PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Truhlářství Výroba, montáž - kuchyňské linky - nábytek - plovoucí podlahy.

Montáž plastových oken a s tím související práce. Prodej a montáž - garážová vrata - solární kolektory - rolety - horizontální žaluzie - sítě proti hmyzu - plynoinstalatérské práce - topenářské práce Zednické práce Prodej a montáž - střešní okna

Prodej a montáž infra panelů. Infra panely od českého výrobce s 15-ti letou tradicí. Elektrický botník, elektrický sušák.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -postřiky -semena, osiva.

Výroba: -obaly přepravní -bedny na brambory -prodejní stánky. Stavební truhlářství: -okna -dveře -doplňky -nábytek -obložení a obklady stěny, stropy.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Pokrývačství, tesařství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel

Velkoobchod, sklad: -saponáty -drogerie -barvy, laky.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce -plynařské práce -obklady, dlažby -koupelny. Maloobchod, prodej: -topení -obklady, dlažba -kotle -vany -vodovodní baterie -čerpadla -koupelnové doplňky, umyvadla, madla, háčky -vodoinstalační materiál.

Maloobchod, prodej: -velké spotřebiče -malé spotřebiče -televizory -audio, video, DVD -mobilní telefony -svítidla -elektroinstalační materiál -el. nářadí a ruční -spojovací materiál Zdarma dovoz zakoupeného zboží s možností zapojení v bytě.

Maloobchod, prodej: -železářské nářadí -spotřební zboží -realitní činnost

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -bílá technika -audio, video -bojlery elektrické i kombinované -shop HALENS -nábytek -koberce -PVC.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Výroba: -slévárna zinku Odlitky: -klíče -panty -strojní součásti -dekorační předměty.

Dodávka, montáž: -dlažby a obklady z přírodního i umělého kamene -obklady schodišťových stupňů, fasád interiérů -obklady krbů a parapetů -kuchyňské a koupelnové desky pro dřezy a umyvadla -chemie na kámen od firmy BELLÍNZONI. Služby: -lití, přebrušování a údržba terasa -přebrušování žulových dlažeb na místě -renovace ...

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -železářské zboží -domácí potřeby.

Prodejna sítí EURONICS. Prodej: -značková elektronika LOEWE, YAMAHA, PANASONIC -elektrospotřebiče pro domácnost -nádobí značky TEFAL -osvětlovací tělesa -elektroinstalační materiál -náhradní díly na elektrické sporáky a automatické pračky -vysavače DYSON. Služby: -opravy, záruční a pozáruční servis -splátkový prodej ...

Výroba, prodej: -elektrorozvaděče -kovovýroba oceloplechových komponentů -dvířka HUP, skříně OCEP.

Prodej, montáž, servis: -horizontální, vertikální žaluzie -markýzy -shrnovací dveře -zateplování fasád -polstrování dveří.

Prodej, montáž: -sádrokartony RIGIPS -jednostranné obklady -podlahy -podhledy -příčky jedno a oboustranné -obklady šikmých ploch -střešní krytiny a střechy na klíč -vnitřní tepelné a akustické izolace -minerální podhledy -vnitřní nátěrové hmoty -půdní vestavby -střešní okna -bytová jádra.

Zakázková truhlářská výroba, montáž a prodej: -masivní dřevo -atypické výrobky -výklady, portály, vchodová vrata, dveře -střešní okna SOLÁRA -zasklení -standardní dvojsklo -nadstandardně sklem POLAR k=1, 5 Wm-2K-1 -střešní okna tvaru a barev dle přání zákazníka -vhodné pro historické a památkové budovy ...

Velkoobchod, maloobchod: -úplný sortiment elektro pro domácnost -pračky -mrazáky -sporáky -myčky nádobí -elektronika -drobné kuchyňské přístroje -svítidla -elektroinstalační materiál. Služby: -vlastní parkoviště -rozvoz zboží zdarma -zapojení na místě -odvoz starých spotřebičů.