TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Velkoobchod: - vodo, topo, plyn - topenářský, vodoinstalační a plynařský materiál - koupelny

Výhradní zastoupení pro ČR a SR: Flexcrete Technologies Ltd., Gaco Western, Hydron Protective Coatings Ltd. Prodej: sanační a finální malty; ochranné, dekorativní, protiplísňové a antibakteriální nátěry na fasády a do interiéru; nátěry proti graffiti; hydroizolační nátěry na beton a střechy; nátěry proti korozi.

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky - elektroinstalační materiál.

EPRO Trutnov, s.r.o. je Váš dodavatel elektromateriálu v trutnovském regionu. Společnost EPRO Trutnov, s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektromateriálem. Naše skladové hospodářství zajišťuje potřeby elektromontérů od A-Z.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - na fasády - interiérové nátěry - na kov - na dřevo - na nábytek - na podlahy - malířské potřeby a pomůcky.

Společnost Soens&Duda Stavby s.r.o. provádí stavební činnost - stavba domů, renovace bytů a koupelen, obklady, dlažby, sádrokarton, výstavba plotů. Dále poskytují instalatérské a topenářské práce jako je komplet rozvodů vody a odpadů, montáže kotlů, komplet rozvody topení, montáž plynových sporáku, zámková dlažba a malování.

Společnost Zahradní a stavební, s.r.o. je zahradnická a malostavební firma. Vlastníme zahradní techniku - od kultivátorů, sekaček, křovinořezů přes motorové pily až po vlastní nákladní kontejnerový automobil. Provádíme drobné stavební práce - dlažby, obklady, ploty, terasy, fasády, omítky, malby.

I.G.B. Holding a.s. je rozděleno do těchto odbytových skupin: - Tepelná čerpadla - prodej a montáž tepelných čerpadel pro rodinné a bytové domy, administrativní sektor, průmysl - Solární systémy - prodej a montáž termických a fotovoltaických solárních maloplošných i velkoplošných systémů - TZB (technická zařízení budov) - dodávky a ...

Sídlíme v Sokolově a zabýváme se prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří.

Prodej: - plechová střešní krytina - Plechotaška Trapézové plechy. Hliníková střešní krytina.

Truhlářská dílna, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - schodiště - altány - nábytek, kuchyňské linky apod

Výroba: - zemědělské komodity (RV, ŽV) - žulové dalžební kostky - mozaika

Blachotrapez je renomovaný výrobce střešních krytin s historií sahající až do roku 1969. Za tu dobu se společnost vypracovala z malé pokrývačské firmy na nadnárodní korporaci. Dnes je Blachotrapez průkopníkem pokročilých výrobkových technologií, poskytuje vysoce kvalitní, estetické střešní krytiny a plní sny zákazníků o krásné a odolné střeše po ...

Společnost RAINER velkoobchod, s.r.o. provozuje velkoobchod s širokým sortimentem barev - na dřevo, kov, beton, zeď a další příslušenství jako jsou tmely, lepidla, ředidla.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně na míru -vestavěné skříně -nábytek -dveře -schody -podlahy. Montáž, prodej: -plovoucí podlahy -obložkové zárubně -dveře.

Společnost EL-INSTA ENERGO s.r.o. působí na českém trhu od roku 1991 a zaměřuje se na služby v oblasti energetiky. Poskytuje odborné poradenství stejně jako prodává komponenty sloužící pro energetiku. V širokém sortimentu produktů najdete například: - olejové a suché transormátory - rozvaděče vysokého napětí - transformátory proudu a ...

Lukáš Sovák se zaměřuje na prodej a dodávku kotlů, kontejnerových kotelen, kogeneračních jednotek a akumulačních nádrží.

Výroba a prodej výrobky ze dřeva. -květinové truhlíky -plotové dílce -pískoviště -poličky -zahradní sety -komody -dveře a zarubně s obložkami Prodej řeziva Prodej briket.

Výroba: - žulové parapetní desky - hliníkové venkovní parapety - Werzalit a Egger parapetní desky - stolní desky Werzalit.

Výroba, prodej: -dřevěná okna, dveře.

Provádění staveb Stavby rodinných domů Kamenné zdi, ploty Zemní práce

Prodej: -pěnový polystyren-standartní, fasádní, XPS, samozhášecí -zateplovací systémy pro zateplení plášťů budov -asfaltové pásy-střechy, zemní izolace, radon -tepelné a protipožární izolace ROCKWOOL -fasádní a interiérové barvy -stavební chemie -sanace objektů -kotevní technika. -vnitřní a vnější omítky.

Prodej - fasádní barvy - lepidla, tmely - laky, lazury, mořidla - stříkací technika