PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Činnost: - strojní pokládka zámkové dlažby - dlaždičské práce

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce. Nové střechy na kíč a rekonstrukce. Prodej, montáž: -klempířské prvky -zateplení fasád -střešní krytiny -střešní okna -sádrokartony -izolace -řezivo.

Společnost BEST - TECHNICKÁ, s.r.o. z regionu Uherské Hradiště, působí v celé ČR v oblasti technického zařízení budov od r.2005. Zajistíme projekce a realizace dodávky TZB - průmyslové rekuperace, klimatizace, chlazení, vytápění, průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnické jednotky, ventilační systémy, sanita, tepelná čerpadla. Sídlo ...

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře - pergoly.

Prodej stavebního materiálu, provádění zemních prací pomocí minibagru, pronájem kontajnerů, nákladní doprava, výkopové práce, pronájem průmyslového vysavače.

Společnost Zdeněk Zrotál se zabývá stavebními pracemi. Stavíme rodinné domy, zajišťujeme interiér na klíč, sádrokartonářské práce, zateplování staveb, obklady, dlažby, dlaždičské, klempířské, elektro a instalatérské práce. Provádíme také stavbu krbů, vložkování komínů, nerez komíny. Činnost: - stavba rodinných domů - rekonstrukce - interiér ...

Petr Bouček s.r.o. se zaměřuje na výškové práce, rizikové kácení, stavbu lanových parků, stříšek a světlíků.

Vodo, topo, plyn, prodejna: -veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce, včetně dodávky materiálu.

Společnost KLEMPOS - STŘECHY, s.r.o. prodává střešní krytiny - plechové, pálené, betonové i plastové, střešní okna, veškeré klempířské prvky a výrobky potřebné při práci na střeše - plechy, okapové systémy, spojovací materiál, lepenky, fólie, tepelnou izolaci, dřevo i nářadí pro klempíře a pokrývače. Firma provozuje eshop se širokým sortimentem ...

Velkoobchod, dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - vzduchotechnické příslušenství - dveřní clony - ventilátory - potrubní elementy - kruhové potrubí a tvarovky.

Prodej: -koupelny, koupelnový nábytek -vany, umyvadla -záchody -baterie -obklady -dlažba. Pobočka, prodejna: Vikýřovice 166, 78313, Šumperk Tř. T. Bati 377, 76502, Otrokovice Pavelkova 2, 77900, Olomouc.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment - materiály pro klempíře, pokrývače: - plechy, žlaby, kolena, rohy, nářadí, spojovací materiály, čela - BRAMAC, CEMBRIT, TONDACH, KM BETA, RANNILA, IKO, JUTA, HPI, ROBEX, FAKRO, VELUX.

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - PVC podlahy - koberce. Práce: - podlahářské.

Společnost Stababed, s.r.o. zajišťuje prodej materiálu pro stavebnictví, demolici, výstavbu příjezdové komunikace a kanalizace, zemní práce, pokládku zámkové dlažby a další.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - zakázkový nábytek - kuchyně na klíč.

Plynoservis Antonín Szkandera se zabývá montážemi a opravami plynových spotřebičů, plynových kotlů, ohřívačů vody i kuchyňských sporáků. Sídlíme v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Oprava, servis, montáž, demontáž, plynoservis: - plynové spotřebiče - plynové kotle - ohřívače vody, plynové karmy - plynové sporáky.

Firma REMYS-STAV se sídlem v Praze se již od roku 1993 zabývá zednickými a stavebními pracemi a také nabízí služby hodinového manžela. Nabízíme vám zednické a stavební práce, opravy fasád včetně památkových, betonáže, rekonstrukce staveb a také bytových jader. Dále se zabýváme pokládkou zámkové dlažby od přípravy terénu až po zapískování a také ...

Kartonáž. Výroba, výrobce krabic, kartonů a obalů z vlnité lepenky: - klopové krabice - víkové krabice - krabice na stěhování - krabice na víno - úložné krabice - archivační krabice - dárkové krabice - krabice na pizzu - lepenkové krabice - papírové krabice - kartonové krabice - papírové obaly - tvarový výsek - proložky - fixační ...

CIT World s.r.o. se zaměřuje na prodej LED komponentů, osvětlení, displejů, plošných spojů a plastových krabiček.

Komplexní dodávky ocelových (nerezové, uhlíkové a legované materiály) potrubních systémů pro energetický, chemický, petrochemický, strojírenský průmysl. Dodávka bezešvých a tvarovaných trubek, kolen, ohybů, redukcí, T kusů a přírub. Přeprava zboží k zákazníkovi, dělení materiálu.

Komplexní dodávky ocelových (nerezové, uhlíkové a legované materiály) potrubních systémů pro energetický, chemický, petrochemický, strojírenský průmysl. Dodávka bezešvých a tvarovaných trubek, kolen, ohybů, redukcí, T kusů a přírub. Přeprava zboží k zákazníkovi, dělení materiálu.