Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

Práce: - pokrývačské. Maloobchod, prodej: - střešní krytina BRAMAC - žlaby, svody. Montáž: - dřevěná a plastová okna. Výroba, prodej: - dřevařské výrobky - krovy, řezivo, desky - dřevěné uhlí.

Vypracování: -projektové dokumentace od studie až po realizační projekt -stavební povolení -inženýring -autorský a stavební dozor.

Internetový obchod. Dovoz, velkoobchod, prodej: -nerezové, kompozitní a granitové dřezy značky, RIEBER, FOSTER, ELLECI.

Stolařství, truhlařství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek (nábytku) z masivu, dýhy, lamina: -ložnice, kuchyně, obývací stěny, skříně, dětské a studentské pokoje, lavice, stoly, židle -schody, schodiště -zábradlí -atd.

Prodej, montáž, servis, instalace, výroba: -plastová okna, dveře, zimní zahrady z profilů ROPLASTO -dřevěné okna, dveře -dřevěných dveří vnitřních PRÜM -střešních oken ROTO -kování.

Výroba nábytku: -atypický, typický, kancelářský, kuchyňský, do ordinací -plastové vložky do zásuvek. Montáž, architektonické návrhy, dodávka: -nábytek -žaluzie. Prodej: -židle, křesla, nábytek -elektrospotřebiče. Realizace: -interiéry na klíč: -stavební úpravy -sádrokartonové příčky -podhledy, thermatex -elektroinstalace, ...

Návrhy interiérů: - bytů, domů i komerčních prostor, propagačních materiálu a prezentací - kresličských a grafických prací.

Realizace: -objekty -interiéry -expozice -stavby. Výroba, prodej: -nábytek -zařízení interiérů -skleněné posuvné dveře -sprchové kouty

Stolařství, stolárna. Zakázková výroba, prodej: -nábytek: -kuchyně -dětské a studentské pokoje -obývací stěny -ložnice -vestavěné skříně -kancelářský, pro ordinace, učebny, dílny -židle.

Grafické studio a architektonický ateliér: -profesionální vizualizace -animovaná 2D a 3D grafika -webdesign -reklamní materiály -tvorba prvků firemní identity -návrhy - plakáty, billboardy, vizitky, etikety ... .

Práce: -komplexní stavební na klíč -oplocení, ploty - PVC -obkladačské, obklady, dlažby.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské. Dodávka, montáž na klíč: - kotelny - výměníkové stanice.

Výroba, prodej: - magnety (neodymové, feritové, magnetické).

Výroba, velkoobchod, maloobchod, dovoz: -kancelářský nábytek.

Kovovýroba: - šrouby, matice, prsteny - tvarovky - těsnící materiály. Zakázková výroba: - rybářské potřeby.

Návrhy, montáže, realizace: -automatické závlahy -zahradního osvětlení -zahradní jezírka, potůčky, fontány. Práce: -sadové úpravy -sečení a údržba zeleně -kácení stromů i v nepřístupných místech -terénní úpravy -oddrenážování pozemků -údržba zahrad: –sečení, hnojení, prořez keřů a stromů. Stavební práce: -pergoly a ...

Zakázková kovovýroba. Zakázkové zámečnictví. Práce: -zámečnické s plechem a kovovými profily, zámečník. Výroba: -mříže, atd.

Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Oprava, instalace: -vodovodní, topenářské Rekonstrukce, úpravy: -koupelny -bytová jádra -výměna rozvodů, stupaček -zateplení budov. Montáž: -plynové kotelny. Práce: -drobné zednické -drobné stolařské. Čištění: -kanalizační odpady.

Zahradnictví: -muškáty -růže stromkové a deštníkové -rododendrony -jehličnany na živé ploty -okrasné listnaté keře a stromy -zakrslé kultivary -ovocné stromy a keře -truhlíky, keramické mísy, substráty, hnojiva.

Práce: - čalounění nábytku. Zakázková výroba, oprava: - nábytek.

Zahradnictví, květinářství. Maloobchod, prodej: - sušené, řezané květiny - květináče - prodej okrasných rostlin Služby: - výzdoba interiérů - vázání kytic - svatební servis - návrhy realizace zahrad.

Prodej: - domácí spotřebiče - kuchyňské potřeby - elektronika - nářadí. Pobočka Zlín nám. T. G. Masaryka 6, Telefon: 577 055 800 E-mail: priorzlin@euronics.cz

Prodej: - domácí spotřebiče - kuchyňské potřeby - elektronika - nářadí.