PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Sortiment: -veškerý výrobní sortiment družstva -mramorová a teracová drť -prodej hřbitovních doplňků.

Kamenictví. Zpracování přírodního kamene, výroba, prodej: -schody -parapety -obklady -památníky -náhrobky, urny a vázy -teracové výrobky -sakrální architektura.

Společnost AQUATECH, spol.s r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej čistíren odpadních vod různých typů. Dodáváme také bazény, jímky, nádrže, květníky, zahradní truhlíky a jiné produkty. Rádi Vám poradíme s výběrem vhodné čističky pro Váš dům či zahradu, provádíme také rekonstrukce ČOV. Výroba, dodávka, prodej, servis: - čistírny odpadních vod ...

E-shop - elektroinstalační materiál - dálkové ovladače - osvětlení - ozvučení, reproduktory - audio zvonky - chytré doplňky - bezpečnostní kamery.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna, dveře - parapety - žaluzie

Podlahářství, prodej, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, dřevěné, plovoucí a vinylové podlahy - PVC, lino, koberce

Prodej: - stavebniny - izolační materiál - cihly - stavební chemie - barvy

Prodej: - palubky - mozaikové podlahy - parkety Výroba: - dřevěné podlahy z masivu

Výroba, montáž: - plastová okna - stínící technika Prodej, montáž: - hliníková okna, dveře - interiérové dveře - shrnovací dveře - plastové dveře - garážová vrata Práce: - čalounění dveří

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -dveře -interiéry -obklady, stropy -bytové doplňky -typový nábytek. Výroba menších sérií nábytkových dílů.

Firma Slunce Invest s.r.o. působí v oblasti vytápění, ohřevu teplé užitkové vody a bazénů prostřednictvím solárních systémů a tepelných čerpadel. Jsme autorizovaný montážní partner s certifikátem JH Solar. Instalujeme FVE. Návrh, montáž, instalace FVE: - fotovoltaické zařízení včetně ostrovních systémů - fotovoltaické elektrárny FV pro ...

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - dveře - předsíňové stěny.

Prodej, e-shop - klempířské výrobky - spojovací materiál - dřevomateriál - plechy. Prodejna Hobby Profi Střechy Mohelnice - adresa: Uničovská 400/20, 789 85 Mohelnice ( - tel. 727 887 566 prodejní doba: pondělí až pátek 7:00 - 17:00, sobota 8:00 - 12:00.

Práce: - topenářské - instalatérské - plynařské. Prodej, e-shop: - instalatérský materiál.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - dřevěná okna, dveře - schodiště.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - dveře, vrata

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - koberce - korkové podlahy - PVC podlahy.

Činnost - dlaždičské práce - pokládka dlažebních kostek.

Výroba: - plné a poloduté nýty - lisované a soustružené díly

ABA Šumperk, společnost s ručením omezeným je firmou, která se zaměřuje na tenkostěnné a tlustostěnné zpracování plechů různými technologiemi s důrazem na svařování. Také se specializujeme na nerezovou výrobu pro gastronomii a zdravotnictví. Díky dlouholeté orientaci v oboru vlastníme speciální technologické vybavení pro povrchové úpravy nebo pro ...

Dodávka, montáž - zimní zahrady - posuvné systémy - vnitřní prosklené stěny - prosklené fasády - plastová okna a dveře - hliníkové pergoly - zasklívání balkonů.

Prodej kamenné obklady: -flexibilní kamenné obklady -umělý kámen -přírodní kámen -lícové cihlové pásky.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - stavební chemie.