PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý stavební materiál -výrobky firmy VELUX: -žaluzie, plisované rolety. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí HILTI.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý stavební materiál -výrobky firmy VELUX -žaluzie, plisované rolety. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí HILTI.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý stavební materiál -výrobky firmy VELUX: -žaluzie, plisované rolety. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí HILTI. Sídlo: -Brno 63900, Cejl 82/58.

Maloobchodní i velkoobchodní prodej stavebnin. Stavby na klíč: - rekonstrukce a výstavba objektů: bytových, zemědělských, průmyslových - vodovodní a kanalizační přípojky.

Výhradní zastoupení pro Brno a okolí. Prodej: -autochemie -autokosmetika -čistící prostředky -aplikační prostředky -těsnící prostředky -maziva -barvy, laky -čištiče -stavební chemie -lepidla. Služby: -péče a údržba.

Dodávka, montáž fotovoltaických a termických solárních systémů: - fotovoltaické moduly Schüco - fotovoltaika, termika - fotovoltaické technologie - solární vzduchový systém.

Pila-pořez dřeva, dřevo. Dřevovýroba: -eurookna, dveře (vnitřní, venkovní) -dřevěné podlahové krytiny -dřevěná podlahová krytina, podlaha: -parkety, parketa -palubky, palubka -průmyslová mozaika -používané dřeviny (dub, buk, jasan, ořech a další) -srubové domy, sruby, dřevěné domy, dřevodomy na zakázku.

Výroba, prodej, distribuce: -stolařství, truhlářství -nábytek, nábytku -zakázková výroba oken, okna, okno -dveří, dveře, obložek, obložky, -samonosných schodišť, samonosné schodiště -nábytek z masivního dřeva, dřevo -podlahy a obklady -kuchyně, kuchyň, kuchyní i zahradní nábytek.

Práce: -stavební -zemní výkopové ruční a strojní (zemním strojem UNC* a JWC*) -drobné zednické omítky, fasády, podlahy a obklady (obkladačské) -podlahářské, pokládání parkety, lina (linoleum), PVC* -řezání asfalt a beton do síly 17 cm.

Velkoobchod, velkosklad, maloobchod, prodej trubní systémy, potrubí, trubky, trubka: -PVC-plast: -tlakové 90-450 mm -kanalizační 110-1000 mm -odpadní 22-160 mm -polyethylen (polyetylén) 32-1000mm -polypropylen 25-315mm -tvarovky, tvarovka, regulační a uzavírací armatury, armatura -kanalizační šachta, šachty -betonové prefabrikáty: ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, montáž: -laminátové a dřevěné podlahy -plovoucí podlahy -dveře, zárubně, lišty -PVC, Korek -parkety -podlahářské práce -poradenství.

Specializovaný maloobchod

Velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu.

Stavební a bazénová chemie: - prodej topenářského a instalatérského materiálu - průmyslové vysavače - vysoušeče vzduchu - otryskávací stroje a zařízení - odmašťovací stroje a zařízení - vytápěcí agregáty - vytápěné armatury - velkoobchod tmelů, pěn, lepidel, příslušenství, bazénové, spotřební a stavební chemie - ...

Prodej metrových i kusových koberců, PVC a doplňků. Řezání, obšívání koberců. Pokládka.

Maloobchod, prodej: - obklady, dlažba.

Zaměření, dodávky, montáže oken, dveří. Dřevěná, plastová, hliníková, zimní zahrady, zn. Euro, TWW, KBE.

Stavební firma: -výkopové práce(zemní práce) rypadlo-nakladač FIAT-KOBELCO. Stavební činnost. Dodávka, montáž: - voda, topení, plyn (vodoinstalace) rozvody potrubí plastu, oceli a mědi - prodej materiálu. Elektroinstalace: -kabelové vedení, domovní rozvody, hromosvody, venkovní a pouliční osvětlení, průmyslové rozvody..atd.

Montáž, elektroinstalace, elektro práce: - elektro do 1000V včetně montáže hromosvodů u bytových domů, pensionů, nemocnic, škol, výrobních závodů - EZS a EPS - zvonění a centrální čas - televizní a satelitní rozvody - domácí telefony a videotelefony - strukturovaná kabeláž - alarmy - požární signalizace - televizní a ...

Lakýrnické práce Malířské práce Elektrikářské práce Plynařské práce včetně revizí Topenářské práce Montáž - žaluzie Zateplování budov Dodávka - plovoucí podlahy Výměna - plastová okna - plastové dveře Dodávka - stavební materiál

Dodávka - izolační materiály - stavební materiály.

Prodej, dodávka - stavební materiál

Prodej, montáž, oprava, servis: -garážová sekční vrata BREDA, Hörmann -průmyslová sekční vrata -roztahovací bezpečnostní mříže -bezpečnostní navíjecí a nůžkové mříže, rolety CONEGLIANO -pohony pro křídlové brány -pohony pro posuvné brány -pohony pro automatické dveře -závory, zábrany -okna VEKA REHAU s kováním ROTO ...