TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

TymServis.cz se zaměřuje na realizaci dveří, podlah a stěhování.

Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Kompletní domovní instalatérské práce vodo topo plyn zajistí Břetislav Přecechtěl z obce Halenkovice v okrese Zlín. Dodáme rozvody vody i solární systémy, provádíme montáže ústředního topení i revize plynových kotlů a zapojení elektrických i plynových spotřebičů. Při revizi plynových rozvodů u starších bytových domů je často odhalen ...

Výroba: - ekologické vodou ředitelné barvy.

AMM Otáhal sídlící v Kobylí na Moravě je výrobce a dodavatel rodinných bazénů a zastřešení, průmyslových nádrží a dalších výrobků s vysokou přidanou hodnotou, technologických celků pro chemii a průmysl. Z nabídky AMM Otáhal Vás může především zaujmout široký výběr bazénů, nádrží a zastřešení. Výroba, prodej: - plastové výrobky, zařízení z ...

Obkladačské práce, pokládka dlažeb, rekonstrukce bytových jader.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplení fasád - montáž sádrokartonu - rekonstrukce koupelen - pokládka zámkové dlažby

Výroba a prodej střešní krytiny, obkladů a dlažeb z přírodní břidlice.

Zednické práce: - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jáder - obklady, dlažby - zámkové dlažby - zděné ploty - zateplování - omítky štukové i dekorativní - malby, nátěry, nástřiky.

Velkoobchod, maloobchod: - elektrospotřebiče - kotle - ohřívače vody - akumulační kamna - plynospotřebiče Služby: - zateplování objektů foukanou izolací. Návrh, montáž, servis: - klimatizace.

Provozujeme velkoobchod i maloobchod s elektroinstalačním materiálem. V 15 pobočkách po celé České republice můžete vybírat ze širokého sortimentu skladem, nebo si nechat poradit naším vyškoleným personálem. Vyberete si také v našem eshopu s osobním odběrem zdarma na všech pobočkách. V nabídce najdete vše od jističů, rozvaděčů, kabelů i ...

Výroba, prodej: Modelová železnice - stavba kolejišť - velikosti TT, H0, 0, zahradní železnice

Výroba, prodej: - disky na pryžová kola - ATV pneumatiky a disky - spojovací materiál na vlnitý plech - kola pro manipulační a zemědělskou zahradní techniku - celá kola disk+pneumatika - pláště a duše - atypy disků kol.

Projekce, dodávka, montáž, revize, opravy: Ústřední vytápění-kov, plast, měď: -podlahové topení-CUPROTHERM, UNIVERSA, TTI -výměníkové stanice, kotelny -horkovody, parovody -měření a regulace-výměníkové stanice, patky domů -měření páry a kondenzátu. Vodoinstalace, instalatér-kov, plast, měď: -hlavní ...

Prodáváme: - střešní krytiny Kob, Alukryt, Ruukki, Onduline, Lindab, Blach Stal, Tondach, Bramac, KM Beta, Mediterran -plechové tabule a svitky Pz, Al, Cu, TiNz -trapézové plechy -klempířské výrobky -střešní okna Fakro a Velux -střešní fólie a příslušenství -tepelné izolace. Provádíme montáž střešních krytin, klempířských prvků a ...

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - vše pro vaši střechu - klempířské prvky, okapový systém, střešní fólie a pásky, sněhové zábrany, pochůzné lávky a nášlapy, odvětrávání a prostrupy střechou, střešní doplňky, fotovoltaika, spojovací materiál, stavební chemie, nářadí, dřevosortiment. Doprava zdarma při objednávkách nad 5000 ...

Zednické práce, sádrokartony, obklady, dlažby, fasády, rekonstrukce.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž a revize hromosvodů - oprava a montáž veřejného osvětlení a rozhlasu.

Provádí veškeré topenářské, vodoinstalatérské a plynařské práce včetně zapojení plynu a plynových kotlů kompletní navrhnutí a realizace rozvodů vody, topení, kanalizace a plynu na váš nový dům či rekonstrukci dodávka + montáž kotlů - navrhne a zrealizuje kotelnu, technické poradenství. ( jsme v projektu zelená úsporám )

Prodej - střešní krytina - asfaltové šindele - střešní tašky - střešní okna - okapové systémy. Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - obklady, dlažby

Maloobchod, prodej: - keramické obklady, dlažba. Montáže, rekontrukce, opravy, oprava: - obklady, dlažby. - bytová jádra. - koupelny. Stavby RD a rekonstrukce budov.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, montáž, servis: - plastová okna, dveře - fiberglassová okna - dřevěná okna a dveře - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Dodávka a montáž kuchyní, kuchyňských linek, vestavěných skříní, dveří, podlah. Truhlářské práce.