PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Společnost OSMI Pro s.r.o. se zaměřuje na dodávku sortimentu pro stavební a výrobní průmysl. Jedná se například o vrtací a sekací nástroje, brusnou, řeznou a diamantovou techniku, ruční nářadí, čerpadla, baterie a mnoho dalšího.

Elektro-Monteur s.r.o. se zaměřuje na výrobu rozvodů, elektromontážní práce, programování, automatizaci, regulaci topení a chlazení a mnoho dalšího,

Euro-Stav Systém s.r.o. se zaměřuje na prodej výplní stavebních otvorů, oken, dveří, bran, plotů a stínicí techniky.

Servis plynových a elektrických kotlů, tepelných čerpadel a bojlerů · plynové kotle Vaillant, Protherm, Viessmann, Baxi, De Dietrich, Bosch, Junkers, Buderus, ...

Firma Arova servis s.r.o. se zabývá výrobou rozvaděčových skříní pro nízké napětí (NN). Typová provedení jsou tvořena dle připojovacích standardů českých distributorů elektrických energií. Elektroměrové rozvaděče ES1 - ES21: - stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech - elektroměrové rozvaděče - přímé, nepřímé ...

ADAMONT s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej vrat a bran, prodává okna, dveře, oplocení a stínící techniku.

Společnost ELCOMRAP s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, rozvaděči, řídícími systémy, frekvenčními měřiči a poskytuje i poradenskou činnost.

Sklenářství Sedláček Kroměříž provádíme běžné sklenářské práce, zasklívání, řezání skla na míru, výroba a řezání zrcadel. Vyrábíme skleněné obklady, dveře, police, zábradlí, schodiště, podlahy, skleněný nábytek a mnoho doplňků do interiéru ze skla. Sklenářské práce: - zasklívání oken, dveří - výřezy, vrtání do skla - řezání skel, ...

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Společnost SME ELEKTRO s.r.o. se zaměřuje na prodej elektroinstalačního materiálu pro firmy i domácnosti. Jedná se například o hromosvody, lišty, žárovky, nářadí, vypínače, rozvaděče a mnoho dalšího.

Topení nejlevněji s.r.o. je montážní společnost, která prodává materiál a produkty týkající se topení, radiátorů, rozvodů, koupelen, kuchyní, solárních systémů a mnoho dalšího.

Realizace průmyslové strojně hlazené betonové podlahy. Povrchová a barevná úprava průmyslových podlah. Doprava betonu a čerpání betonu.

Michal Berka nabízí pokládku obkladů, dlažeb i podlah. Zaměřuji se na zateplování rodinných domů. Provádím dokončovací stavební práce. Zabývám se dopravou do 3, 5 t.

Společnost Elma – Ing. Pavel Nováček ve Frýdku Místku se specializuje na prodej osvětlení a elektroinstalačního materiálu. Prodává široký sortiment svítidel pro průmyslové i občanské využití značek Philips, Massive či Globo. Stropní, bodová či LED svítidla, lustry, lampy a ostatní osvětlení můžete zakoupit také na našem eshopu. Navíc zde můžete ...

SEAMO spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej: - výkonové odpory - brzdné odpory pro frekvenční měniče - rozběhové odpory pro jeřáby - zatěžovací a ochranné odpory výkonů od 200W do 6MW. Dodávka generátorů, motorů od 10kW do 1MW, dodávky a instalace frekvenčních měničů a střídačů.

VOSTALOVA OKNA, s.r.o. se zaměřuje na prodej prosklených stěn a zimních zahrad, plastových a hliníkových dveří a oken. Adresa kanceláře: Benetice 10, 675 06 Benetice

Společnost Opravy a Repase s.r.o. se zaměřuje na truhlářské repase, lakýrnické práce a opravy oken a dveří.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.

Společnost REX střechy s.r.o. je prodejcem střešních materiálů pro firmy i osobní odběr. Zaměřuje se také na technické poradenství, kalkulace a rozvoz zboží.

Společnost TOP-TREND shop s.r.o. prodává koupelnové vybavení, vybavení pro instalatéry, topenáře a zboží pro oblasti týkající se vody, topení, plynu a zahrady. Adresa provozovny: Floriánské nám. 206/10, 796 01 Prostějov

Forkeramic, s.r.o. se zaměřuje na dodávku obkladů, dlažeb a vybavení do koupelen. Vzorky obkladů a dlažeb jsou ve vzorkové prodejně a pro své zákazníky společnost vytváří i 3D návrh koupelen.