TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej střešních krytin, okapových systémů, plechů, střešních oken, střešních doplňků pro šikmé a ploché střechy, spojovacího materiálu.

Výroba: - zakázková výroba nábytku - výroba schodišť, kuchyně, dveře, vestavěné skříně, interiérový a zahradní nábytek

Internetový obchod, eshop, prodej: - domácí infrasauny Grand de Luxe- pro 1, 2, 3, 4 osoby i více osob - finské sauny VitalWell - kombinované, venkovní - příslušenství.

Firma LB 2000, s.r.o. se zabývá návrhy a realizací inženýrských staveb. Inženýrské stavby: - kanalizace - vodovody - železobetonové konstrukce - plynovody - dopravní stavby.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony - povlečení - galanterie. Maloobchod, pokládka: - koberce - PVC podahy - vinylové podlahy.

Výroba, prodej: - nábytek, nábytku - kuchyně - obývací pokoje, stoly - ložnice - koupelnový nábytek - interiérové dveře

Prodej, e-shop: - lapače splavenin - lapače střešních a povrchových vod - podlahové a kanalizační vpustě - lineární žlaby a příchytky na potrubí z plastu

Prodej, eshop: -materiál vodo-topo-plyn -hořčíkové anody -ohřívače vody -kotle -zdravotní keramika -měření a regulace -filtry -fotovoltaika -solární kolektory pro vytápění a ohřev vody.

Prodej: - silikony - tmely - pěny - přísady do betonu

Dodávka, realizace, pokládka, renova: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - vinylové podlahy - PVC - parkety - dřevěné podlahy.

Dodávka, realizace, servis: - solární systémy - solární kolektory - vzduchotechnika - topné systémy - Kombinované topné systémy - tepelná čerpadla - plynové kotle - regulační systémy

Dodávka, velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -svítidla a světelné zdroje Výroba, velkoobchod, maloobchod: -rozvaděče Práce: -elektroinstalace

Automatické dveřní a vratové systémy - autorizovaný partner Trido - montáž tepelně izolačních a bezpečnostních dveří a vrat Stavební činnost - zednické práce, obklady, dlažby, rekonstrukce koupelen - odinstalace a topení, podlahové vytápění - zateplení fasád, zateplení střešních konstrukcí - montáž tepelně izolačních ...

Firma Zdeněk Lenčéš se zabývá dodávkou a montáží interiérových a vchodových dveří, bezpečnostních dveří, podlahových krytin, klik a kování. Můžete vybírat z širokého sortimentu dveří masivních, laminátových, posuvných či bezpečnostních. Dále pro Vás máme stavební pouzdra, laminátové plovoucí podlahy a další rozličné zboží. Prodej, dodávka, ...

E-shop: - nábytkové a stavební kování - spojovací materiál - lepidla a jiný sortiment nejen pro truhláře.

Služby: - návrhy zahrad - zakládání trávníků - údržba zahrad - terénní úpravy - pokládka zámkové dlažby - zemní a výkopové práce - dodávka, montáž palisády, plotové systémy, odvodňovací prvky.

Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž a oplechování - střešní okna

Revize, kontroly, opravy a montáže plynových zařízení.

Činnost: - zakázkovou výrobou nábytku - kuchyňské linky, skříně a komody, postele, koupelnový nábytek, obývací stěny, nábytek do dětských pokojů - dveře, schodiště

Provádíme práce: - obkladačské práce - úklidové práce - natěračské práce, dekorační omítky a nátěry - zámečnické práce - půdní vestavby - kompletní realizace rekonstrukcí na klíč - kompletní rekonstrukce dřevěných a kovových oken a dveří - rekonstrukce koupelen - přestavby příček - bourací práce - stavební otvory - ...

Prodej bytového textilu a spolupráce s architekty, dekoratéry a interiérovými studii. Maloobchod, velkoobchod: - bytový textil - tapety - koberce - nábytek.

Služby: Prodej a pokládka podlahových krytin do obytných a komerčních prostor. - plovoucí podlahy, koberce, PVC a další podlahové krytiny nejen do Vašeho domu - nabízíme kvalitní materiály od renomovaných značek - prodej a pokládka od prezentace, nacenění až po realizaci a dokončovací úpravy (lištování, tmelení, přechodové lišty.