PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Obchodní zastoupení firmy SLOVAKTUAL. Prodej a montáž: Nabízíme: -plastová okna -terasové dveře -plastová okna s al.clipem -hliníkové dveře -hliníkové okna.

PODLAHÁŘSKÁ FIRMA POKLÁDÁNÍ, MONTÁŽ, PRODEJ: - veškeré druhy podlah - lité průmyslové podlahy - plovoucí podlahy ( dřevěné, laminátové ) - dřevěné podlahy ( hotové prkna, masivní prkna ) - podlahový systém JUNCKERS - klasické parkety - podlahové systémy pro podlahové vytápění všeho druhu - ostatní podlahové krytiny ( korek, lino - PVC, ...

Truhlářství, výroba kuchyní, atypického nábytku i nábytku na míru.

Truhlářství, podlahářství

Návrh, výroba a montáž střešních konstrukcí: -výroba střešních systémů -poradenství, návrhu a projekce -montáž -zastřešení pro novostavby rodinných i obytných domů, občanských staveb, hal i jejich opravy a rekonstrukce -zhotovení zahradní pergoly, přístřešky a garáže -tesařství -pokryvačsvtví -klempířství -stavební práce.

Koberce Capita Výroba, prodej: -koberce -pvc -doplňky.

Zastoupení firmy ROIS a Alyos. Renovace, montáž, poradenství: -bytových interiérů -stropních podhledů

Prodej: stavební prvky, fontány, sochy, altány.

Truhlářství: Výroba: -eurookna, dveře -nábytek lamino a dýhovaný od 21.01.2017 do 31.12.2022

Přerušeno od 01.01.2016 do 31.12.2020. Truhlářství. Truhlářské práce: - kuchyňské linky, - schody, - dveře, - skříně, - postele, - špaletová okna, - mnohé další truhlářské práce.

Truhlářství, podlahářství -Návrhářská, designérská a aranžérská činnost

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -nábytek -okna - euro, špaletová -dveře, zárubně -podlahy, lamino, masiv -schody.

Truhlářství, podlahářství -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, maloobchod: -laminované desky -surové a dýhované dřevotřískové desky -surové, laminované a dýhované MDF desky -palubky -plovoucí podlahy -pracovní desky -hrany k laminám(laminy) i k dýhám (dýha, dýhy) -lepidla -lišty: -dřevěné, podlahové, těsnící k pracovním deskám -podlahové -obkladové panely ...

Prodej, montáž, poradenství: -plastová okna, dveře -žaluzie.

Prodej: - spojovací materiál - kotvící materiál - truhlářské kování - nábytkové kování - pojezdové kování na vestavěné skříně - pojezdové kování: - skříňové - interiérové - skládací stěny - úchytky-velký výběr: - ze zinkových slitin, oceli, dřeva, plastických hmot, kombinované - závěsy-naložené, vložené, polonaložené i ...

Výroba, dodávka plastových: - bazény - jímky - žumpy - septiky - jímky na dešťovou vodu.

Přerušeno od 01.10.2016 do 30.09.2021. Výroba a prodej elektrických kabelů.

Stavebnictví: - zakládaní staveb, zámkové dlažby, zemní práce, instalace rozvodu vody a odpadu v plastu a mědi. Hydroizolace staveb. STUDNY: Výkopy, vrtání, čištění: - studní, montáže čerpadel a rozvody Výroba: - plastové nádrže - žumpa.

Práce: -truhlářské, truhlářství -stolařské, stolařství. Práce : formátování, olepování, kolíkování truhlářských materiálů. Zakázková výroba : - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - vestavěné, šatnové skříně s pos. dveřmi - dveře interiérové, posuvné, skládací, vchodové - vrata - schody, - bary, světelné ...

Pokládka, prodej: - podlahové krytiny - koberce - PVC - vinylové podlahy - plovoucí podlahy.