PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty - barvy, laky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně

E-shop - topenářský, instalatérský a plynařský materiál - vybavení koupelen - kotle, radiátory - koupelnový nábytek - sanitární keramika.

Stavební činnost, firma, stavebnictví, stavitelství -fasády, natírání a zateplování fasád, omítky, malby -obkladačství, zednické práce, provádění staveb, jejich změny a odstraňování -stavby, stavba na klíč -rekonstrukce objektů, půdní vestavby -bourací práce, demolice -ukládání inertního materiálu, materiály -projekty, interiéry, inženýrské ...

Prodej, montáž: - interiérové dveře - dveře posuvné, skládací - interiérové schody.

Truhlářství, výroba: - dřevěné vchodové, interiérová dveře - dřevěné schody - nábytek na zakázku.

Výroba, prodej: - ploché sklo Dodávka: - okna, dveře, skleněné fasády, zimní zahrady

Servis pro byt‚ dům a zahradu - pokládka plovoucích podlah - pokládka zámkových dlažeb - malířské práce - klempířské práce - sekání trávy, hrabání listí, kácení stromů - úklidové práce.

Truhlářství, výroba: - nábytek na zakázku - vestavěné skříně, postele - interiérové dveře.

Truhlářství. Výroba - dřevostavby - sauny - altány - pergoly - dveře - schodiště - masivní nábytek.

Dodávka, montáž: - zasklívací systémy balkonů, lodžií, teras, pergol - stínící technika - markýzy - garážová vrata - brány

Oprava, servis, revize: - plynové kotle, ohřívače vody - plynové spotřebiče.

E-shop: - interiérové a fasádní profily - lišty - obkladový kámen - dlažba - zahradní betonové doplňky - dekorační kamenivo

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a rodinných domů - izolace panelových i rodinných domů - podkládka zámkové dlažby - úpravy břehů a svahů - bednění železobetonových konstrukcí.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky, lazury - fasádní barvy - malířské potřeby - míchání barev, omítek. Práce: - malířské - tapetářské - lakýrnické. Stavební práce: - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader - fasády, sádrokartony - dřevostavby.

Prodej: - železářské zboží - spojovací materiál - nářadí

Výroba: - vysoceselektivní ploché solární kolektory značky Suntime - modulární vertikální a horizontální kolektory - velkoplošné solární kolektory až do plochy 10m2 v jednom rámu. Dodávky: - kompletní solární systémy pro ohřev teplé vody, přitápění a ohřev bazénů. Programu Zelená úsporám. Jsme držiteli certifikátu SolarKeymark a ISO ...

Dodávka, montáž, oprava, servis: - vrata - brány - plastová, hliníková okna - vyrovnávací můstky - těsnící límce - stínící technika

Prodej domovních zvonků, indikátorů zapnutých světel, blikajících výstrah.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady, dlažby -grafické návrhy -mozaiky -lepidla a spárovací hmoty -sanitární keramika, vany -vodovodní baterie -sprchové kouty -stavební chemie -lišty -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -koupelnová zrcadla -držáky na prádlo -sanitární keramika.