Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Internetový obchod, e-shop, prodej: - shrnovací dveře - sprchové kouty a zástěny - sprchové vaničky - odtokové žlaby - sprchové masážní panely - koupelnové baterie - sprchové boxy - akrylátové vany - hydromasážní systémy k vanám - infrasauny - SPA bazény - sanitární keramika - koupelnové doplňky, nábytek.

Komunální služby: -oprava, údržba veřejného osvětlení -svoz, třídění odpadu. Údržba komunikací a chodníků Zimní údržba. Správa hřbytova. Sportovní zařízení (koupaliště, tenisové kurty, hřiště...) Veřejná zeleň. Prodej stavebního materiálu (štěrky, písky...) Zámečnictví, zednictví. Izolatérské práce. Autodoprava, stavební stroje.

Práce: -podlahářské, podlahářství. Výroba, montáž: -plovoucí podlahy -sportovní podlahy. Prodej: -koberce, PVC -lišty, laky, lepidla.

Prodej: - elekroinstalační materiál - vodoinstalační materiál - zahradní nářadí+potřeby - hnojiva, postřiky - květináče, truhlíky - dekorační materiál - demižony - ochranné pracovní pomůcky - řezné, brusné kotouče - krmiva - výroba klíčů - nerez kování

Realitní a bytová agentura. Realitní kancelář. Nákup, prodej, k oupě, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, kanceláře, nebytové prostory, chaty, zahrady, garáže, průmyslové objekty. -znalecké posudky.

Řezání, trhání, vrtání: -železobetonu. Podřezávání: -vlhkého zdiva. Sanace: -protipožární prostupy. Hydroizolace: -betonu. Izolace: -plochých střech. Zemní práce. Renovace: -jádrové korunky -diamantové kotouče do stěnových pil. Prodej: -sanační hmoty -řezací, brousící kotouče.

Maloobchod, prodej: -elekroinstalační materiál -domácí elektrospotřebiče: -bílá technika: -pračky, myčky, chladničky, ledničky, mrazničky, sporáky. -černá technika: -televize, videorekordéry, DVD, hifi věže.

Společnost nabízí komplexní správu nemovitostí, včetně zajištění pronájmu a prodeje bytových a nebytových jednotek, průmyslových zón, administrativních budov a parkovišť.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy -laky. Služby: -míchárna barev, omítek -poradenská činnost zdarma Zastoupení: -HERBOL, HELIOS, COLORLAK, PRIMALEX, JOHNSTONES, HET

Prodej: - řezaných květin - dárkové kytice - dekorace sušených květin - výzdoba interiérů - dekorace interiérů.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -zahrádkářské potřeby -osiva, hnojiva -krmiva:

Obchodní činnost. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Sídlo: -Fryšták, Břetislava Bakaly 410.

Technické služby Zlín. Komunální služby: -opravy a údržba veřejného osvětlení -svoz a zneškodnění odpadu -přistavování kontejneru -třídění odpadu -centrála Louky, tel.:577111411 -podchod Svit, tel.:577219930, 577221426 -sběrný dvůr Zálešná, tel.:577210336 -správa tržiště Soudní, tel.:577210366 -skládka Mladcová, ...

Bazar nábytku. Prodej: - levný nábytek.

Práce: -truhlářské, stolařské -drobná zakázková výroba.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Stavební firma: -bytová a nebytová výstavba: -novostavby, rekonstrukce, nástavby, vestavby, přístavby, půdní nástavby. Služby: -míchání barev přímo ve firmě KANOstav. Provozovna: -Praha 3, Blahníkova 550/4.

Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Služby: -činnosti v oblasti nemovitostí na základě honoráře nebo kontraktu -správa a údržba domovních, bytových a nebytových fondů -vedení a kontrola účetnictví. Poradenství: -podnikatelské -daňové, daně.

Internetový obchod, prodej: -svítidla: -nástěnná a stropní, moderní, klasická, dětská, koupelnová, kuchyňská svítidla -venkovní osvětlení vlastní výroby i z dovozu. Návrhy osvětlení do novostaveb.

Internetový obchod. Prodej: -svítidel od rakouské firmy Eglo: -nástěnná a stropní, moderní, klasická, dětská, koupelnová, kuchyňská svítidla -venkovní osvětlení vlastní výroby i z dovozu. Prodej svítidel i od jiných výrobců. Návrhy osvětlení do novostaveb.