PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Firma Oldřich Král provádí veškeré zednické a stavební práce. Realizujeme rekonstrukce bytů, bytových jader, sádrokartonářské, obkladačské a malířské práce, pokládku zámkové dlažby, výstavbu plotů a máme zkušenosti i se stavbou venkovních teras. Sídlíme ve Višňové, okres Znojmo. Naše činnost: - zednické práce - rekonstrukce bytů - ...

Výroba a prodej filtrů na úpravu pitné vody pro domácnost a malé firmy. Ve výrobním programu používáme světově uznávané technologie a média schválená MZ ČR. Problematikou úpravy pitné vody a výrobou malých filtrů na pitnou vodu se úspěšně zabýváme od roku 1990.

Obchodní zastoupení. Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře -plastové fasádní obklady-venkovní, vnitřní -nadokenní rolety (plast, hliník) -parapety (plast, hliník) -sítě proti hmyzu -žaluzie -zimní zahrady -garážová vrata -střešní okna. Služby: -zaměření, návrh a cenová kalkulace, demontáž, montáž, zednické ...

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna, dveře -zimní zahrady (profily Dimex, kování Roto) -garážová vrata -parapety -žaluzie, sítě proti hmyzu -nadokenní rolety -plastové fasády. Služby: -zednické zapravení.

VÝROBNÍ PROVOZ Výroba: - plastová okna a dveře - eurookna a dřevěné dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie, nadokenní rolety - vertikální žaluzie, japonské stěny - okenní sítě - garážová vrata - zimní zahrady - interiérové dveře - přístřešky a pergoly

Elektromontážní práce, revize, projektová dokumentace: -elektrická zařízení -hromosvody -systémy pro měření a regulaci (MAR) -požární signalizace (EPS) -rozvody sítí NN -venkovní osvětlení -strukturovaná kabeláž. Velkoobchod, maloobchod: -tel.: 606723520 -eletroinstalační materiál.

Zastoupení, dealer: - Merkuria Praha a.s. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - gastro zařízení pro kuchyně - chladicí a mrazicí zařízení pro prodejny (boxy, vitríny) - nářadí pro řemesla - kulové kohouty - vodovodní baterie. Firmy, značky: - KOXKA, KOVINASTROJ, PAFFONI, ITALVALVOLE, EBARA, KNIPEX, BLACK & DECKER, RAPID, REMS, VBW, ...

Výroba, prodej: -fasády, sklovláknobeton -obklady stěn a stropů, obklady stěn, ostění, podhledy, parapety, schodišťová madla -balustrády, balustrové kuželky, šambrány, pro schodiště, terasy, balkony -akustické panely -městský mobiliář, parkové lavičky, odpadkové koše, zahrazovací sloupy, stojany na kola, velkoobjemové ...

Výroba, prodej: -velkoobjemové květníky, květináče -zahradní lavičky a stoly -kompostéry-kombinace betonové nohy -cementotřískové nebo dřevěné výplňové desky -skříně HUP.

Plynoinstalace, prodej, montáž plynové, kondenzační kotle Miroslav, Moravské Budějovice, Hrušovany nad Jevišovkou: -kotle Vaillant -montáž ústředního topení -topenáři -vodoinstalatérství. Působíme v regionu Znojmo.

Bazar, prodej, výkup: -použité i nové zboží a materiál -motory, elektromotory -elektrické nářadí -bílá technika -kuchyňské potřeby -bojlery, průtokové ohřívače Stavobazar, prodej, výkup: -pracovní doba: Po-Pá:7-17hod.;So:7-12 hodin -použitý i nový stavební materiál -stavební nářadí, stroje a nástroje -okna, dveře, obklady, dlažba, ...

Sklenářství, sklenářské práce, rámování, fazetování zrcadel, zasklívání, opracování skel, izolační dvojskla Malo i velkoobchod, prodej polykarbonáty, plexi, trapézy, vlnky.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Truhlářství, podlahářství

Montáž: -rolety plastové -přídavné okemní tabule tepelná a zvuková izolace, oken a dveří -silikonové těsnění -žaluzie hliníkové, látkové -dřevěné repliky starodávných žaluzií -sítě proti hmyzu.

Truhlářství, podlahářství

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -vestavné skříně -šatní skříně -psací a konferenční stoly -dveře z masivu -dveře vnitřní dýhované -schody a zábradlí -ploty, pergoly.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -obklady z umělého kamene -netradiční výrobky z umělého kamene pro interiér i exteriér.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Stavební materiál, stavebniny: -obklady a dlažby RAKO, CHLUMČANY, HORNÍ BŘÍZA -lepící tmely a spárovací hmoty KNAUF, lišty -sádrokartonový systém KNAUF a minerální podhledy -maltové směsi (malta)MALTOP, cement, vápno a jiné hmoty -cihlové bloky (cihly)KERATHERM a další zdicí materiály -stropní konstrukce ...

Velkoobchod: -spojovací materiál šrouby, hmoždinky, vruty, matice - METALVIS, FABORY, VISIMPEX -nábytkářská a kotevní technika značky METALVIS -kotevní technika - FISCHER, WH-KOTE, MUNGO -šrouby, vruty, matice - METALVIS, FABORY, VISIMPEX, HAWERA -brusivo SONNENFLEX -tesařské kování.

Poradenské služby, projekty, montáž a servis: -ústřední vytápění -solární systém -vzduchotechniky. Prodej: -klimatizační, větrací a rekuperační jednotky různých firem -kompletní sortiment ventilátorů -systémy podlahového vytápění -trubkové a deskové izolace -deskové tepelné výměníky -termostatické ventily -expanzní nádoby ...

Servis, oprava: -olejové a plynové hořáky nad 50kN.

Dřevovýroba, prodej. Práce: -stavebně truhlářské okna dveře schody (schodiště) obklady podlahy -truhlářské zakázkový nábytek zahradní nábytek -restaurování nábytek.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -velkoplošné materiály, dřevotřísky, laminopřekližky, sololit, laťovky, spárovky, MDF desky, postformingové desky.

Truhlářství, truhlářské práce, výroba: - kuchyně, - okna, - dveře, - zahradní nábytek.