Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Zámečnictví. Práce. -zámečnické. Výroba: -krbové nářadí, příslušenství, koše na dřevo

Headshop, kuřácké potřeby, pěstování pod umělým osvětlením. Nejlevnější semínka konopí

Maloobchod, prodej, dodávka, montáž: - dveří, dveře - zárubně, zárubní - protipožární uzávěry a dveře. - interiéry - kuchyňské linky - nábytek

Realitní a inženýrská kancelář Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy -komerční objekty -byty -chaty -pozemky Služby: -oceňování nemovitostí -architektonické návrhy -technický dozor stavby Účetnictví.

Prodej: -spojovací materiály: -šrouby, matice, podložky, čepy, kolíky, hřebíky, vruty... -brusivo, vrtáky, tmely, lepidla, montážní pěny -kotevní, přivařovací technika.

Pronájem, správa: -nebytové prostory -vlastní nemovitosti.

Bytové doplňky: - bytové dekorace - nástěnné hodiny - bytová designérka

Automatizace strojů, řízení výrobních procesů. Výroba a projekce elektrorozvaděčů pro stroje, pohonářská technika.

Velkoobchod,prodej,distribuce,zásobování pro autoservisy,obchody s autodíly, autodopravce a čerpací stanice s motorovými a převodovými oleji, plastickými mazivy a brzdovými kapalinami: -OLEJE VALVOLINE: -SynPower včetně olejů Longlife, DuraBlend,TurboV -pro starší motory nad 100.000 najetých kilometrů oleje MAX* LIFE ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Služby: - zpracování architektonických projektů - návrhářská, designérská, aranžérská činnost - návrhy interiérů.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sanitární a vodoinstalační materiál - plynařský a topenářský materiál - obkladový materiál. Koupelnové studio. Návrhy, prodej: - vybavení koupelen, koupelny.

Manag developer: - developerská činnost - investice a prodej nemovitostí.

Zlínská realitní kancelář, s.r.o. Zprostředkování: -prodej: -rodinné domy, byty, nebytové prostory, pozemky, nemovitosti -pronájem: -kanceláře, byty, nebytové prostory.

Výroba, maloobchod, prodej: -kožené a látkové sedací soupravy na míru: -moderní, rustikální, klasické, stylové, luxusní sedací soupravy, sedačky.

Dodávka, montáž - vodoinstalace, vytápění

Kovovýroba. Zámečnická výroba: - obrábění - soustružení - svařování. Výroba: - mechanických zdvihadel - oplocení a výbava sportovních a dětských hřišť - obežné skladové regály. Stavební práce: - ocelové konstrukce - přístřešky - vrata, brány - stavební piloty

Realitní a finanční služby: -vyplácení exekucí -úvěry -konsolidace půjček.

Kompletní řešení osazení bazénů. Prodej bazénového příslušenství: -trysky, dnové výpusti, skimery, mřížky, refrektory, filtry, čerpadla, žebříky, flexibilní hadice.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané, hrnkové, sušené -keramika (květináče) -dárková keramika -substráty (hlína) -hnojiva. Služby: -vazba, vázání, aranžování kytic.

Naše firma se zabývá prodejem spojovacích materiálů a brusiva. Dodáváme šroubky, vruty, matice, podložky, závitové tyče, štouby do plechu, brusivo a to vše za přijatelné ceny. Prodej: Šrouby: -šrouby se šestihrannou hlavou a HV šrouby -šrouby se šestihrannou hlavou a se závitem k hlavě DIN 933, DIN 931, s jemným částečným závitem DIN 960, ...

Kamenný koberec Finestone z přírodního kameniva a speciální emulze.

Stolařské a truhlářské práce. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice, postele -vestavěné skříně.

Prodejna Vítcafé prodej kávovarů - servis Delonghi, Jura, Saeco prodej kávy - 30 druhů. Velkoobchod, prodej: -pražená káva VITCAFE -kanadské horké jablko -horká čokoláda. -30druhů káv z celého světa.