TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Nabízíme: - sušení řeziva - rozmítání - čtyřstranné hoblování - egalizace - kapování na přesné délky - montáž dveří, vč. zaměření - řezání lamina a parapetů na míru - formátování plošných materiálů - formátování kuchyňských pracovních desek - vyříznutí dřezu - doprava v místě zdarma - odborné ...

Specializujeme se na montáže všech typů koupelnových koutů, sprchových boxů, masážních i parních boxů. Dále na prodej pojezdových koleček ke sprchovému boxu či koutu, vaniček a sprchových zástěn a dalších produktů na našem E-shopu.

Činnost - vodoinstalatérské práce - rekonstrukce koupelen - podlahové vytápění. E-shop - tepelná čerpadla - klimatizace - boilery.

Prodej, montáž: - stavební i interiérové prvky - plastová okna - garážová vrata.

Prodej: -materiály pro výrobu nábytku -dřevotřískové desky, surové, laminované, dýhované -OSB desky, překližky stavební, truhlářské, pracovní desky, parapety vnitřní -dřezy-Franke, Alveus -drátěný program Mivokor -palubky obkladové, podlahové -dveře dyhované SAPELI, hladké, foliované, protipožární -nábytkové kování ...

Prodej: - kompletní střešní systémy včetně doplňků, vše pro střechy - klempířské výrobky - půjčovna klempířských a pokrývačských strojů - ohýbání plechu.

Naše firma se zaměřuje zejména na montážní práce ve stavebnictví, dále na dodávku staveb na klíč - komplexní řešení stavby od jejího počátku až do úplného konce. Naším oborem je i zateplení fasád - dodáme kompletní zateplovací fasádní systém, jak do RD, tak i na panelové a bytové domy. Všechny naše činnosti přehledně: - stavební ...

VELT okna a dveře. Dodávka, montáže: - plastová okna - plastové dveře - dřevěná eurookna - vchodové dřevěné dveře - zimní zahrady - garážová vrata.

Výroba: - elektrické rozvaděče - kabelové svazky.

Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce za nejlepší ceny a to nejen v Šumperku a Zábřehu, ale také v Olomouci. Soustředíme se na plechové střešní krytiny, profily a latě včetně jejich doplňků. Součástí naší práce jsou samozřejmě také okapy, parapety a trapézové plechy. Dodávka, prodej a ...

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Velkoobchod: - obklady - dlažba - vybavení koupelen - sanitární technika - sprchové kouty, vany - koupelnové doplňky - zrcadla.

STAVEBNINY VALTICE Prodej: -stavebniny -stavební materiál -půjčovna lešení.

Prodej, montáže, instalace: -interiérové vnitřní dveře a obložkové zárubně firmy SOLODOOR. Práce: -domovní instalace: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -elektroinstalační, elektromontáže.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Služby: - elektroinstalace. Prodej: - elektroinstalační materiál.

- koupelnové studio - koupelny na klíč - kompletní rekonstrukce bytových jader

Interiérové dveře a zárubně Praha, interiérové i vchodové dveře. Dveře celoskleněné, skládací, posuvné dveře a pouzdra i dveře speciální, dveřní zárubně i kliky a dveřní kování.

Sortiment: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - zimní zahrady - posuvné systémy

Stavební činnost. Stavba, rekonstrukce: -bytové domy -průmyslové, zemědělské, občanské, inženýrské stavby, sítě. Sklad, prodej, bazar, stavebniny: -stavební materiál.

Firma RT okna je přední prodejce českých oken, dveří a stínicí techniky. Působíme na okrese Chrudim a v rámci východních Čech. Provádíme i výměnu oken. Prodej: - plastová okna českých výrobců - vchodové dveře, interiérové dveře - okenní parapety - stínicí technika. Montáž, demontáž: - výměna oken u panelových a bytových domů, ...

Výroba plastových a hliníkových oken: -okna, dveře, stěny, zimní zahrady, obklady - hliníkové výrobky -truhlářské práce -realitní činnost -ubytování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.