TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej - stavební materiál, stavebniny - ruční nářadí - spojovací materiál. Půjčovna nářadí.

Výroba, prodej, montáž: - vestavěné, vestavné skříně - nábytek na míru Renovace dveří technologií VS COLOR. Prodej, distribuce: - lišty a samolepící fólie k renovacím dveří - drogerie, barvy a laky

Dodavatel profesionálních produktů pro výrobu, údržbu a servis. Introduction. Metallit - Váš partner pro dílnu a výrobu Německá kvalita pro všechny profesionály Profesionálním uživatelům nabízíme od roku 1965 vysoce kvalitní sortiment, rozdělený do oblastí Technická chemie Pomůcky pro bezpečnost práce ...

Projekce, výroba, dodávka, prodej, montáž, servis, oprava: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelné čerpadla - výroba rozvaděčů nízkého napětí - NN - elektromontážní, ektroinstalační práce - revize elektro

Distribuce, velkoobchod, prodej, servis: - přepěťové ochrany - záložní zdroje - UPS. Překladatelské služby, překlady: - z českého do polského jazyka a obráceně (technické dokumentace).

Strojně montážní práce - projektová příprava, realizace dodávek, i demontáže Kovovýroba Záruční i pozáruční trvalý servis s prodlouženou záruční lhůtou

Řemeslnické práce: - vodoinstalační (instalatérské) - topenářské - plynařské. Maloobchod, prodej: - ohřívače vody (zásobníkové, průtokové) - kotle - rozvody v mědi, plastu, oceli - kulové kohouty - armatury - systém pro podlahové topení - radiátory - koupelnová tělesa - keramika - baterie - vany - sprchové kouty - ...

Laminátové výrobky pro průmysl a stavebnictví, výroba, prodej: - zařízení pro energetiku, potrubí, rozstřikovací tyče - nádrže pro skladování chemikálií a chemické aparáty - výrobky pro ekologii, velkoobjemové nádrže, čerpací stanice, překrytí, kanalizační trouby - pískové filtry.

Kotle pro domácnost i průmysl Český výrobce litinových kotlů, interiérových kamen a radiátorů s tradicí od roku 1888. Vyrábíme automatické kotle na tuhá paliva. Dále pak kondenzační a plynové kotle, akumulační nádrže, ohřívače vody, krbová kamna, peletová kamna a litinové radiátory se zárukou 20 let.

Velkoobchod, dodávka: - průmyslové chemikálie - plasty - přepravní nádoby (sudy, kanystry, dózy). Sběr průmyslových odpadů a jejich recyklace - odpady obsahující barevné kovy.

Velkoobchod, maloobchod - stavební chemie: - nátěrové hmoty - akrylátové, alkydové - podlahové nátěry a štěrky - nátěry-malířské interiérové - hydroizolační štěrkové systémy - barvy-fasádní - míchání barev - 4000 odstínů - penetrace, lepidla, tmely. Prodej: - autolaky - potřeby-lakýrnické, natěračské - štětce, válečky. Podniková ...

Velkoobchod a maloobchod - prodej plechových střešních krytin, příslušenství a okapových systémů. Trapézové plechy. Provozovna Kostice, areál JZD, č.p. 759

Sklárna. Výroba, zpracování: - plochého skla (sklo) - broušení, fazetování a gravírování - ohýbání - kalení. Výroba: - radiátory HEATROLL - nástěnné otopné tělesa.

Výroba, prodej: - produktů, produkty pro těžební průmysl - důlní výztuže - třmeny - důlní pásy - válečky na pásové dopravníky - šroubové spoje - důlní lokomotivy - větrací lutny - hutní materiál. Kovoobrábění.

Výroba, montáž, velkoobchodní prodej: - objímky určené pro vzduchotechniku - kotevní, upevňovací technika - spojovací materiál Kovovýroba.

Prodej: - hadicové spony Anaconda - speciální spony - upínací pásy - kovové stavitelné páčky - plastové díly - objímky, úchyty, spojky - spojovací materiál - šrouby, vruty - opravné autolaky ARA System k opravě autokaroserií - golfové vybavení - sportovní potřeby pro golf. Zastoupení firem Anaconda a Yamato.

Prodej: - elektronické zabezpečovací systémy, elektronické vstupní systémy a autonomní detektor požáru, dálkové ovládání a tíseň Služby: - servis plynových kotlů a spotřebičů.

Vývoj, výroba, prodej: - napájecí zdroje pro průmysl (r - stabilizované zdroje - zdroje pro nabíjení baterií - zdroje s vyhlazeným napětím - usměrňovače, oddělovací transformátory - SS zdroje velkých výkonů (zálohové zdroje) - řadiče břemenových elektromagnetů - řízení a regulace výbojkového osvětlení - netypická provedení (na ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej - spojovací materiál: - vruty, šrouby, matice, hmoždinky, podložky, závitové tyče, trhací nýty, hřebíky, vrtáky, kotvící technika - brusivo - lepidla a tmely - vrtáky.

Výroba: - dlažby - betonové prvky.

Výroba: -dlažby -betonové prvky. Produkty: -dlažby pro historická prostranství -skladebné dlažby -zámkové dlažby -vegetační dlažby -prvky plotů a opěrných zdí, obkladové pásky -palisády -obrubníky a přídlažba -prvky inženýrského stavitelství -zdící tvárnice -schodišťové prvky. Impregnace dlažeb.

Vyrábíme a prodáváme: - dlažba - zatravňovací dlažba - velkoplošná dlažba - obrubníky a přídlažba - schodišťové prvky.

Největší výrobce betonových prvků: -dlažba, obrubníky -zdící program, inženýrský program.