Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Komplexní dodávka a montáž střešních systémů: -klempířské práce: -falcované střechy (titanzinek, měď, hliník, pozink, PVC*, plechy) -pokrývačské práce: -tvrdé krytiny - tašky -šindele -lepenky -tesařské práce: -montáž a rekonstrukce krovů.

Stavební firma. Výstavba, realizace, stavební práce, montáže: -stavby na klíč -monolitické konstrukce -opěrné zdi -zateplování -hydroizolace -obklady, dlažby Provádíme: -průmyslovou výstavbu -komunální a bytovou výstavbu -ekologické stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce staveb.

Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop, montáže, instalace: -pletivo, pletiva: -pozinkovaná -poplastovaná, celoplastová -chovatelská -žebírková -pevnostní svařovaná -dekorativní -pletivo pro tenisové kurty -NYLOFOR - panelové oplocení -plotové sloupky a vzpěry -podhrabové desky -dráty -doplňky a ...

Návrhy, dodávka, prodej, montáž: -vysávací systémy, centrální vysavače.

Kompletní servis pro mateřské školy a základní školy. Distribuce, prodej: -školní a předškolní materiály - výtvarných, kreslicích, školních pomůcek: -barvy, pastelky, papíry, lepidla, tvarovací hmoty -dekorace -označení tříd -výukové tabule -hry, stavebnice -razítka. Grafické služby. Chráněná dílna.

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, prodej: -sportovní potřeby pro různé sporty: -pro lyžaře -bruslení -cyklistika - kola, koloběžky -vše pro dovolenou, rybaření, potápění -nábytek - zahradní, campingový -hračky.

Prodej: -laminované a dýhované dřevotřískové desky pro výrobu nábytku -laťovky -překližky -hobry -akulity -MDF* desky -nábytkové hrany -těsnící lišty -kuchyňské pracovní desky -kování, zámky, závěsy, výsuvy -nohy, stojany -vruty, úchytky -okenní parapety -dveře venkovní vnitřní (interiérové) -kuchyňská ...

Pokrývačství, tesařství: - realizace kompletních dodávek střešních plášťů - opravy, údržba, modernizace a rekonstrukce - střešní pláště - tesařské, klempířské, truhlářské konstrukce - konstrukce krytiny tvrdé - povlakové krytiny - izolace tepelné, proti vodě, vlhkosti a plynům - elektromontáže - hromosvody - obloukové střechy - ...

Práce: - podlahářské. Maloobchd, prodej: - podlahy - podlahový materiál.

Zakázková kovovýroba: - ocelové konstrukce - vrata, brány - schodiště - žebříky - okna, dveře - dopravníky.

Kuchyňské studio. Výroba, prodej i na splátky, montáže: -kuchyně, kuchyňské linky. Prodej: -elektrospotřebiče ARDO. Grafické návrhy a cenové kalkulace zdarma. Sídlo firmy: -Praha-východ, Březí 102.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej elektromateriálu.

Dodávka, montáž, prodej: - NÁTĚRY NA DŘEVO -přírodní oleje a vosky

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Výroba, prodej, servis: -teplovzdušné agregáty Aplico. -teplovzdušné agregáty na spalování olejů, nafty.

Návrhy, realizace, rekonstrukce, údržba: - všechny typy zahrad včetně stavebních prvků. Pěstování, prodej: - okrasných rostlin. Prodej: - materiálu pro realizaci zahrad - mulčovací kůry. Odborné prořezávky a kácení stromů.

Výroba: - transformátorové průchodky DIN - komponentů pro distribuční transformátory. Prodej: -elektroporcelán. Sklad: -tel.:577941180.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -ortopedické matrace. Zprostředkování, služby: -finanční leasing u leasingové společnosti S Autoleasing, a.s.: -dopravní technika -stroje -pojištění vozidel: -havarijní -povinné ručení.

Prodej: - překližky - truhlářské, vodovzdorné, foliované - sololit - laťovky - dýhovaný velkoplošný materiál.

Velkoobchod, dovoz na objednávku: -dárkové zboží ze stříbra: -hodiny, lampy, svícny, sochy, vázy -užitkové stříbro: -nádobí -rámy, obrazy -dózy na léky -vycházkové hole. Tlumočení, překlady - 732471031: -francouzština, maďarština - soudní -němčina, angličtina, ruština, italština.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Stolařské a truhlářské práce-lamino, dýha, masiv: -vybavení interiéru domácností, kanceláří, obchodů -kuchyňské linky -ložnice -vestavěné skříně -dětské pokoje -dveře, schody, pergoly -zahradní nábytek.

Zámečnictví, zámečník, zámečnická výroba: -vrata, brány, mříže -stolové podnože -nástřešky -plechové rozvaděče -slunolamy z hliníku.