Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Služby: - stavební činnost - rekonstrukce - kamenictví - návrhy a realizace zahrad - obklady, dlažby - kovářské práce - realizace koupelen

Oprava, servis, montáž, prodej: -televizory -satelitní systémy -videa -audio technika -rádia -kuchyňské výrobky bílé. Autorizovaný servis - Philips. Maloobchod, prodej: -televizory -VCR -audio.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Repase: -řízení elektriky strojů Výroba: -modulů (sortiment výrobků pro PLC, CNC systémy) Služby: -servis strojů.

Distribuce, velkoobchod: -rozpouštědlových a disperzních lepidel, tmely -ochranných nátěrů -nátěrových hmot na komunikace -stavební chemie -chytrá barva -realizce vodorovného dopravního značení.

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, prodej: -šroubení -pneumatické prvky: -rychlospojky -kulové kohouty -manometry -teploměry -hadice, spony, spojky -filtry -regulátory

Prodej, velkoobchod, maloobchod, distribuce, servis: -diamantové nástroje -stavební a zahradní nářadí Práce: -řezání a vrtání betonu

Maloobchod, prodej: - elektrocentrály - elektronické nářadí - vodovodní baterie - zahradní potřeby

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - tvrdokovové ( karbidové ) a diamantové nástroje pro broušení, frézování, leštění, vrtání, řezání, práci se sklem - brousící a leštící přístroje - ultrazvukové vany - měřící přístroje. Broušení a vrtání karbidem a diamantem.

Návrh a realizace: - zahradní jezírka - kořenové čističky - koupací jezírka -prodej vodních a bahenních rostlin. Zahradní prace.

Seznam služeb Zprostředkováváme prodej a pronájem nemovitostí ve Zlíně a okolí. Řešíme problémy s exekucí i zadluženou nemovitostí. Vykupujeme byty, nemovitosti - peníze ihned v hotovosti. Danou nemovitost si osobně prohlédneme a pomůžeme majiteli určit skutečně reálnou cenu. Zajistíme veškeré dokumenty potřebné k prodeji či pronájmu dané ...

Prodej a registrovaný servis: - zahradní technika VARI, AL-KO, DAKZ, HUSQVARNA, STIHL, SECO GROUP, HONDA, WERCO, STIGA, -lesní technika (mechanizace). Registrovaný servis firmy BRIGGS&STRATTON, WERCO. Prodej: -malotraktory, zahradní technika, -zahradní nářadí Fiszars Gardena, -zahrádkářské, chovatelské potřeby.

Naše firma provádí elektroinstalace veskerých plynových a elektrických zařízení. Provádíme elekromontáže, jejich revize a revize plynu. Montujeme podlahové vytápění, provádíme prohlídky, servis a prodej plynových kotlů. Vyřizujeme především objednávky pro Zlín a Zlínský kraj. Montáž, instalace, revize, rekonstrukce, servis: - elektroinstalace ...

Dřevovýroba. Stolařství. Zakázková výroba: -dřevěné valašské vidle na seno s ohýbanými rožky - z masivu: -dveře -krbové římsy -atypický stylový nábytek.

Zahradnictví, květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané -dekorační -dekorativní dřeviny -cibuloviny -pokojové, balkonové květiny -zemina -vazby květin. Rozvoz až do domu ve Zlíně a okolí. Bylinná lékárna: - prodej bylinek.

Obchodní dům MODUS se nachází v centru Zlína. V našem obchodním domě je umístěno několik prodejen a naleznete zde např. nadměrnou obuv, punčochové zboží, galanterii, taneční kavárnu nebo kosmetické studio. Informační telefon: 577212272 Nabízíme k pronájmu nebytový prostor 17 m2 ve III. NP OD Modus vhodný pro služby (nehtová modeláž a ...

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Zajišťujeme: - výstavbu kotelen, - rekonstrukci kotelen, - průmyslové vytápění, - plynovody, - bioplynové stanice, - kotle na biomasu, - prodej plynu a elektřiny, - energetické audity. Stavební činnost: - průmyslová výstavba.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba, prodej - kancelářský nábytek - postele - skříně - obývací pokoje - nábytek na míru Nábytek Mrázek OD Prior Zlín 5 .etáž Masarykova 2523 76001 ZLÍN tel + fax 577433235 mob. 603854119

Výroba: -akrylátové vany zn. SANTECH -hydroterapeutické vany -hydromasážní vany -vířivé vany. Montáže: -hydromasážní systémy SANTECH ENERGY do akrylátových van různých výrobců.

Zahradnictví. Ovocný sad - pěstování, prodej ovoce Chov skotu. Návrhy, výsadba, realizace, údržba: -parky, zahrady. Maloobchod, prodej: -ovoce -skot, seno. Pronájem chladírenského zařízení.

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Specializované stavební činnosti

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba z laminovaných dřevotřískových materiálů: -kancelářský nábytek -dětské pokoje -postele -vestavěné skříně -šatní skříně -obklady -regálové sestavy -schodiště -oprava a montáž nábytku.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Architektonická a realizační kancelář. Projekce a dodávka: -stavby na klíč: -průmyslové -občanské -bytové.

Architektonická a projekční kancelář nabízející kompletní projekční a inženýrské služby ve stavebnictví. Zpracování projektové dokumentace všech stupňů, architektonické studie, vizualizace, interiéry. Činnost po celé ČR.