Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Květinářství, prodej květin: -trvalky, letničky, balkonovky, přísady zeleniny, listnaté keře, stálezelené keře, jehličnany, popínavé rostliny -vázané věnce a kytice -hrnkové květiny, pokojové rostliny -květiny řezané, umělé, sušené -svatební, vánoční, dušičková, smuteční výzdoba -svatební a smuteční kytice -semena, sazenice ...

Prodejna NAPA: Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - nářadí. tel.: 577221234. Prodejna KAPA: -76001 Zlín, Rašínova 522 tel.:577211234 po-pá 8-18, so 9-12. Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz dle přání zákazníka: -kancelářské potřeby, školní potřeby, papírnictví.

Truhlářství: Výroba: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -kuchyňský nábytek. Montáž: -obklady stropů.

Výroba, šití: -prošívané deky, přikrývky, polštáře. Služby: -čištění, čistírna peří.

Čalounictví. Čalounické práce. Výroba, oprava, prodej: -kožené sedací soupravy atypických rozměrů - vybavení interiérů. Doprava k zákazníkovi.

Poskytuje - půjčky občanům i podnikatelům Pohledávky - okamžitý odkup - smluvní převzetí pohledávky na dobu určitou Realitní činnost - odkup nemovitostí - vyplacení předlužených nemovitostí - pomoc při nalezení kupce nemovitosti - pomoc při nákupu vybrané nemovitosti

Čalounictví. Čalounické práce. Oprava: -čalouněný nábytek. Výroba: -křesla.

Naše firma s názvem Topgrand group s.r.o. se zabývá kompletním zabezpečením topenářské techniky od konzultace, projektu, dodání, montážních prací, revize, uvedení topného systému do provozu, tlakových zkoušek po spokojeného zákazníka. Zákazníkům nabízí široký sortiment výběru topenářského vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Zastoupení firmy Dynasol a poradenství: -práškové barvy Pulver.

Stolařství. Výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - postele - bytové doplňky.

Návrhy, výroba, dodávka, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně -kompletní interiéry: -bytový nábytek -kanceláře. Práce: -stolařské, stolařství:

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej a pronájem nemovitostí ve Zlíně a okolí. Služby: -řešení problémů s exekucí i zadluženou nemovitostí -výkup za hotové - byty, nemovitosti -zajištění veškerých dokumentů potřebných k prodeji či pronájmu dané nemovitosti -zajištění převodů družstevních bytů -vypracování kupních nebo jiných ...

Eshop, prodej: -zdravotních a ortopedických matrací -atypické matrace a matrace na míru -chrániče matrací -anatomické polštářky -lamelové rošty.

Podlahářství. Podlahářské práce: -pokládka, montáže, prodej podlahových krytin: -plovoucí podlahy -laminátové podlahy -koberce -korek -obklady schodiště -montáže venkovních teras.

Prodej, e-shop: - spotřební zboží, zahradní technika, sportovní vybavení, kojenecké a dětské potřeby, obuv, chovatelské potřeby, vybavení pro domácnosti.

Prodej: - domácí potřeby - železářské zboží.

Zahradnictví VERDE TOSCANA. Pěstování, velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné kontejnerované dřeviny: -keře a pnoucí rostliny, stromy, bambusy a vodní rostliny, rostliny na živé ploty, rostliny středomoří, tvarované rostliny, růže, trvalky, skalničky a byliny, ovocné stromky a keře, konifery, vzrostlé stromy a keře. Prodej: -plastové ...

Prodej, servis: - svářecí technika - ruční elektrické nářadí - pracovní oděvy - ochranné pomůcky.

Výroba, prodej: -mozaikové parkety z listnatých a jehličnatých dřevin: -dub, buk, jasan, akát, bříza, modřín, olše, javor, ořech, třešeň -kombinace dřevin.

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektrické nářadí - mikronářadí - brusiva - organizéry, boxy - nástroje - postřikovače - ruční nářadí - upínací nářadí.

Prodej, dodávka, montáž: - automatické dveře - garážová vrata - automatické vjezdové brány - závory. Montáž, servis: - stínicí technika.

Práce: -klempířské, klempířství, klempíř -tesařské, tesařství, tesař -truhlářské, stolařské -truhlář, stolař. Výroba, montáž: - střechy - šikmé, sedlové, pultové. Zakázková výroba.