PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Vývoj, výroba, servis: - průmyslové armatury

Prodej: - bezpečnostní dveře - kování - zámkové vložky - okenní fólie

Společnost Finex Technology s.r.o. je specialistou na chemické čištění topných, chladicích a technologických soustav bez nutnosti demontáže. www.finextechnology.cz

Činnost - dopravní stavby - výstavba trubních vedení - elektromontážní práce, elektroinstalace - zemní práce. Velkoobchod - ocelové potrubí.

Prodej, montáž, usazení - plastové jímky - plastové i sklolaminátové septiky - nádrže na kapaliny. Provozovna - adresa: Závodní 1798, 735 41, Petřvald.

Práce: - malířské - kamenné obklady, dlažby - pokládka zámkové dlažby.

Stavební bytové družstvo Mladá Boleslav provádí správu, údržbu a provoz bytů, nebytových prostor a ostatního majetku ve vlastnictví družstva. Provozujeme také prodejnu instalatérského materiálů. Naše družstvo je profesionálním a stabilním partnerem s dlouholetou tradicí. Najdete nás v Mladé Boleslavi na ulici Na Radouči. Činnost našeho ...

Truhlářství. Výroba - dveře - schodiště - kuchyně - vestavné skříně.

Stavební činnost - pomocné a přípravné práce pro stavby - ruční výkopové práce - dlaždičské práce, pokládka žulových a mramorových kostek.

Práce: - instalatérské - topenářské. Prodej: - topenářský, instalatérský materiá - pákové, kohoutkové baterie, armatury, ventily - sanitární keramika - ohřívače vody.

Výroba: - protipožární ocelové dveře, otočná vrata, prosklené dveře, stěny a vitríny.

Prodej, e-shop, kamenná prodejna: - barvy, laky - fasádní barvy - oleje na dřevo - penetrace, tmely, lepidla, chemické kotvy - míchání barev.

Zateplení budov. Tepelné izolace. Nátěry fasád. Sádrokartonářské práce. Minerální podhledy. Akustické podhledy a obklady Plastová okna.

Velkoobchod, dodávka: - liniové odvodňovací systémy, žlaby - nerezové odvodňovací systémy pro vnitřní, venkovní odvodnění - kompozitní mřížkové rošty - vsakování dešťové vody, odlučovače.

Stavební firma, zednictví: - zednické práce - montáž sádrokartonu - rekonstrukce bytových jader, rodinných domů, staveb - obklady, dlažby.

Práce: - podlahářské - pokládka veškerých podlahových krytin - renovace parket.

Stavební práce: - zednické práce - malířské práce - obklady, dlažby - provádění suchých staveb.

Prenájom strojov a prístrojov bez obsluhujúceho personálu Sekretárske služby a preklady (vrátane tlmočníckych služieb) Zabezpečovanie služieb potrebných na prevádzku objektov a budov Výroba a predaj darčekových a upomienkových predmetov, suvenírov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) Sprostredkovanie ...

Firma Jiří Štěpánek nabízí veškeré instalatérské práce. Realizujeme rozvody vody, plynu, topení i odpadů. Provádíme dodávku a montáž solárních systémů, tepelných čerpadel, plynových i elektrických kotlů. Sídlíme v obci Černava, okres Karlovy Vary. Práce, montáž: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - rozvody vody, plynu, ...

Dodávka, prodej: - plastové potrubní systémy - kanalizační a vodovodní potrubí - domovní revizní šachty - vstupní šachty - drenážní šachty.

Výroba, velkoobchod, prodej: - stavební nátěrové hmoty: - fasádní barvy SEFAB SUPER, SEFAB SILIKON, SEFAB SILIKÁT - malířské disperzní barvy SEFAB INTERIER - hydroizolační hmoty.

Komplexní realizace interiérů včetně vizualizace ve 3D. Individuální přístup k zákazníkovi. Nabídka poslední trendy ve stavebnictví: -anhydritové podlahy -bytové podlahy všech typů (plovoucí, vinylové, korkové, OSB desky dřevěné, korkové, přírodní linoleum -obklady a dlažby -dveře SAPELI, PRUMDESIGN, PORTA DOOR -interiérové dveře a schody ...

Výroba - dřevěná okna, vchodové dveře. Prodej - dřevěná okna, dveře - eurookna - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety.