PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Dodávka, montáž: - plastová okna

Služby: -instalatér (vodo, topo, plyn) pro Zlín a okolí. Rekonstrukce, výměna, montáž: -topení, trubky, radiátory, podlahové topení, vytápení, odpady, kanalizace, koupelny, potrubí, rozvody, vodoměry, elektrokotle, plynové kotle, kotle na tuhá paliva, baterie. Prodej: -kotlů všech značek.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění -PLYNařské, plynařství, intstalace plynu. Servis, montáž: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů.

E-shop: - vybavení koupelen - volně stojící vany - umyvadla - toalety - baterie

Služby - olepování ABS hranou - řezání materiálu - frézování pracovních desek. Prodej - laminové desky - kuchyňské pracovní desky - OSB desky - dřevotřískové desky - palubky - kuchyňské dřezy.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin

Kovovýroba - zakázková výroba, zámečnické, montážní a svářečské práce - výroba z nerez oceli a hliníku . Výroba pro potravinářský průmysl, přípravky pro automobilový průmysl, dopravníky, zásobníky sypkých i tekutých médií. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej/ mimo zboží vyhr.v příloze 1-3 zákona č.455/91 Sb., o živnost. ...

Stavebniny: - stavební materiál - izolační materiály - barvy, lepidla, tmely - nářadí.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře - bytový a zahradní nábytek

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře

Činnost - obklady a dlažba z přírodního kamene - pokládka dlažby a dlážděných chodníků - obklady fasád, krbů, interiérů - stavba opěrných zdí, oplocení, altánů.

Pokládka, montáž: - podlahy - parkety, plovoucí podlahy, linoleum, koberce. Prodej, montáž: - interiérové dveře. Výroba: - dřevěná schodiště.

Prodej Vanových konceptů : - Ravak - Rosa - Avocado - Praktik - BeHappy - Classic ...

Výroba: -železniční pražce -výhybkové pražce -nástupiště -konzolové desky,kabelové žlaby a poklopy -betonové dlaždice,odvodňovací tvárnice -soklové panely,silniční panely -vinohradnické sloupky -zámková dlažba,silniční obrubníky -energokanály,prefabrikáty.

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby - kamenické práce

Společnost MŠENSKÉ PÍSKOVCE spol. s r.o. se zaměřuje na těžbu a zpracování přírodního pískovce. Dodáváme surové a opracované pískovcové bloky, desky, zahradní dlažbu, kamenné lavice, pítka, fontány i solitérní kameny. Najdete nás v obci Mšené-lázně, okres Litoměřice. Těžba, lom, výroba, dodávka, prodej: - mšenský pískovec - pískovcové ...

Činnost: - zemní práce - ruční pokládka tvarovek v různých skladbách a barevných vzorech - pokládka kamenných a keramických dlažeb - stavby plotů z kamene a prefabrikovaných dílů - stavby opěrných zdí z kamene a prefabrikovaných dílů

Výroba: - nerezové objímky pro uchycení a uložení potrubí - nerezové spony na výfuky

Prodej, montáž, servis - fotovoltaické elektrárny na klíč - zabezpečovací systémy - otopné systémy.

Výroba, dodávka, montáž: -protipožární dveře a výplně -hliníková okna a dveře -zimní zahrady.

Výroba, montáž, truhlářství, stolařství, truhlářské a stolařské práce: Nábytek: -na míru dle přání zákazníka -z masivu, lamina, podýhované dřevotřísky nebo kombinace masiv-lamino, masiv-podýhovaná dřevotříska -dub, buk, olše, borovice, jasan -vestavěné skříně -dřevěné stojany, krabičky na víno -dveře, vrata a zárubně -pegoly, ...

Výroba, prodej, montáž: - plastové okna, dveře - vrata, brány, závory - markýzy, rolety, mříže, žaluzie.

Stolařství, zakázkové truhlářství: - nábytek, postele - kuchyně - dřevěná okna, dveře, schody.

Člen evropské sítě EURONICS. Maloobchod, prodej, eshop: -průmyslové zboží, domácí potřeby, elektroinstalační materiál, nářadí -bojlery, průtokové a zásobníkové ohřívače vody, topidla, kotle -klimatizace -elektrospotřebiče, vestavné spotřebiče -ledničky, mrazničky, chladničky -pračky, sušičky prádla -sporáky, myčky nádobí, stolní trouby, ...

Internetový obchod, e-shop: - stavební materiál - cement, vápno - střešní krytina - izolační materiály - OSB desky - ploty, pletivo.