Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Dřevovýroba: -dřevěné obklady - palubky.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče: -pračky, myčky, ledničky (chladničky), mrazničky (mražáky) -televize, videorekordéry, hifi věže, DVD*.

Práce: -stolařské -inteiérový nábytek -okna, dveře.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby.

Revize, zkoušky, oprava, servis: - tlakové nádoby - parní kotle.

Správa, údržba: -nájemní byty: -družstevní i v osobním vlastnictví. Pronájem: -vlastní nemovitosti.

Služby, projekční činnost: - stavby - interiéry - zpracování územně plánovacích dokumentací - inženýrská činnost

Oprava, servis: -plynové kotle.

Stolařství. Práce: -stolářské. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -vestavěné skříně -ložnice, postele -okna, dveře.

Bytové a tepelné hospodářství Napajedla. Výroba a rozvod tepla - voda, pára. Správa bytového a nebytového fondu. Daňové poradenství, vedení účetnictví.

Maloobchod, prodej: -dárkové zboží -bytové doplňky.

Stolařství. Truhlářství. Stavební truhlářství. Výroba: - okna, dveře, parapety - skříně - schody - kuchyňské linky - stoly.

Truhlářství, podlahářství. Výroba z masivu, dýhovaných DTD, lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, dřevěné regály ... -špaletová a EURO okna -dřevěná schodiště, zábradlí. Repase: -historické dveře, vrata, okna.

Železářství: - nářadí - potřeby pro řemeslníky - domácí potřeby

Květinářství, maloobchod, prodej: - květiny

Inteligentní budovy, domy: -řízení technologií, měření a regulace -dálková správa -vizualizace procesu -elektronika Nikobus: -kontrola nad osvětlením, vytápením -ovládání elektrických spotřebičů -ovládání žaluzií. -systémy EIB*, LON*.

Maloobchod, prodej: - kuchyňské nádobí

Maloobchod, servis, oprava: - elektro - hromosvodů - spotřebičů - elektroinstalací.

Podlahářství: - dodávka a montáž dřevěných podlah - renovace dřevěných podlah - povrchové úpravy podlah - speciální dřevěné podlahy ( do tělocvičen, sportovních hal, špalkové podlahy, laminátové podlahy)

Služby města Brumov-Bylnice: - údržba veřejné zeleně - celoroční údržba místních komunikací a chodníků - správa a údržba veřejného osvětlení - správa hřbitova - správa a údržba veřejných WC - údržba dětských hřišť a pískovišť

Návrhy, realizace: -interiéry - výroba bytového a kancelářského nábytku. Poradenství v oblasti: -zakládání, rozvoj společností -sanace, likvidace problémových firem -právní, daňové -marketingu, marketingové studie. Zpracování: -analýzy, podnikatelské záměry -účetnictví, daně.

Prodej: - vína:winařství Dietrichstein - moravská, slovenská a maďarská. Pronájem, správa, údržba: - vlastní nemovitosti. Právní služby Zemědělské družstvo Velké Pavlovice Výroba varhanů Krnov www.rieger-kloss.cz.