TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Stavební firma. Stavby na klíč. Rekonstrukce budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Zateplovací práce: - zateplení střechy - zateplení fasády - zateplování stropu, podlahy. Pokládka: - keramické dlažby, zámecké dlažby - plovoucích podlah. Působnost nejen ve Zlínském kraji, ale po celé České republice.

Materiály pro podlahové topení, stěnové vytápění, stropní chlazení, připojení topných těles a rozvody vody v plastech. Podlahové konvektory (fan coil) - výroba a prodej. Technická podpora a poradenství pro montážní firmy i stavebníky v celé ČR. Dceřinná společnost rakouské firmy. Pobočka - Petr Korkisch: Nad Vršovskou horou Praha ...

Truhlářství, výroba: - kuchyńská nábytek - schodiště - interiérové dveře.

E-shop: - domácí potřeby - grilovací potřeby - spojovací materiál - kování, zámky - ruční nářadí - železářství - zahradnické potřeby

Naše společnost se zabývá výrobou technologií z plastu. Hlavní činností je výroba plastových nádrží, jímek, bazénů, kádí, vodoměrných šachet a předmětů z plastu - čistíren odpadních vod, odlučovačů ropných látek, odlučovačů tuků atd. Dále se zabýváme chladírenskými vestavbami a nástavbami, obložení chladírenských vozidel pro potravinářské ...

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře, okna Prodej: - palivové a krbové dřevo, dříví

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské Prodej, montáž: - plynové kotle

Dřevovýroba, výroba: - dřevěné zásuvky, vypínače - mobilní dílenské stoly.

Půjčovna, zapůjčení: - ruční nářadí - vibrační pěchy, desky - štípačky dříví, bubnové sekačky, sněhové frézy - elektrocentrály - mobilní lešení. Prodej: - elektromateriál - svítidla - železářské zboží.

Stavební práce: -renovace -dodatečné izolace objektů -plynoinstalace -vodoinstalace Prodej, maloobchod: -stavební materiál.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - dveře, okna - schody - nábytek z masivu.

Truhlářství, výroba: - schodiště - nábytek - okna, dveře

Ruční výroba: - repliky historické keramické dlažby, obkladů - secesní dlažba.

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektroinstalační materiál - železářství - domácí potřeby - instalatérský materiál - hnojiva - bazénová chemie.

Výroba, prodej: - vodovodní tlakové potrubí - plynovodní tlakové potrubí - kanalizační tlakové potrubí - chráničky beztlaké potrubí - desky plastové - doplňkový sortiment.

Práce, stavitelství: -sádrokartonové konstrukce -podhledy minerální -zateplování objekty fasády -vestavby půdní -fasády. Rekonstrukce, opravy: -nátěry -omítky -povrchové úpravy -interiéry -přestavba bytová jádra -drobné stavební práce. Maloobchodní prodej: -nátěrové hmoty DUFA, FINESA, STOMIX, TIKKURILA -tónování barev ...

Stolařství. Výroba - kuchyně - ložnice - schody - dveře.

HASEO, v.o.s. v Bělotíně se zaměřuje na prodej hasících přístrojů, techniky a požárních hydrantů. Díky vybavenosti veškerých technologií potřebných pro práci s hasící technikou vám také zajistíme montáž, revize, opravy a servis hasících zařízení a požárních hydrantů. K dispozici je také plnírna CO2 pro plnění tlakových láhví. Své služby ...

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - domácí spotřebiče - svítidla - elektroinstalační materiál - vypínače, jističe, kabely.

E-shop: - vodoinstalatérské a topenářské potřeby - podlahové vpusti - koupelnové žlaby - kanalizační vpusti

Zednictví: - zednické práce - zateplování budov - sádrokarton - pokládka zámkové dlažby.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál. Stavební projekce, projektování: - rodinné domy - rekonstrukce budov. Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce.