PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Dodávka, prodej: - střešní krytiny - plechové střešní krytiny - trapézové profily - klempířské prvky.

Spojovací materiál Velkoobchod, maloobchod: -profesionální kotevní techniku MUNGO, -trhací nýty BRADLO, -vrtáky do betonu a kovu -nýtovací nářadí -kalené ocelové hřebíky, -lanové svěrky, -lanové napínače, -karabiny. Kompletní sortiment kotevní techniky, trhacích nýtů, nýtovacích matic a nářadí. Kalené ocelové hřebíky a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ekologické odmašťovací stoly: -autodílny, galvanovny, opravny -nýtovací technika: -trhací, maticové, šroubové nýty, nýtovací zařízení ruční, pneumatické, akumulátorové -vybavení autodílen.

Naše železářství nabízí ruční nářadí, elektronářadí, spojovací materiál, vodo-topo, koupelnový nábytek, kuchyňské potřeby, potřeby pro zahrádkáře a výroba klíčů, garnýže, rolety. Sortiment: - železářství a železářské zboží - kovové trubky, hadice, armatury, ventily, těsnění, sanitární vybavení, vybavení pro domácnosti, nářadí, zbraně a ...

Prodej: -spojovací materiál -elektro -topenářský materiál. Vedoucí p. Dymák (mobil: +420 606140420 )

Prodej: -spojovací materiál -elektro -topenářský materiál.

Dodávky a prodej stavebních materiálů: - kotevní materiál - fasádní zateplovací systémy - dlažby, obrubníky, plotové dílce - stavební dřevo a řezivo - geotextitlie a geosyntetické materiály - hydroizolační materiály. Poradenství při žádosti a realizaci programu PANEL a programu ZELENÁ ÚSPORÁM.

Prodej: - elektroinstalační materiál - drobné elektro spotřebiče - žárovky - svítidla - baterie - kamerové, zabezpečovací, dorozumívací systémy - LED osvětlení. Najdete nás na adrese: Frýdecká 1094, 739 32 Vratimov

Prodej, montáž, servis a revize kotlů a tepelných čerpadel. Pomoc s vyřízením dotace na kotel nebo tepelné čerpadlo.

Firma INOTECH s.r.o. nabízí rozsáhlé řešení v oblasti osazení a následném zpracování plošných spojů. Výroba elektrosoučástek.

Služba a prodej: -plastová okna -žaluzie -venkovní dveře -parapety -sítě proti hmyzu Hlavní sídlo: Jinočany-Dobříč 15 252 25 Telefon: +420 257 960 435 Fax: +420 257 960 436 E-mail: hterm@centrum.cz

Společnost H - TERM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž plastových oken a dveří z kvalitního německého profilu Gealan. Jsme schopni zajistit také dodávku a montáž okenních doplňků jako jsou žaluzie, sítě proti hmyzu a parapety. Sídlíme v obci Dobříč, okres Praha - západ, naši pobočku najdete v Dobříši. Výroba, montáž: - plastová okna - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - okenní parapety vnitřní i venkovní - žaluzie - sítě proti hmyzu - terasové podlahy.

Dodávka a servis tepelných čerpadel země-voda a vzduch-voda značek GDH, MasterTherm a Hotjet. Elektroinstalační práce a EZS.

Stolařství. Výroba: - nábytek - interiérové a exteriérové dveře - schody, schodiště - ložnice - kuchyně.

Společnost Cetos cz s.r.o. se zabývá výrobou, prodejem, montáží a servisem okenní techniky. Provádíme kompletní demontáže, montáže, zednické začištění a následnou likvidaci starých oken. V souvislosti se zakázkou se také zabýváme projektovou činností a poradenstvím. Sortiment: - plastová okna (šestikomorové profily) a dveře - posuvné ...

Pokládka podlahových krytin. Prodej: - PVC, vinylové podlahy - linoleum, marmoleum - dřevěné, korkové podlahy - podlahy do garáže - špalíková dlažba - koberce.

Výroba, dodávky a montáže: - hliníková okna - hliníkové dveře - fasádní systémy - zimní zahrady Systém SAPA RC SYSTEM, REYNERS, HUECK HARTMANN. Dodávky, montáže a zpracování: - plastová okna - plastové dveře - dřevěná okna - dřevěnná eurookna

Trubkové systémy: - dělení trubek - ohýbání trubek - tváření trubek - hydroforming - rotační tváření - pájení - sváření - odmašťování.

Podlahařství K+Š Velký výběr kobercu: - pvc, laminátových a dřevěných podlah. Provádíme veškeré podlahářské práce včetně broušení a renovací parket.

Okna, dveře, žaluzie, markýzy, předokenní rolety.

Výroba, prodej antuky - sypaná a pytlovaná antuka. Likvidace střešní krytiny.