TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodejna: -hutní materiály, profily válcované - L, I, U, T, IPE, UPE, HEA, HEB -ocel plochá -tyče kruhové, čtyřhranné, šestihranné - válcované, tažené -betonářský program - tyče hladké, žebírkové, sítě do betonu -tenkostěnné profily -trubky - konstrukční, přesné, kalibrované, závitové -plechy -šrouby přesné a hrubé s metrickým ...

Výroba, dodávky, prodej, atypické na zakázku: -plastové bazény, bazénů, fóliové bazény -bazénové příslušenství a technologie: -filtrace, čerpadla, bazénové vysavače, chemické přípravky na úpravu bazénové vody -protiproudy, bazénové reflektory -solární ohřev, zastřešení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -svítidla -výbojky -zapalovače -zářivky, žárovky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, zaměření, montáž, rozvoz, dodávky na klíč: -dveře (německé) PRÜM, PORTA: -celoskleněné nebo prosklené -interiérové, venkovní -technické protipožární, bezpečnostní, speciální (plynotěsné, mrazírenské...) -posuvné jedno i dvoukřídlé -se zvýšenou zvukovou odolností -dýhované, olše, divoká bříza, ...

Jsme tu pro Vás od roku 1999. Dodáváme a montujeme vnitřní dveře a obložkové zárubně, bezpečnostní a protipožární dveře či atypické dveře na míru. Celoskleněné prvky a stěny, široký sortiment podlahových krytin, a dřevěná a kovová schodiště. Venkovní a vnitřní rolety a žaluzie.

Stavební a zednické práce: - výstavba nových rodinných domů - rekonstrukce staveb či bytů, bytových jader - realizace koupelen, obklady a dlažby - zateplování rodinných domů s programem Zelená úsporám - půdní vestavby - bourací práce, likvidace suti a odpadů

Společnost Dřevomont - Pořízka Vít vyrábí nábytek na míru. Přijedeme, zaměříme, zdarma naceníme a vyrobíme vám kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, postele či posuvné dveře na míru. Hotový nábytek vám dovezeme a namontujeme. Nabízíme vám také možnost, že podle daných rozměrů vyrobíme pouze přířezy včetně olepení hran. Jste-li ...

Výroba: -sektorový nábytek: -kuchyně, předsíně -kompletní dodávky interiérů-kanceláře, hotely, rodinné domy -dětské a studentské pokoje -ložnice -vestavné, vestavěné skříně -kompletní rekonstrukce bytů -pálenice. Maloobchod: -stavebniny -stavební materiál -montáže LPG, CNG pohony do automobilů. Služby: -myčka automobilů.

Protikorozní ochrana ocelového potrubí. Protikorozní izolace: -polyuretany -páskové izolace -smršťovací materiály. Výhradní zastoupení CANUSA, CHASE, STOPAQ, EUROSPACER, NRI, DENSO, REPERO, V-COMPOSITES. Diagnostika potrubí. Detekce potrubí: -vybavení, nářadí, nástroje -služby. Servisní práce i v extrémních podmínkách a těžko ...

Truhlářské práce Výroba nábytku Dřevěné podlahy

Dodavatel materiálů pro výrobu nábytku v České republice, působící také ne Slovensku, v Polsku a Maďarsku. Prodáváme nábytkové kování, hrany, lišty, plošné materiály, lepidla. Možnost zakoupit i online.

Kontejnerová doprava. Demoliční práce. Zemní práce.

Poradenství, projekce, dodávka, servis: - tepelná čerpadla značek STIEBEL ELTRON, AEG a SIEMENS. Poradenství, projekce, dodávka, montáž, servis: - podlahové vytápění a plošné chladící systémy, větrací systémy a solární jednotky.

Truhlářství, výroba: - nábytek do kanceláře i domácnosti - pergoly, altány. Pokládka dřevěných, parketových a plovoucích podlah. Opravy stávajících dřevěných oken, včetně výměny okenních křídel.

Rekonstrukce RD, bytů. Zednictví. Zednické práce Sádrokartonářské práce. Dlažby, koupelny.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba: -frézované kůly se špicí a fazetou v průměrech od 5cm do 8cm, v délkách 250cm a 300cm -palisády do průměru 12cm v libovolné délce. -veškerý sortiment je možno dodat i půlený - příčky, plotovky atd. Pod domluvě jsou možné i jiné nestandartní rozměry.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -lepidla, ředidla, tmely Siga -tónovací studio -het - pelachrom -teknos.

Velkoobchod, maloobchod, realizace. Prodej, dodávka:podlahy. Ebenel, podlahové studio Jany Vechetové, Vám nabízí své služby v oblasti prodeje a pokládky laminátových a dřevěných podlah, PVC podlahovin a koberců.

Výroba, návrhy, realizace, montáž interiérů a nábytku, stolařství, truhlářství: - dveře interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiště - nábytek na míru (šatní skříně, dětský nábytek) - kuchyně - exteriéry z umělého dřeva (terasy, zábradlí, pergoly) - lamino, dýha, masiv.

Zakázkové truhlářství: - dveře a zárubně - skříně - postele - kuchyně - dětské pokoje