TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Výroba: -plastová okna a dveře -výplně stavebních otvorů z hliníkových profilů. Demontáž, montáž a zednické práce včetně všech okenních doplňků. Výrobky jsou certifikovány a zkoušeny podle ISO 9001, 9002 a poskytujese na ně záruku po dobu pěti let. Sídlo firmy: Horní Suchá

Výroba, montáž: -plastová a hliníková okna, dveře.

BAUSHOP s.r.o. je přední internetový hobbymarket, specialista na suchou a hrubou výstavbu. Společnost Vám zprostředkuje prodej sádrokartonů, OSB desek, tepelné izolace z polystyrenu a vaty, omítky, fasády, ploty a pletiva. Nabízí také široký výběr stavebního příslušenství.

STOFFBAU s.r.o. vyrábí a prodává stavební hmoty, prodává materiály, nářadí, barvy a laky, také umožňuje zapůjčení nářadí. V neposlední řadě provádí realizaci stavby včetně kompletní dodávky inženýrských činností a projekčních prací.

Velkoobchod, maloobchod, prodej stavebního materiálu. Zdící materiál: - překlady, stropní konstrukce a příčkovky od firem Winerberger, Porotherm, Tondach, Keratherm, Heluz a Supertherm - pojiva a maltové směsi cement 32, 5 a 42, 5, vápno hydrát, vzdušné - suché maltové směsi pro ruční i strojní zpracování -malty hrubé, jemné, jednovrstvé, ...

TMG enterprise s.r.o. provozují eshop s elektromateriálem jako jsou zásuvky, rozvaděče, kabely či jistící prvky. Také nabízí domovní telefony a různá čidla a svítidla.

Prodej, E-shop: - elektrické ruční nářadí - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - ruční nářadí - zahradnické a zednické nářadí - montážní technika - kotvící technika - spojovací materiál - brusný materiál, brusivo - lepidla, tmely.

Pobočka. Výroba, montáž, prodej: - bezpečnostní dveře, zárubně a mříže - bezpečnostní a protisluneční fólie, autofólie - privátní a antigraffiti fólie - elekronické zabezpečovací systémy (EZS, kamerové systémy).

FVE Sunshine, s.r.o. provádí výrobu, instalaci, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Dále má na starosti montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Také vyrábí kovové konstrukcí a kovodělné výrobky. Provádí další činnosti jako: - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované ...

HERZ, s.r.o. je evropský výrobce termostatických ventilů a armatur pro topné soustavy a potrubí. Výroba dle DIN, ISO 9001:2000 Produkty: - termostatické hlavice - radiátorové, regulační a uzavírací armatury - podlahové topení a rozdělovače - lisovací fitinky, vícevrstvé trubky, kulové kohouty - komponenty pro podlahové vytápění - ...

Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej, E-shop: - stavební nářadí - elektrické nářadí, elektronářadí - nářadí pro kutily a zahradu - materiál - vodoinstalační, topenářský, hutní, spojovací, kotevní, elektroinstalační - brusivo - kování - vruty, hmoždinky. Půjčovna: - nářadí, nástroje Bosch, Skil, Narex, Protool.

Velkoobchod, prodej, dodávky: - střešní plechy - klepmířské prvky - taškové krytiny - hutní materiál.

Výroba přípojných míst do stolů, výroba zásuvek do stolů a kuchyní, výroba přípojných panelů.

Obchod, prodej, dodávka, sestava zákaznická, montáž, poradenství: -armatury -regulační a uzavírací ventily -kulové kohouty -mezipřírubové klapky -směšovací ventily -elektromagnetické ventily -nerezové armatury -ostatní armatury -servopohony -pneupohony -snímače teploty, tlaku, vlhkosti, hladiny -havarijní uzávěry plynu.

Servis, revize a opravy plynových kotlů Vaillant, Protherm, Junkers - Bosch, Wolf.

Předváděcí a poradenské centrum Praha. Prodej: - kamenné koberce - kamenný koberec je směs přírodních kamínků a pryskyřice s tvrdidlem: - vhodný na schodiště, vstupy, vjezdy, parkoviště, chodníky, dvory, terasy, pergoly, balkony, okolí domů nebo bazénů - protiskluzový, voděpropustný, dlouhá životnost, bezespár, ...

Pobočka. Prodej, velkoobchod: - elektro - svítidla, světelné zdroje, osvětlení.

Společnost KJZ, spol. s r.o. se sídlem v Klášterci nad Ohří se zabývá zpracováním přírodního korku. Jsme jediný výrobce technického korku a antivibračních desek v České republice. Jsme držiteli certifikátu systému managementu a jakosti dle normy ČS EN ISO 9001:2001. Vyrábíme především obuvnické komponenty a stélky z korkových směsí, antivibrační ...

Výroba: - plasové okna - eurookna - dveře.

Výroba a prodej: plastová okna plastové dveře

Kvalitní materiál pro nábytkářský průmysl dodává a zpracovává společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Polné. Zabýváme se malosériovou a velkosériovou výrobou, CNC strojním formátováním dílců, kterými zásobujeme výrobce po celé České republice. Zpracováváme MDF, HDF, DTD, laminované desky a jiný materiál.

Výroba, montáž: -garážová vrata sekční KRUŽÍK, rolovací MINIROL, automatické otevírání pro posuvné, křídlové brány (všechny typy) elektrický pohon, dálkové ovládání -sítě proti hmyzu (okenní a dveřní) rám hliníkový profil, síť ze skelného vlákna. Montáž: -žaluzie meziskelní, vertikální, venkovní (plast, hliník) -venkovní rolety (plast, ...

Řemesla: -truhlářství Výroba: -veškerý nábytek na míru -interiérové dveře -okna -interiérové schody