TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Firma Martin Balonek se již od roku 1991 zaměřuje především na výrobu a montáž dřevěných schodišť. V rámci naší činnosti nabízíme veškeré služby včetně zaměření a vypracování návrhu. Současně se zabýváme také zakázkovou výrobou a montáží dřevěných výrobků jako jsou dveře, okna, vestavěné skříně, kuchyňské linky a obklady stěn i stropů. Vyrábíme ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - drogistické zboží - prací a čistící prostředky - kosmetika.

Společnost PKZ Keramika Poštorná a.s. se zabývá výrobou a prodejem zahradní a stavební keramiky. Zaměřuje se také na zakázkovou výrobu keramiky. Zakoupíte zde mimo jiné i komínové vložky a chemickou kameninu.

Naše společnost TESKO KOLOVRAT s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a euroken, dveří a vstupních dveří, dřevohliníkových oken, HS portálů a zimních zahrad. Působíme zejména v okolí Opavy, Ostravy, Frýdku-Místku, Nový Jičín a Nošovic.

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kosmetika - barvy, laky, tmely, nástřikové a nátěrové hmoty - drogerie (čistící prostředky, saponáty, mýdla, prací prášky, úklidové prostředky).

Služby: - návrhy potrubních systémů - architektonické a inženýrské

OLRO s.r.o. je firma s dlouholetou zkušeností ve výrobě a distribuci plastových oken na nejvyšší technické a kvalitativní úrovni. Plastová okna: - standart - komfort - brillant - geneo. Plastové dveře: - dveře. Zimní zahrady: - zimní zahrady.

Společnost KSK Praha-inženýrské stavby s.r.o. se specializuje na výstavbu a rekonstrukce inženýrských staveb - zejména vodohospodářského charakteru. Dále mezi naše poskytované služby patří výkopové práce, montáž potrubí, demoliční práce, výstavba komunikací a také terénní úpravy. Naleznete nás na adrese Na Škrobech 246, Jinočany, ...

Stavba - dřevostavby - pergoly - přístřešky Fotografické práce Izolační práce Stavba - ploty Prodej - stavební materiál Projekční kancelář Zemní a výkopové práce Dlaždičské a obkladačské práce - anhydritové podlahy Stavba - rodinné domy na klíč - byty Rekonstrukce - bytová jádra.

Elektroinstalační práce. Montáž, reivize, oprava: -elektrických zařízení Dodávka, prodej: -elektroinstalační materiál

Práce, řemeslo: - klempířství Služby: - výroba, montáž klempířských prvků - montáž střešních oken a doplňků - rekonstrukce střech - ohýbání plechů - prodej klempířských prvků

Firma Ing. Vladimír Rosenbaum - RVR se zaměřuje na dodávku a montáž interiérových dveří, sanitárních kabin a sprchových koutů. Prodáváme stavební dveře včetně zárubní vhodné pro vnitřní využití v bytové i nebytové výstavbě. Dále dodáváme kvalitní sanitární systémy, které přináší značné možnosti pro jejich uspořádání a využití jež nachází uplatnění ...

Výroba a montáž sekčních garážových vrat a bran z oceli a dřeva, dodávka elektrických pohonů s dálkovým ovládáním, zámečnická výroba, stavba oplocení a prodej komponentů na vrata. Dále výroba a montáž dřevěných oken, dveří a schodišť.

Prodej pohonů a ventilů pro topení, větrání a klimatizaci.

Stavební firma Chitussi-6, s.r.o. se zabývá kompletní realizací staveb. Provádíme výstavbu a rekonstrukci rodinných domů, zateplování fasád, rekonstrukce střech, přestavby bytů, výstavbu různých druhů oplocení a další stavební práce a úpravy. Sídlíme v obci Hradištko, okrese Praha - západ. Stavební firma, stavební práce, výstavba: - rodinné ...

HEXONIC (původně Secespol) je jedním z významných výrobců protiproudých spirálových a trubkových výměníků tepla z nerezové oceli. Naše hlavní produkty jsou: - spirálovitý výměník JAD, S a H, určený pro použití v domácnosti, tepelné stanice, tepelná čerpadla, chemické a lékařské využití, potravinářský průmysl - rovnotrubné a U-Tube výměníky ...

Jsme dodavatelem stínící techniky, zabýváme se výrobou, instalací a také servisem oken, garážových vrat, stínící techniky, hliníkových vjezdových bran a plotů, bioklimatických hliníkových pergol a markýz.

Výroba a prodej izolačních a stavebních materiálů pro použití v oblastech pozemního a inženýrského stavebnictví např. asfaltové hydroizolace střešních systémů a podzemních staveb, hydroizolace mostů, asfaltové zálivky a spárovací pásky pro údržbu silnic, folie, polyuretanová lepidla na lepení tepelných izolací, asfaltových pásů a folií, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - světelné zdroje ORBITEC: - diody - doutnavky - autožárovky - halogenové žárovky - divadelní žárovky-výbojky - lékařské žárovky-výbojky.

Oprava, servis, montáž: -sanitární keramika JIKA, LAUFEN a ROCA

Míchání - barvy - interiérové a fasádní barvy a omítkoviny Maloobchod a e - shop - barvy - laky - lepidla - potřeby pro malování a lakování - nátěry OSMO - tapety - samolepící fólie - podlahová chemie - podlahové krytiny - pokládka podlahové krytiny a další.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod hutního a spojovacího materiálu. Zámečnické práce.

Prodej - barvy - laky - elektroinstalační materiál - plotový program - plotové pletivo, pole a sloupky - klempířské výrobky - hutní materiál (ocelové stavební profily, jekly, trubky, plochá ocel, kulatina, plechy, dráty do betonu, svařovací sítě, varná kolena) - svařovací ...