PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
-Specializovaný maloobchod

Montáž tepelných čerpadel, kondenzačních kotlů a kotlů na tuhá paliva. instalace solárních systémů pro podporu vytápění a ohřevu vody. Montáž doplňků k topným systémům - rekuperace, podlahové topení, radiátory apod.

E-shop s náhradními díly pro plynové kotle a elektrické ohřívače.

Prodej, montáž: -bezpečnostní protipožární dveře BEDEX -poštovní schránky DOLS, sestavy poštovních schránek, -dveřní zavírače DORMA, GEZE, BRANO, FAB -bezpečnostní zámky, uzamykací systémy, systémy generálního klíče FAB, MUL-T-LOCK, zavírače dveří, samozamykací zámky Prodej: -zvedací zařízení Brano - záruční a pozáruční servis. Dodávka a ...

Prodej: - laminovaných materiálů od výrobců KRONOSPAN, EGGER, KAINDL, DDL - pracovních a stolových desek všech výrobců na našem trhu - palubkami - podlahovek různých tlouštěk, tvarů, dřev a kvalit - sortimentem doplňků pro stolaře - dřezy, vodovodní baterie, spojový materiál, úchytky apod.

Výroba, montáže: - palubkové dveře - dvoukřídlé palubkové dveře - vchodové kazetové dveře - interiérové dveře - zárubně, prahy - zámky a kování.

Stavební práce, stavební činnost. Občanské stavby. Stavby průmyslové, zemědělské, vodohospodářské a dopravní. Zámečnictví, výroba ocelových konstrukcí - haly, sklady Truhlářství: - výroba: - nábytek, okna, dveře, podlahy, altány.

Služby : - prodej nátěrových barev - tónování - namíchání požadovaného odstínu barvy

Igor Najšel - Transservis Opatovice nad Labem Výhradní zastoupení Jouka armaturen Průmyslové armatury, elektromagnetické ventily, kulové ventily a klapky, fitinky, redukce, šroubení, rychlospojky, redukční ventily, zpětné klapky, hadice a hadicové spoje, pneu-příslušenství, pojišťovací armatury, MaR, spojky kamlok, manometr, camloc, ...

Stavební činnost, příprava, projekce, realizace: -pozemní stavitelství -stavby tepelná energetika -stavební objekty průmyslové, administrativní i občanské vybavenosti vč. jejich technického vybavení. Prodej: -předizolované potrubí. Provoz tepelných zdrojů.

Společnost je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. ŠIROKÝ SORTIMENT, VYSOKÁ KVALITA, PŘÍZNIVÉ CENY Výroba a montáž: -plastová okna a dveře z vícekomorových profilů DECEUNINCK v 16 barevných odstínech RAL vč. imitace dřeva pro novostavby, stávající objekty, panelové domy -zasklení jednoduché, dvojité, trojité, ...

Výroba, obchod, prodej, montáž: -nábytek kancelářský operativní (6 řad) -nábytek kancelářský manažerský (6 řad) -školní nábytek -sedací nábytek (NEXT, POLI, ANDRA, SIRIO) -pokládka podlahových krytin.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -sádrokartonové systémy KNAUF -tepelné izolace ROTAFLEX, NOBASIL -parotěsné folie -polystyrén fasádní, podlahový, extrudovaný -minerální podhledy -zateplování TERRANOVA -ostatní výrobky TERRANOVA -ostatní výrobky KNAUF -ostatní stavební materiál cement, vápno, štuk, potěr, lepenky, ...

Maloobchod, prodej: - drogerie - parfumerie - barvy - laky.

Společnost SVAPO, s.r.o. se již více jak dvacet let věnuje stavební činnosti. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, komerční i bytovou výstavbu, rekonstrukce, zateplování, sádrokartonářské práce, podhledy a příčky. Dále také provádíme zámečnické práce a dodáváme střešní okna a žaluzie. Sídlíme na adrese Skořepka 336/15, Brno.

Výroba: - terasy WPC - infra topné panely - okna - dveře - zimní zahrady

Prodej: -značkové, moderní, kusové i metrážové koberce -koberce Shaggy -dětské koberce. Vybírat u nás můžete z více jak tří tisíc vzorů. Největší výběr levných kusových koberců v České republice!

Práce: -tesařské, tesařství -lesnické, lesnictví, lesník: -těžba, výsadba. Pilařská výroba: -impregnace dřeva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kulatina, dřevo.

Prodej, e-shop, výroba: -hydraulické hadice -průmyslové hadice -šroubení aj.

Prodej, e-shop, výroba: -hydraulické hadice -průmyslové hadice -šroubení aj.

Prodej, e-shop, výroba: - hydraulické hadice - průmyslové hadice - šroubení aj.

Společnost VIPSTAVBY s.r.o. provádí komplexní stavební práce na klíč. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, nebytovou výstavbu ale i průmyslové stavby. Naleznete nás na adrese U Rybníka 1922/17, Jihlava. Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová - nebytová - rekonstrukce - zateplování budov - průmyslové ...

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.