Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Renovace koupelnových van, sprchových koutů a umyvadel nástřikem.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství.

Dodávka, montáž, servis: - plastová okna a dveře, AL okna a dveře, Eurookna a dveře. - doplňky: žaluzie, předokenní rolety, parapety.

Realitní kancelář. Geodézie - komplexní geodetické práce. Tvorba: -geografické informační systémy.

Truhlářství. Práce: - truhlářské - stolářské. Zakázková výroba: - veškerý interiérový nábytek z lamina - schodiště, dveře, okna z masivu - pergoly - eurookna - dřevěné garáže.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - nábytek. Půjčovna elektronářadí.

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku: -kuchyně, obývací stěny, válendy, sedací soupravy, dětský a kancelářský nábytek, ložnice, bytové a koupelnové doplňky

Ubytování Luhačovice: -9 pokojů -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, WiFi sítí pro připojení Vašich PC a minibarem V Penzionu: -wellness centrum s infrasaunou, parním boxem a relaxační místností -fitcentrum.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby - míchání barev.

Maloobchod, prodej: - palubky, dveře a zárubně

Prodej, servis, půjčovna: - elektrické ruční nářadí MAKITA, BOSCH, DeWALT, Hitachi, AEG, Milwanhee.

Návrhy, projektování, realizace: -zahradní exteriéry, zahrady, veřejná prostranství včetně terénních úprav a zemních prací: -dětská hřiště -tenisové kurty, hřiště -oplocení -krby, pergoly -automatická závlaha -zahradní osvětlení -bazény -zimní zahrady -interiéry rodinných domů, kanceláří, restaurací, obchodů, ...

Dodávka a montáže: -čističky vzduchu. Odstraňují: -prach, tabákový kouř, květní pyl, bakterie, viry. Servis, opravy: -chlazení, chladící zařízení -klimatizace -tepelná čerpadla.

Pronájem, správa: -byty, bytové prostory -částečně nebytové prostory.

Výroba, maloobchod, prodej, montáže, instalace: -interiéry na zakázku -šatní skříně na míru, šatnové systémy -klasické skříně -dělící příčky -interiérové dveře -knihovny -obývací stěny -předsíňové stěny -ložnice -pracovny.

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti na adrese Zlín, Kvítková 4703 - nebytové prostory v centru Zlína: - prodejní plochy - kancelářské prostory od 15-30 metrů čtverečních.

Návrhy, realizace, rekonstrukce: -kompletní interiéry na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek pro hotely, restaurace -bytový nábytek -vestavěné skříně -bytová jádra. Montáže, instalace: -sádrokartonové příčky, sádrokartony.

Služby: -pronájem nebytových prostor Zlín-Prštné, Nábřeží 578 tel.:577213041.

Realitní činnost. Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti (byty, kanceláře, průmyslové objekty, atd.) -hypotéky, finanční služby v oblasti nemovitostí.

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

Výroba, vývoj: -aplikační elektronika -filtrační a regenerační zařízení pro cirkulační vody -elektronické zařízení proti vodnímu kameni INKRUST -průmyslové digitální hodiny DCF77.

Prodej, servis, montáž: -plynové spotřebiče tuzemské i zahraniční výroby: -plynové kotle -plynové ohřívače užitkové vody -sporáky. Prodej na splátky.

Regionální prodejce, komplexní stavební systém HELUZ, velkoobchod, maloobchod: -kompletní cihelný sortiment, cihel, stavebního zdiva a materiály, stavební systém SUPERTHERM - JISTROOP. Výroba: -palety.