PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výroba: -koupelnové radiátory. -sanitární dělící stěny. -akátové terasy, podlahy.

Sklad. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - střešní fólie - střešní okna - solární panely - okapové systémy Sídlo společnosti: - Frýdecká 793, 72000 Ostrava - tel: 596733531, 777920315 - e-mail: obb@obb.cz.

Dodávka, prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěná eurookna, dveře - okna a dveře SAPELI, TWW interiérové dveře - pouzdra pro posuvné dveře - plovoucí podlahy - střešní okna, rolety a žaluzie - skládací schody - nábytek na míru - garážová vrata, pojezdové brány, pouzdra na posuvné dveře - stavební úpravy.

Velkoobchod, prodej: - topenářská technika - kotle na biomasu - kotle na pevná paliva. Provozovna: - Jirásková 14, Město Albrechtice.

Výroba, rekonstrukce, oprava, servis, prodej: -pece a sušárny, sušáren(i atypické konstrukce pecí)pro tepelné zpracování kovů, kovy, výpal keramiky a další použití -žárobetonové tvarovky -izolační cihly, cihla. Produkty: -keramické pece -hobby pece -sklářské pece -laboratorní pece a sušány -průmyslové pece pro slévarny -pece pro ...

Velkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zařízení a regulace - regulátory tlaku plynu a plynové filtry - plynové kotle Výroba: - plynová podokenní topidla.

Výroba: -suché maltové směsi -betonové střešní krytiny a vápenopískových cihel.

Výroba, prodej, eshop: - betonová střešní krytina - betonová taška KM BETA (v šesti barevných odstínech) - bobrovka KM KLASIK - vhodné pro historickou zástavbu (čtyři barevné odstíny) - bílá vápenopísková cihla, cihly - pro nosné i dělící stěny - systém zděných sendvičových konstrukcí SENDWIX - vícevrstvé zdivo - vápenopískové obkladové ...

Výroba: -betonové střešní krytiny.

Výroba, prodej: -otopná tělesa -sprchové kabiny.

Výroba plastových nástrčných spojek a plastových trubek pro různé průmyslové odvětví.

Plynoinstlační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce Prodej a montáž: - dveře (vchodové, vnitřní, venkovní, technické) - včetně zárubní

Společnost IVT Tepelná čerpadla s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis švédských tepelných čerpadel IVT. V našem sortimentu naleznete tepelná čerpadla vzduch/voda, země/voda, vzduch/vzduch, voda/voda a také zásobníky, akumulátory, větrací jednotky getAir a další produkty. Naleznete nás na adrese Československého exilu 2062/8, Praha.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

Vytápění, klimatizace. Dodáváme kompletní sortiment tepelných čerpadel v široké výkonové řadě.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - sluneční kolektory - tepelná čerpadla - elektrokotle - komponenty pro podlahové vytápění

FenStar - výrobce plastových a hliníkových oken a dveří. Nabízíme: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - balkonové a terasové dveře - posuvná okna a dveře - atypická okna - oblouky, šikminy - skleněné dveřní výplně - střešní okna - garážová vrata Široký sortiment příslušenství ke všem okenním a dveřním systémům: - ...

Střešní okna-PRIMA FENESTRA. Výroba, prodej oken (okna): -střešní 9 typů -dřevěná s izolačním dvojsklem -s hliníkovým oplechováním, včetně roletek a žaluzií.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny, - plovoucí podlahy, - ekologická paliva, - dveře, - dřevěné okna včetně montáže, - dřevěné terasy včetně montáže.

Prodej: -střešní příslušenství -dodávky do 24 hodin.

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.

Odpady - nakládání, recyklace: - polystyrenový odpad. Výroba: - polystrenová drť a Ekostyren (stavební prvky, hmoty). Ekostyren: - lehký beton - tepelné a zvukové izolace - tepelně izolační beton - plnivo do betonu - přísady do malt a betonu. Provádíme: - lité podlahy - anhydrit, pěnobeton, polystyrenbeton, lité cementové potěry ...

Odpady - nakládání, recyklace: - polystyrenový odpad. Výroba: - polystrenová drť a Ekostyren (stavební prvky, hmoty). Ekostyren: - lehký beton - tepelné a zvukové izolace - tepelně izolační beton - plnivo do betonu - přísady do malt a betonu. Provádíme: - lité podlahy - anhydrit, pěnobeton, polystyrenbeton, lité cementové potěry ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahoviny - koberce - laminátové podlahy, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy. Podlahářské práce: - vinilové podlahy. Prodej: - ekopaliv - dřevěné pelety a brikety.