TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej: - plastová okna, hliníková okna - dřevěná eurookna - žaluzie a roletky - sítě proti hmyzu - parapetní desky: - vnitřní - venkovní - vstupní dveře.

Výroba a návrh interiérů - kuchyně - koupelnový nábytek - okna, dveře.

Zabývá se : - prodejem nábytku a další - montáží oken a dveří - foukáním tepelné a protihlukové izolace Spolupracuje s rakouskou firmou ISOCELL vyrábějící izolaci z celulózy. Zákazník si může vybrat z široké škály produktů. Samozřejmostí je odborné poradenství spolu se vstřícným jednáním.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny -spotřebiče a hořáky na propan-butan -propan-butanové láhve -autoplyn LPG - balonové plyny (foukání balónků) Půjčovna, půjčování: - plynové hořáky - teplovzdušné agregáty. Čerpací stanice LPG.

Stavební činnost: - rekonstrukce a výstavba kotelen - rekonstrukce koupelen - voda, topení, plyn - elektroinstalace - regulace a měření Dodávka, montáž, servis: - tepelná technika Viessmann - tepelná čerpadla - solární systém.

- energetické poradenství při zateplování a využívání obnovitelných zdrojů - prodej slunečních kolektorů na ohřev vody - kotle na biopaliva - prodej stavebních materiálů - dodavatelé zeleným úsporám

Prodej, montáž: - obklady, dlažby - sanitární keramika - vany, sprchové kouty - vodoinstalační materiál

Prodej práškových barev ST Powder Coatings Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - pokládka dlažby - podlahářské práce.

Výroba, prodej: -výroba plastových dílců pro nábytkářství, elektro, domácnost: -úchytky -kování dveřní, okenní -kliky -koupelnové soupravy a doplňky -bytové doplňky -plastové dentální lžíce -svítící klika LUMOS.

Koupelnové studio. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obklady, dlažba (dlažby) české i zahraniční výroby -sanitární keramika -vany běžné, rohové, masážní (rohová vana) -hydromasážní vany a boxy -sprchové kouty, sprchové zástěny -vodovodní baterie -koupelnový nábytek, koupelnové doplňky -tmely, lepidla (lepidlo) spárovací hmoty -nářadí pro ...

Truhlářské práce - kuchyně - ložnice - dveře, zárubně - zakázková výroba nábytku na míru.

Firma Jan Kořínek - Vaše podlahy a dveře má dlouholeté zkušenosti s prodejem a montáží interiérových dveří a podlah. V naší vzorkové prodejně Vám rádi poradíme s výběrem vhodného druhu podlahy, v nabídce máme širokou škálu plovoucích podlah, koberců i PVC. Prodáváme bezpečnostní vchodové dveře, protipožární a zvukově izolační dveře mnoha typů a ...

Firma Antonín Bandy provádí profesionální dlaždičské a obkladačské práce. Pokládáme veškeré druhy a velikosti dlažby, zámkovou i žulovou dlažbu jak do vnitřních tak venkovních prostor. Sídlíme v Písku. Pokládka, montáž, dláždění, dlaždičské, obkladačské práce: - zámková dlažba (různé barvy, tvary, velikosti) - obruby - žulová dlažba - ...

Stavební firma Vlastimil Krejčí provádí veškeré stavební práce. Zajišťujeme výstavbu rodinných domů, inženýrských sítí, bazénů a pozemních staveb. Dodáváme septiky, jímky i čistírny odpadních vod. Sídlíme v obci Chloumek, okres Semily. Zakázky realizujeme v rámci Libereckého, Královéhradeckého a Středočeského kraje. Stavební práce, výstavba, ...

Prodej a montáž plastových, hliníkových oken a dveře značky Slovaktual včetně profesionální montáže. Prodej okenních doplňků: - žaluzie a rolety - parapety - sítě do oken - výplně dveří či skla

Vyrábíme na zakázku produkty z masivu: - 3D dřevěné oblaky - luxusní dřevěná umyvadla, vany - dubové a modřínové rohožky

Podlahářské práce, pokládka - koberce - PVC - plovoucí podlahy.

Podlahářství - pokládka PVC a vinylových podlah, plovoucích podlah, koberců - pokládka a renovace parket

Prodej - lícové cihly - lícové pásky - cihlová dlažba, - fasádní cihlový závěsný systém.

Dodávka: - servopohony - armatury - lineární pohony - polohové spínače.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře.

Dodávka, prodej - automatické kotle na uhlí, pelety, tuhá paliva - tepelná čerpadla - akumulační nádrže - ohřívače vody. Centrální sklad - adresa: Orlice 170, 561 51 Letohrad - tel. 733 142 576.

Dodávka, montáž: - platová, hliníková okna a dveře - EURO okna - garážová vrata - rolety, žaluzie, markýzy.