PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Renovace, modernizace, oprava: - dveře, zárubně - kuchyňské linky. Výroba, prodej, montáž: - dveře interiérové, exteriérové. - plastová okna, dveře.

Dodávka, montáž, prodej, návrh, realizace: -obklady, dlažby -sanitární keramika -koupelny. Instalatérské práce.

Obchod, prodej: -samolepící fólie, papíry, etikety (laser copy) -samolepících pásek pro průmyslové, zdravotnické a spotřební použití -fólie k ražbě za tepla -řezací nože a nástroje -sítotiskový materiál, emulze, chemikálie -ekologické barvy vodou ředitelné, mořidla, tuše, laky pro sítotisk, reklamní činnost a ...

Prodej plastových, dřevěných a hliníkových oken.

Dřevoprodej. Zpracování dřeva, velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevěný materiál, dřevěné polotovary - dřevotříska, dřevotřískové desky (laminované, surové, dýhované) - palubky, palubovky - laťovky - parapety - okna - překližky - hrany - kování - sololity - lišty - pracovní desky (WERZALIT, POSTFORMING) - hobra - ...

Datum zániku:26.08.2014 Bazar, prodej použitého zboží: -nábytek -koberce -levné sedací soupravy, židle aj. Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Práce podlahářské: -pokládání podlahových krytin, včetně koberců.

Prodej, maloobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál.

Datum zániku:16.01.2015 Stavebnictví: -stavební činnost -stavebniny -cihly -cement -izolace -sádrokartony -omítkové, betonové, cihlové směsi.

Prodej, servis ( do 24 hodin ): -kancelářská technika -kopírovací stroje CANON -komplexní zařízení škol, ordinací, kanceláří -kancelářský nábytek-výhodné ceny -koberce, židle -žaluzie.

datum zániku: 18.6.2012 Zajišťujeme: -okna, dveře -zednictví -zateplení fasád -plastová okna -dokončovací stavební práce -rekonstrukce -přípravné, dokončovací stavební práce -zelená úsporám.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: -rolety -shrnovací stěny a dveře -dveře do interiérů -silikonové profily -silikonové těsnění oken i dveří -polystyrenové podhledy a obklady stěn -malby a nátěry CASATI -podlahy z dřevotřísky, dřeva, korku -obklady stěn z dřevotřísky, dřeva, korku -žaluzie -nástřik tapet Variopaint, ...

Datum zániku:15.10.2013 Výroba, montáž, odvoz: -kancelářský dřevěný nábytek -dřevěná eurookna a eurodveře -rustikální nábytek -interiérový nábytek na zakázku. Prodej: -výrobky ze dřeva: -okna, eurookna, dveře, eurodveře, -vrata -obklady -vybavování školních zařízení a knihoven. Průmyslová zóna Nedakonice.

Export, import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutního materiálu: -tyčová a tvarová ocel, trubek, plechy -železo, oceli -stavební díly -stavební ocelové mříže. Výroba, prodej: -výztuže v betonářské oceli -stavební armatury

datum zániku: 27.12.2002 Maloobchod, prodej: -materiál topenářský, vodoinstalační -vany, bytové armatury, odpadní a kanalizační litiny -baterie -sanitární keramika -kulové ventily -hadice (zahradní, pračkové, plynové) -dřezy, vany (plastové, kovové) -sprchové kouty -trubky (černé, pozink) -veškerý materiál pro rozvod vody, ...

Montáž, opravy, servis: -měřící a regulační technika -komínové klapky na plynové kotle.

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -textil -koberce -proutěné zboží, nábytek -doplňky ze dřeva.

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -koberce -bytový textil -dárkové zboží.

datum zániku: 28.7.2010 Poradenství, prodej, dodávka, montáž, demontáž, záruční i pozáruční servis: -plastová okna, plastové okno, plastových oken ALUPLAST, VEKA -dřevěná eurookna, eurooken, dveře EUROLEX, HON -zimní zahrady, zahrada. CELOROČNÍ AKCE A SLEVY.

Datum zániku:20.06.2013 výroba a prodej ozdobných dřevěných lišt

Práce, dodávka, opravy, montáže, prodej: - instalace voda, vodoinstalační - odpady - splachovače s úsporou vody - standardní i nadstandardní vodoinstalační materiál - odpady a odpadní potrubí PVC fy Geberit - paušální, pravidelná údržba vodoinstalační rozvody a odpadní systémy domů a budov.

E-shop, prodej: - železářství - domácí potřeby - grily a příslušenství - barvy, laky - komíny - nářadí pro kutily.

datum zániku: 31.3.2013 Specializovaný maloobchod, prodej: -drogerie, ogistické zboží -barvy, laky.