PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Nabízíme prodej, montaž a veškeré práce spojené s topením, vodou a plynem. Montujeme všechny typy topných těles od radiátorů po tepelná čerpadla, kamery, solární systémy a centrální vysavače.

Prodejna elektra ve Valticích. Prodej spotřební elektroniky, velkých i malých domácích spotřebičů, eleketroinstalačního materiálu, zabezpečovací techniky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodoinstalatérského a topenářského materiálu: -potrubní systémy HT+KG+RV firmy Osma, PPr-Ekoplastik, Cu-Supersan a Viega, pozinkované a černé ocelové potrubí, mosazný materiál Viega -izolace potrubí Tubex a Miralon -sanitární keramika Jika, Laufen, Ideal Standart, Keramag, Roca, Senesi -sanitární systémy ...

Prodej: - urnové desky a pomníky ze sklosilikátu - sklosilikátové obkladové desky - dekorativní stoly a stolové desky - dělící stěny, obkladové desky a fasády.

Podlahářství HAHN se sídlem v okrese Opava se již od roku 2006 zabývá činností v oblasti pokládky různých druhů podlahových krytin od laminátových podlah až po koberce. V rámci našich služeb nabízíme pokládku veškerých vinylových dílců (lepených, či systém plovoucí podlahy), dále zajišťujeme přípravu podkladu jako je montáž OSB a MFP a také ...

Rekuperace, průmyslové chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla Vám od prodeje, přes instalaci až po servis zajistí firma MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Navrhujeme a realizujeme podlahové vytápění. U každé zakázky vypracujeme zdarma technické řešení a cenovou kalkulaci.

E-shop, prodej: - topení - komínové příslušenství - cirkulárky a příslušenství - vysokotlké čistící stroje - podlahové mycí stroje - vysavače - autokosmetika

Prodej: -tepelná čerpadla IVT -zemní kolektory -kotle na biomasu. Stavební činnost

Obklady z kamene. Stavební a výkopové práce.

Společnost NS elektroCZ s.r.o.: - provádí elektroinstalační služby a revize, - zajišťuje výrobu rozvaděče, - zajišťuje montáže zabezpečovacích systémů.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.

Firma se zabývá prodejem stavebního materiálu pro rychlou, levnou a snadnou rekonstrukci interiéru i exteriéru. Prodej obkladových panelů, desek, klasických obkladů a čalouněných obkladů.

Realizace staveb - projekce - dřevostavby - podlahářské práce - tepelná čerpadla - doplňkové služby

Firma Vacek vyrábí kuchyně a ostatní nábytek na míru. Dále vyrábíme interiérové dveře.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej hutních, železářských, a svařovacích produktů zajišťuje v okolí Třebíče, Jihlavy, Telče a Třeště firma TRADE LUKÁŠ s.r.o. Prodává široký sortiment stavebního, instalatérského, topného, sanitárního materiálu a keramiky.

Dodávka a montáž tepelné techniky: - systémů vytápění, solárních systémů a tepelných čerpadel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadů a plynu vč.zařizovacích předmětů Dodávka a montáž průmyslových rozvodů - stlačený vzduch, plynovody, technologie Inženýrské sítě: plynovody, vodovody, kanalizace vč.přípojek Stavební práce.

Prodej a montáž oken a dveří. - stínící technika, sítě proti hmyzu - interiérových a vnitřních vstupních dveří - garážové vrata - podlahové krytiny.

Výroba a prodej: -rozvaděčové skříně -silových a datových rozvaděčových skříní včetně příslušenství -PUR lité těsnění.

Služby-řemesla: -elektromontáže -revize elektro, hromosvody -opravy elektromotorů -elektroinstalace do 1000 w -domovní rozvody, přípojky. Prodej: -elektroinstalační materiál -elektromotory. Kadeřnictví:t.č. 728317764 -vlasová technika Goldwell.

Výroba, prodej, výstavba, montáž, instalace. Zimní zahrady FOUR SEASONS z hliníkových profilů: - možnost dřevěného interiéru, - speciální izolační dvojskla zabraňující přehřívání v letním období. Zastřešení: - bazény, terasy. Montáž: - hliníková okna, oken, dveře, dveří, fasády ze systému Reynaers Aluminium. Návrhy, projekce, ...

U nás si vybere podlahu jakou chcete a je z čeho vybírat. Firma EVEREL s.r.o. nabízí laminátové a dřevěné podlahy QUICK-STEP a vinylové podlahové dílce. Rádí Vám poradíme jakou podlahu si vybrat do nového či renovovaného interiéru. Výhradní dovozce, importér, velkoobchod: -laminátové a dřevěné podlahy značky QUICK-STEP se zámkem UNICLIC: ...

Naše firma se sídlem v Plzni se zabývá prováděním stavebních prací v dopravních stavbách, kdy se zaměřujeme především na výstavbu komunikací a pokládku různých typů dlažeb. Nabízíme například pokládku zámkové dlažby,  velkoplošných dlažeb různých formátů a tvarů a dále montáže betonových a žulových obrubníků, palisád,  zdí a podobně. Máme ...

Prodej akumulační nádrží a kotlů na tuhá paliva - akumulační nádoby - kotle na pevná paliva - automatické kotle - krby, kamna - štěpkovač, špalíkovač Šátková