Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba: - vestavěné skříně na míru s výraznou slevou při nákupu on-line. Vyměření a montáž: - za jednotné ceny po celé ČR. - používáme pouze kvalitní hliníkové a ocelové rámy. Provozovna: Tř. T. Bati 3068, 76001 Zlín.

Kominictví. Práce: -kominické -čištění, vymetání komínů -vložkování komínů -rekonstrukce komínů -revize, kontroly -fasádní komíny

Zastoupení firmy ROIS a Alyos. Renovace, montáž, poradenství: -bytových interiérů -stropních podhledů

Služby: -inženýrská činnost ve stavebnictví, energetice -majetko-právní služby -vývoz zboží pro firmy, které chtějí dovážet vlastní sortiment do EU -plnění EKO-KOM. Eshop: - LED osvětlení - vazačky armatur - elektronický bidet - vodovodní baterie.

Výroba a prodej nábytku a prodej elektrospotřebičů za internetové ceny.

Práce: -truhlářské, truhlářství -podlahářské, podlahářství -interiéry: -zpracování návrhu včetně dodávky na klíč -kanceláře, byty, obchody, restaurace, půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader a kuchyní.

STOLAŘSKÉ a TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE. Návrh, výroba, prodej, doprava, montáž: -vybavení interiérů na klíč -nábytek: -koupelnový -kancelářský -kuchyňské linky -dětský, studentský -vestavěné skříně -předsíňové stěny, botníky. Prodej: -koberce -zdravotní matrace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vysavače SMART.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2020. Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství -bednářské, bednářství. Dřevovýroba, výroba: -dřevěný nábytek lamino, masiv: -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studenstké pokoje -kuchyně -předsíňové sestavy, předsíně -postele -police, poličky -stoly, ...

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku z masivu. Maloobchod, prodej: -výrobky: -masivní dřevo-smrk -postele, prádelníky -botníky, psací stoly -stoličky, štokrlata, police -komody -samostatné nábytkové díly -vhodné k vybavení pro: -motely -penziony -chaty -byty -dětské pokoje.

Truhlářství, stolařství. Práce: -truhlářské, stolařské. Výroba: -nábytku (nábytek): -obýváky, obývací stěny -ložnice -dětské a studentské pokoje -předsíně -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -skříně, skříňky -stoly, stolky -postele -botníky -police, poličky -atd.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - dekorace.

viz PK Instalace. Instalatérské práce. - topenářské, plynařské práce. Návrhy, dodávka materiálu a montáže. Montáže, rekonstrukce: - kotelen - otopných těles - solárního topení - podlahového topení - bojlerů, kotlů - centrálních vysavačů - krbů.

Výroba, prodej: -bazény -septiky -nádrže -trubky -nádoby na zakázku -vodoměrné šachty -šachty na zakázku -pískové filtry k septikům -zakázková výroba polypropylén -výrobky dle požadavků zákazníka.

Přímý dovozce zařízení italské firmy ACCORRONI S.r.l. Velkoobchod a maloobchod, servis: -plynových teplovzdušných jednotek MEC -lokálních topidel GHIBLI -míchaček vzduchu ARIANNE -klimatizace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - postřikovače, lesní aplikátory. Prodej: - městské mobiliáře, ploty, lavičky, pergoly, parapety, obklady stěn - stavební systém f-ha - plastové výrobky pro dům a zahradu. od roku 2018 zajišťuje výhradní obchodní zastoupení firmy KWAZAR Corporation Sp. z o.o. Polsko pro Českou a Slovenskou ...

Renovace dveří a zárubní metodou Portas. Renovace schodů a schodišť systemem Topstep a Portas. Stropní podhledy. Renovace a výroba kuchyní a vestavěné skříně. Dveře Porta Doors od interiérové, bezpečnostní, vchodové, venkovní

Realizace, rekonstrukce: -střechy z fóliových materiálů. Prodej: -fóliové krytiny americké výroby Firestone RubberGard EPDM: -jednovrstvá membrána ze syntetické pryže, ze směsi etylén propylen dien monomeru, technických sazí, záměsových olejů, vulkanizačních činidel a speciálních přísad.

Zakázková výroba, stolařství, prodej: -dřevěný nábytek: -bytový včetně sedacího čalouněného, do interiérů, hotelový, kancelářský. Rekonstrukce, realizace: -vybavení nábytku interiérů: -kanceláře, hotely, banky, úřady, obchody, byty. Práce: -truhlářské, zakázkové truhlářství: -dřevěné okna, dveře, balkóny, přepážky, ...

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Truhlářství, podlahářství -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti, byty, domy, garáže.

Služby: -vedení, kontrola, zpracování účetnictví a daňové evidence -ekonomické poradenství.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling