TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Společnost VISIMPEX, a.s. se zaměřuje na spojovací materiál s garancí kvality nejen pro obchodníky, řemeslníky a stavebnictví, ale také pro specializované výroby i náročné výrobní segmenty. Spojovací materiál: - vruty do dřeva - šrouby do sádrokartonu a cementotřískových desek - šrouby do plechu - šrouby se šestihrannou hlavou - ...

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - alternativní zdroje - solárně termické panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Zámečnické práce Vodoinstalatérské práce

Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: - střešní okna AlfaLook - lemování - rolety, žaluzie, markýzy, moskytiéry - střešní fólie - střešní doplňky - fasádní mřížky - střešní membrány - parozábrany - ventilační turbíny - montážní pásky - větroizolace - střešní výlezy - půdní schody.

Přímý dovozce: -plastové instalační systému PVC-U a PVC-C "NIBCO" -lepené spoje -měděné tvarovky. Regionální zástupce značek: -BRUGMAN Holandsko -deskové radiátory -CM Francie -plynové kotle Niagara, Elexia, Calydra. Prodejce značek: -Thermona, DAKON, Viadrus, Protherm, WOLF -kotle -J.WOOD, QUANTUM, ...

Generální partner firmy BISON-BIAL S.A. pro ČR a SR: - nářadí a nástroje pro řemeslníky. Hutní a spojovací materiál.

Dodávka, montáž: - okna - dveře - plastová, hliníková, dřevěná - žaluzie, sítě, parapety - výlohy - doplňky.

Kontejnery Šumperk. Prodej a doprava sypkých materiálů, přeprava strojů a stavebního materiálu, zemní a výkopové práce. Likvidace odpadu. Práce autojeřábem.

Mezi naše přednosti patří bohatá tradice rozrůstající se rodinné společnosti. Mnoho let úspěchů a zkušeností. Náš úspěch je založený na kvalitě, spolehlivosti a trvanlivosti služeb. Stálý průzkum konkurence, nízká cena, široká nabídka, projekty zdarma. Důraz kladen na rychlosti provedení zakázky, odbornost a specializace. Preferujeme kvalitu ...

Prodej, internetový prodej: -krbová kamna Nordica -kuchyňské sporáky Nordica -krbové vložky Nordica -příslušenství ke krbovým kamnům -kotle na tuhá paliva -kotle s ručním přikládáním -automatické kotle na tuhá paliva -automatické kotle s připojením na internet -přestavbové sady Benekov -dotované kotle

Prodej, internetový prodej: -krbová kamna Nordica -kuchyňské sporáky Nordica -krbové vložky Nordica -příslušenství ke krbovým kamnům -kotle na tuhá paliva -kotle s ručním přikládáním -automatické kotle na tuhá paliva -automatické kotle s připojením na internet -přestavbové sady Benekov -dotované kotle.

Prodej materiálů pro střechy a izolace

Společnost ZILLERMAN Company s.r.o. se sídlem v Praze Stodůlkách se zabývá především čištěním odpadů. Dále se zabýváme rekonstrukcemi bytů, bytových jader a rodinných domů na klíč. Dále se na nás můžete obrátit s realizací venkovních a vnitřních bazénů a jejich zastřešením. Realizujeme také nádrže na dešťovou vodu, jímky a žumpy a také ...

Prodej, montáž, servis: - tepelná technika - topné systémy na olej, plyn a tuhá paliva, kotle - solární panely - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - radiátorové topení. Práce: - topenářské - instalatérské, vodoinstalatérské.

Prodej, montáž, servis, oprava: -vodo-topo-plyn -plynové zásobníkové ohřívače vody -kamna na propan -instalační materiál -průmyslové zboží. Služby: -čištění -kanalizace -ohřívače vody -kotlová tělesa mechanickou i chemickou cestou -kontrola anodových tyčí -Koupelnové práce vodo-topo-plyn.

Výhradní distributor energeticky úsporných systémů Wolf. Dodavatel podlahového a stěnového topení s polybutenovými trubkami gabotherm. Portfolio značky Wolf zahrnuje: -kotle s výkony od 11 do 5 800 kW -solární sestavy na přípravu teplé vody nebo na podporu vytápění -zásobníky na ohřev vody -akumulační zásobníky -vzduchotechniku.

Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

ZATEPLOVÁKY s.r.o. se zaměřuje na výrobu stavebních lišt a prodej stavebních systémů.

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Rodinný penzion se se 3pokoji nachází v Telči.

Stavebniny, prodej stavebního materiálu - malty, lepidla, tmely - zdící materiály - střešní krytiny - betonové výrobky - sádrokartony - OSB desky - stavební chemie.

Vyrábíme pravé finské sauny - dřevěné sauny z masivu. Nabízíme jedinečnou možnost pořídit si venkovní srubovou saunu nebo roubenou saunu z kulatiny na vaši zahradu. Kromě typových srubových saun nabízíme také finské sauny na míru dle vašeho projektu. Finská sauna je ozdobou vaší zahrady a masivní dřevo umožňuje celoroční využití sauny s velice ...

BMMR. s.r.o. se zaměřuje na revize a kontroly plynových zařízení.

Kabelové topné systémy, solární termické systémy, stavební práce. -ochrana proti námraze, namrzání, topné kabely, elektrické -podlahové topení, ochrana okapů. -poradenství a konzultace -provedení a instalace systému -záruka, údržba a servis systému.

Výroba, dodávka, montáže, instalace: -solární kolektory a příslušenství -solární systémy -plastová okna a dveře.

Neověřeno Prodej: -drogerie -barvy -laky.