Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Montáž: - plastových a hliníkových oken - eurooken, dveří - oken českých výrobců - vnitřní, venkovní robustní a odolné parapety - žaluzie. Poradenství, záruční i pozáruční servis.

Práce: -stolářské, truhlářské Zakázková výroba: -interiéry na klíč -ložnice -předsíně -skříně -stoly -postele -police -kuchyně -kancelářský nábytek -pergoly, zahradní nábytek

Maloobchod, prodej: -užité umění -keramika -obrazy -kovový nábytek -hrnkové květiny, okrasné dřeviny -zahradní dekorace -květináče -dřevěné hračky -porcelán -hodiny -sklo Služby: -zakázkové šití -pořádání jarmarku.

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady a dlažby -cihlové obklady, dlažby -bazénová keramika - obklady a dlažby do bazénů -italské mozaiky.

Stolařství, stolárna. Výroba: -nábytek bytový, kancelářský: -obývací pokoje -ložnice -předsíně, předsíňové sestavy -dětské a studenstké pokoje -kuchyně, kuchyňské linky

Maloobchod, velkoobchod, prodej, výroba: -bytový nábytek: -obývací pokoje -ložnice -skříně -atypický nábytek -kancelářský nábytek -kancelářské židle a křesla -matrace a rošty. Návrh a realizace: -interiéry na klíč.

INteriér CEntrum: - návrhy interiérů – projekty, vizualizace - kompletní dodávky interiérů - prodej interiérových dveří - prodej plovoucích podlah a lina - vestavěné skříně - kuchyňské linky.

Návrhy, projektování: -interiéry: -byty, penziony, hotely, bary, obchody, restaurace, kanceláře -design nábytku: -kuchyňské linky, nábytek, solitery. Realizace: -interiéry na klíč. Výroba, stolařství, truhlářství.

Návrhy, projekce a zprostředkování realizace: -interiéry: -prodejny, ordinace, banky, restaurace, bary, kuchyně, kanceláře. Služby: -vybavení interiérů: -typový nebo atypický nábytek včetně doplňků -koberce, žaluzie a osvětlení.

Výhradní dovozce, import: - podlahy MEISTER-LEISTEN. Podlahářské práce: - pokládka: - plovoucí podlahy - koberce a PVC - průmyslové podlahy - stěrkování. Renovace: - dřevěné podlahy, parkety.

Kuchyně na míru, výroba nábytku, vestavěných skříní, obchodního a kancelářského nábytku.

Výroba: -nábytek: -čalouněný nábytek -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně.

Služby: - urbanismus, urbanistické a vyhledávací studie - územně plánovací dokumentace - regulační plány.

Okrasné zahradnictví. Služby: -realizace zahrad -údržba zahrad -osazování nádob dle přání zákazníka -výroba sezoních dekorací a věnců -dovoz valounů -autodoprava.

Montáž a dodávky: -zárubní a dveří.

Výroba, dodávka, aplikace: -STAVEBNÍ HMOTY: -LASIK - dvousložková hydroizolační hmota na monolitické stavby, proti tlakové i stékající vodě a ropným produktům -PROTIPOŽÁRNÍ HMOTY: -DEXAFLAMM-R - protipožární systém na kabelové rozvody a plasty, prostupy a přepážky -TERFIX P - protipožární omítková směs ke ...

Malé obchodní centrum: -pronájem kancelářských, obchodních prostor -pronájem parkovacích míst.

Prodej: - sedací nábytek - sedací soupravy, sedačky - židle, křesla - pohovky - taburety - otomany a gauče. Sídlo firmy: - Příkop 843/4, Brno.

Dřevovýroba, truhlářství: kuchyně, vestavěné skříně, interiérové dveře -koupelnový nábytek. Dodávka: -včetně sanitární keramiky -JIKA -ROCA.

Návrhy, realizace: -interiéry. Zakázková výroba: -nábytek na míru: -bytový, kancelářský, školní, kuchyně -vestavěné skříně.

Zajištění, dodávka, návrhy, modernizace, projektování: -rekonstrukce, přestavby: -interiéry -kuchyně -bytové jádra -koupelny -kuchyňské linky -kancelářský nábytek.

Velkoobchodní dodavatel spojovacího materiálu + rozvoz: - šrouby, matice, hřebíky, vruty, podložky, matice, hmoždinky, závitové tyče aj. - masáže: relaxační, lymfatické, baňkování, hawajská, medová, při relaxační hudbě a vonné svíčce - bezpečné investice formou úložky peněz do Investičích diamantů +2x certifikát + luxusní šperky s brilianty s ...

Držitel prohlášení o shodě dle zákona. Stolařství,stolárna,truhlářství. Bezplatné zaměření,dřevovýroba,prodej, dodávka,montáž,předání díla: -dřevěná EUROOKNA /EUROOKEN,EUROOKNO/ všech druhů a rozměrů -vchodové dveře,dveří EURO: -s dvojím těsněním -s bezpečnostními prvky -rovný a atypický tvar -130 modelů -balkonové dveře ...