Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Květinářství - čerstvé řezané, umělé a sušené květiny, svíčky, truhlíky, proutěné zboží a věnce, drobné dárkové předměty a zahrádkářské potřeby pro všechny sezóny - vazby čerstvých a kvalitních řezaných květin - vazba nejrůznějších - pohlednice z Lukova ručně malované (Hrad Lukov, Králky, Sv.Ján, Boží Muka...aj z okolí), obrazy - ...

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Bytové a kuchyňské studio IDEAL. Maloobchod,prodej: -sedačky -nábytek -houpací sítě -kuchyně -postele -komody -obrazy a dekorace.

Výroba, prodej, montáž a zaměření: -plastová okna a dveře -zimní zahrady. Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu -parapety -garážová vrata -eurookna. Sídlo: -Bzenec, U Bzinku 1427.

Maloobchod, prodej, montáž: -žaluzie: -hliníkové horizontální -textilní vertikální -předokenní rolety: -plastové, hliníkové -těsnění oken a dveří -shrnovací lamelové dveře: -plast, koženka -čalounění dveří koženkou na počkání.

Pronájem, správa: -nebytové prostory. Poradenství: -organizační -ekonomické. Služby: -vymáhání pohledávek.

Návrhy, zakázková výroba, montáže, prodej: -interiérový nábytek: -kuchyně, ložnice, skříně, dětské pokoje, obývací stěny -interiérové dveře a zárubně -kancelářský nábytek -zahradní nábytek.

Truhlářství. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba: -nábytek: -do domácnosti, kanceláře, ordinace. Realizace: -stavby na klíč dle fylozofie Feng Shui od výběru pozemku až po vybavení interiéru.

Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, nákup. - pozemků, stavební pozemky. Právní servis. Poradenství pro veškeré převody nemovitostí.

Zakázková výroba: - spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace: - zemnící vruty, pletence, kotvení - spojovací materiál pro fotovoltaiku a solární panely. Velkoobchod, prodej: - stavebních materiálů pro montáže sádrokartonů a zateplovacích systémů.

Zakázková výroba, prodej: - bytového nábytku, bytový nábytek. Výroba kovových konstrukcí. Obráběčství.

Realitní činnost. Správa, údržba: - budova zubních laboratoří.

Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely. Služby: - vyplácení exekucí.

Realitní kancelář. Zprostředkování - nákup, prodej: - nemovitostí, nemovitosti - stavební parcely, pozemky.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Práce: -pokrývačské -klempířské Dodávka, montáž, pokládka: -střešní krytiny značky BRAMAC, TONDACH, KM BETA, IKO, TEGOLA -klempířské z materiálu SAG, pozink, měď, mědi, titan-zinek, hliníku. Rekonstrukce, montáž: -střešní konstrukce.

Služby: -projekční, projekce, projektování: -zahrady, parky, dětská hřiště -autorizovaný architekt.

Dovoz, servis a montáž: -spalovací technika: -hořáky plynové, olejové a kombimované - značky SAACKE a ECLIPSE -prodej ventilátorů SODECA. Projekce, rekonstrukce, vyšší dodávky: -kotelen (kotelny). Počítačová vizualizace provozu kotelen.

Provádění elektroinstalačních prací, elektroinstalace na klíč: - v bytové i průmyslové výstavbě - veškeré rozvody od přípojky na distribuční síť Montáže: - zakázkovou výrobu rozvaděčů - revize el.zařízení a hromosvodů - rozvaděčů, kabeláže, až po instalaci svítidel - podlahového vytápění do domů, bytů, koupelen - vyhřívání okapů a ...

Předmět podnikání: - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - zprostředkovatelská a obstaravatelská činnost v oblasti obchodu a služeb - pronájem a leasing movitých věcí - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor Provozovna: - Šenovská Ostrava (Radvanice).