličky všech typů -čistící pasty na ruce s odbarvovacími účinky -bytová chemie: -leštěnky na podlahy. Provozovna: -Otrokovice 76502,Třída T. Bati 1566 - budova 45a. Sídlo firmy: -ATOTA s.r.o. Jiráskova 569,76001 Zlín.

Designerské návrhy a zakázková výroba mobiliáře do parků, městských exteriérů a čekáren nádražní. Art Galerie Zlín, internetová galerie. www.artgaleriezlin.eu V Pensionu U řeky v Karlovicích /v Jeseníkách/ provozuji Art Galerii Pension. Dvouměsíční prodejní výstavy uměleckých děl. http://www.artgalerie-karlovice.wz.cz

Zahradní práce, služby: - sekání trávy, sečení, kosení - stříhání okrasných dřevin - sázení trávy, kultivace - provzdušňování trávníku.

Složení pokojů: -30 dvoulůžkových, vana nebo sprcha. Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Vybavení objektu: -restaurace, kavárna a denní bar 50 míst -možnost ubytování se psy. Pronájem: -nebytové prostory na kanceláře

Práce: -elektromontáže, elektroinstalace: -zabezpečovací systémy -domácí telefony -elektro revize -hromosvody -centrální vysavače -realizace podlahové topení. Prodej, maloobchod: -elektromateriál.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -elektrické nářadí MAKITA, WACKER, METABO, DOLMAR, FLEX, HECHT, HITACHI, NAREX, HIRETECH, RUBI, Maktek, GENT, BOSCH Půjčovna: -elektrického stavebního a průmyslového nářadí, nástroje, stroje, zařízení.

Pěstování a prodej vánočních stromků. Poradenství při pěstování vánočních stromků. Projektování a realizace zahrad. Údržba zeleně. Odborný hospodář pro soukromé lesy. Prodej sazenic dřevin a okrasných stromků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, instalace: -střešní krytina -střešní doplňky -střešní okna -plastové žlaby, svody -střešní šindele -klempířské prvky Montáž: -střechy na klíč. Výškové práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, poradenství: -bazény, swimspa -vířivé masážní bazénky HYDROPOOL -sauny, wellness -dodávka na klíč -bazénové doplňky a chemikálie

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - materiály pro výrobu nábytku - plošný materiál - parapety - kuchyňské desky - nábytkové a postelové kování - nábytkové komponenty.

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Autodoprava. Jeřábnické práce - jeřábem AD 20. Čerpadlo betonu Pumi Shwing. Veškeré betonářské práce.

Prodej bytových doplňků a dárků: - vázy, mísy, svícny - dekorativní květiny - polštáře, ubrusy, deky - vůně do interiéru - zboží z teakového dřeva - fotorámečky a lucerny.