TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Pobočka Ostrava. Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - spojovací materiál. Import standardů: - šrouby, matice, podložky. Vlastní výroba výkresových součástí obráběním a lisováním. Individuální řešení logistiky dodávek.

Stavebniny KZD PROFI s.r.o. nabízí kompletní sortiment stavebního materiálu a stavebnin pro stavebníky. Dodáváme pro naše zákazníky střešní krytiny, obklady, dlažby, izolace, lepidla, podlahové krytiny, tmely, zámkovou dlažbu. Pořídíte u nás stavební materiály pro celou stavbu. Stavebniny, dodávka, prodej: - stavební materiál - střešní ...

Pobočka. Velkoobchod, dodávka: - elektroinstalační materiál. - zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu Výroba: - rozvaděčů, rozvaděče - ovládací pulty.

Výroba, prodej: - střešní krytina - klempířské výrobky - trapézové plechy - stěnové kazety - stěnové panely - sendvičové panely - zetové profily - haly ZET - termoizolační desky - ventilační kanály.

Pokrývačství, tesařství

Truhlářství, podlahářství Slévárenství, modelářství

Dřevovýroba. Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn.

Prodej, pokládka: -keramické obklad -dlažby.

CZ OKNA Prodej: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - garážová vrata - parapety - žaluzie

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -elektroinstalace.

Prodej šroubů a vrutů pro výrobu plastových oken. Šrouby pro montáž plastových, dřevěných a hliníkových oken.

Výroba, služby: -pokládka zámkové dlažby -usazení obrub. -pokladka velkoplošnych dlaždic

Fasádní a interiérové barvy: -polystyrénové obklady -sádrokartony -potřeby pro malíře -barvy–laky, lepidla, tmely, malířské potřeby, nářadí, stavební chemie

Rostislav Málek provozuje truhlářství, podlahářství a zaměřuje se také na povrchovou úpravu a obrábění kovů.

Stavební firma s orientací na anhydritové/lité podlahy. Pokládáme plovoucí podlahu KRONO SWISS. Prodej podlahové izolace dle přání zákazníka.

Soukromé truhlářství. Výroba: -vchodové dveře -celodřevěné -standardní ocelové zárubně -po dohodě i dřevěné zárubně se světlíkem na požadovaný rozměr.

Prodej, pokládání podlah. Podlahářské práce. Truhlářství, výroba nábytku.

Naše firma Antonín Koky z Bruntálu se zabývá zemními a výkopovými pracemi, bouracími a sanačními pracemi a pokládkou zámkové dlažby. Naším regionem je Bruntál, Opava a Moravskoslezský kraj, ale v našich silách je vyhovět i v jiných regionech naší země. Naše činnost: Zemní a výkopové práce  – pokládka kanalizace – domovní přípojky – s ...

Prodej stavební chemie: -stavební chemie -bazénová chemie -úprava vody -stavebniny -impregnace -hydroizolace -tmely -silikony -montážní pěny. ČR+SK

Kontejnerová doprava Prodej - šterk - písek Prodej - uhlí Prodej - stavební materiál

Prodej - barvy - laky Prodej - drogerie Prodej - elektromateriál

Výroba, montáž, instalace: -zateplovací fasádní systémy -cihelné pásky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní stěrkové a stříkané tapety. Práce: -zateplování fasád. Revitalizace panelových domů.