Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Montáž, instalace: -klimatizace, vzduchotechnika: -pro budovy.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -aranžmá z živých, sušených a umělých květin -kytice pro slavnostní příležitosti -výzdoba interiéru (svatby, rauty, kostely, kulturní, společenské i sportovní akce) -sezónní výzdoba (Vánoce, Velikonoce apod.) -keramika dekorační, užitková -dárkové předměty -rozvoz květin

Architektonické a inženýrské služby - projektová činnost

Dřevovýroba. Truhlářství. Výroba, maloobchod, prodej: - trakaře - větrné a vodní mlýny - pergoly - zahradní dřevěný nábytek - rumpály - sudy - bytové doplňky - krbové doplňky - výrobky ze dřeva dle přání zákazníka - dřevěné doplňky na chaty a chalupy.

Projektování, projekce: - elektrická zařízení, elektroinstalace: - bytová a průmyslová - elektrické přípojky staveb - veřejné osvětlení. Rekonstrukce elektroinstalace.

Prodej, maloobchod: -odlitky -opracované dílce z šedé litiny a oceli.

Maloobchod, prodej: - bílá technika: - ledničky - chladničky - mrazničky - pračky - elektrospotřebiče: - televizory - videa - videorekordéry - fotoaparáty, fotopříslušenství - mobilní telefony, příslušenství - telekomunikace.

Práce: -domovní instalatérské, instalační, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalační. Montáž, oprava: -plynové zařízení -výměna radiátorů -termotatické ventily -kotle, kotel -elektrokotle -montáž vodoměrů -výměna baterií -nátěry potrubí včetně ...

Prodej, maloobchod, montáž: -stínící technika: -vertikální žaluzie látkové -horizontální žaluzie i ISO design -předokenní rolety -sítě proti hmyzu -pevné svinovací balkónové dveře -garážová vrata.

Montáže: -rozvody vody, topení, plynu, podlahového vytápění -vzduchotechnika -vyměníkové stanice -tepelná čerpadla -solární zařízení -vyhřívané trávníky. Dodávka, montáže, revize: -plynová zařízení.

Internetový obchod LevneMatrace.eu : -matrace -postele -rošty -povlečení aj. Výroba a prodej matrací: -vybavování hotelů a penzionů. Studio ARTLINE: -grafické návrhy -velkoplošný tisk -ofsetový tisk -signmaking -billboardy a malby fasád.

Železářství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál: -šrouby, vruty, matice, závitové tyče, podložky, kolíky, závlačky, červíky, nýty, konfirmáty, hmoždinky, ocelové kotvy, závitníky, hřebíky, vrtáky, seeger kroužky -stavební chemie -nerezový spojovací materiál -ruční trhací, ruční sponkovací kleště -tesařské prvky pro ...

Prodej: Italský nábytek pro restaurace, hotely, kavárny, domácnosti. Nábytek: - restaurační nábytek - jídelní židle, stoly, křesla, pohovky vyrobené z kvalitních materiálů určených přímo pro gastro provozy. - moderní, tradiční dřevěný i retro nábytek.

Práce: -projektování, projekce -architektonické, architekt.

Služby: -architektonické -projekční, projekce, projektování.

Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané, hrnkové -dárkové předměty, keramika -vazba svatební, smuteční.

Maloobchod, prodej: - oděvy - bytový textil.

Služby: -realitní kancelář -prodej, koupě a pronájem nemovitostí -znalecké posudky - oceňování nemovitosti -inženýrská a poradenská činnost -projekční práce -dodávka stavebního řeziva.

Maloobchod, prodej: - koberce, rohožky - podlahoviny - matrace - stropní kazety.

Truhlářství, výroba: - okna - dveře - nábytek

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, domácí potřeby.

Práce: -truhlářské, truhlářství: -prkenné podlahy -plovoucí podlahy -palubkové obklady -konstrukce střešních podhledů.