PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Dodávka - plastové potrubí pro vytápění Výroba - plastové potrubí pro vytápění Výroba - plastové potrubní systémy Dodávka - plastové potrubí na vodu Výroba - plastové potrubí na vodu

EKOPLASTIK působí na trhu plastových potrubních systémů od r. 1990. V listopadu roku 2004 došlo ke vstupu nadnárodní společnosti Wavin do společnosti Ekoplastik. Nově vzniklá společnost WAVIN Ekoplastik s.r.o.

Prodej: -vnitřní a venkovní plastové potrubní systémy -kanalizační systémy -kanalizační šachty -vnitřní rozvody -okapy, splachovače -drenáže a odvodnění -rozvody pro vodu a plyn.

Zastoupení španělského výrobce dlažeb a obkladů - KERABEN, S. A. pro Českou republiku a Slovensko. 2. Vzorkovna dlažeb a obkladů pro přímé distributory.

Opravy, rekonstrukce střech, práce: - živičné krytiny NAIP - bezešvé krytiny - folie, zelené střechy - práce klempířské a pokrývačské Opravy, montáž, revize: - hromosvody. Stavební firma.

Výroba, prodej, montáž a servis žaluzií vnitřních a venkovních, horizontálních i vertikálních. Rolety klasické, na plastová okna, římské, bambusové, dřevěné, předokenní. Japonské stěny, sítě proti hmyzu. Zatahovací dveře koženkové, plastové a dřevěné včetně obložení zárubní. Čalounění a renovace dveří.

Práce: -topenářské -vodoinstalační -plynařské. Instalace: -teplovody -parovody -kotelny -strojovny. Sklad: -Trutnov, Tovární 10, tel.: 499812105. Prodej materiálu v rozsahu činnosti. Provozovna: -Svoboda nad Úpou, Kostelní 159, tel.: 499771141.

Dodávka, montáže, internetový obchod, prodej: -plastová okna -dřevěná eurookna -vstupní i vnitřní dveře.

Pískovna, skládka písku a drtí. Stavebniny: -cement -maltové směsi -zdící materiál -všechny druhy písků a drtí. Doprava: -nákladní.

Prodej, pokládka, montáže a dovoz: - veškeré podlahové krytiny - kusové koberce, garnýže, čistící rohože - čistící prostředky na podlahy. Renovace parket. Zaměření, nacenění a dovoz ZDARMA.

Výroba ostatních výrobků stavebního truhlářství a tesařství

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu i lamina - bytové doplňky - okna, dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví Projektová činnost ve výstavbě Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství Opravy ...

Prodej, maloobchod: - regulační prvky - vzduchotechnické ovladače pro bazény, vany a sanitu - ruční a nášlapová vzduchová tlačítka - hladinový kapacitní snímač.

Výroba: - uzavírací a zpětné ventily - regulační ventily - pojistné ventily - motýlkové klapky - plynové armatury.

Prodej - tmely - lepící tmely - lepidla - materiál fasády.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - kotle VAILLANT Vodoinstalační práce

Výroba, montáž: - plastové okna, dveře.

MEGAWATT Naše služby: - automatické regulace topných systémů - servis záruční a pozáruční - opravy a revize plynových a elektrických zařízení (vč. prodeje náhradních dílů) - podlahové a stěnové vytápění - montáže měřidel - kominické práce - vodoinstalatérské práce - poradenství.

Výroba, prodej: - pórobetonových přesných tvárnic.

Kompletní dodávky a montáže veškerých střešních krytin. Provádění dřevostaveb na klíč..

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářská technika - nářadí