PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost nevyžadující zvláštní oprávnění

Práce: -truhlářské -tesařské. Dřevovýroba: -dveře -okna -vrata -zábradlí.

Výroba ostatních výrobků stavebního truhlářství a tesařství Ostatní maloobchod s novým zbožím ve specializovaných prodejnách Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství Výstavba bytových a nebytových budov

Maloobchod, prodej: - antény, satelity - speciální i běžné baterie, akumulátory - světla, svítidla, světelné úsporné zdroje světla Služby: - instalace satelitních a televizních rozvodů a servis přijímačů.

Prodej - pohonné hmoty. Dodávka a montáž - solární panely - program ZELENÁ ÚSPORÁM. Čištění a odkalování nádrží. Kalibrace výdejních zařízení.

Prodej a realizace podlahových krytin - dřevěné podlahy.

Prodej - plastová okna a dveře - parapety

-Koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej vyjma činností uvedených v příl.č.1-3 zák.č. 455/91Sb.ve znění zák.č.286/95Sb.

Výroba: - kabelové svazky - gumičky na svazkování spojek.

Prodej - barvy - laky - drogistické zboží.

Velkoobchod a e - shop - biokrby Velkoobchod a e - shop - polyratanový a teakový nábytek - barové židle a stolky E-shop - biokrby - nářadí - polyratanový a teakový nábytek - barové židle a stolky, ... Velkoobchod a e-shop - nářadí

Prodej, velkoobchod železářského zboží: - zednické nářadí - kamna - čerpadla - zahradnické potřeby a nářadí. Prodej žebříků všech velikostí a druhů.

Maloobchod, prodej: -sanitární keramika. -obklady, dlažba. -venkovní dlažba. -sprchové kouty. -koupelnový nábytek. -koupelnové doplňky. -vodovodní baterie. Služby: -grafické návrhy. -půjčovna obkladačského nářadí.

Prodej a montáž: - sádrokarton LAFARGE (komplet i s příslušenstvím) - plastová okna a dveře - minerální izolační vata THERMOLAN - tmel ROMBA - střešní okna VELUX - maltové směsi. Práce: - instalatérské (voda, plyn, elektřina) i revize - malířské.

Tesařské práce Truhlářské prácezakázková výroba - nábytek Výroba - stínící technika Výroba - kuchyně Výroba - skříně Výroba - podlahy - obložkové zárubně Výroba - dveře Výroba - shodiště

Prodej mobilních telefonů.

Projekce, výroba a montáž aluminiových stavebních prvků - dveří, oken, konstrukcí. Výroba dřevěných dveří.

Truhlárna. Prodej, montáž: -dveře vnitřní.

Výroba, dovoz a montáž interiérových, vchodových dveří, kuchyně na míru, okna euro, podlahy, pergoly, stínící technika. .

Činnost: - odstraňování mechů - lišejníků, plísní - grafiti - prodej - speciální čistící a nátěrové prostředky a stavební chemie Obchod zemědělskými komoditami.

Výroba a prodej: - krbové vložky - zahradní krby - teplovzdušné systémy - teplovodní systémy - krbové obložení - doplňky pro vedení tepla. Kovovýroba.