TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Společnost ENVIROmarket Vám zabezpečí čistou a kvalitní vodu. Působí v oblasti úpravy vody a její filtrace, dezinfekce a změkčení. Již od roku 1990 se zabývá velkoobchodem a v sortimentu naleznete zařízení na úpravu pitné vody, filtry na vodní kámen, změkčovače tvrdé vody a bohaté množství doplňkového sortimentu. Poskytuje pro všechny ...

Výroba - septiky - plastové jímky - nádrže - čistírny (čističky) odpadních vod (ČOV).

Prodej, eshop - plastové sanitární výrobky, vodo-topo-plyn: - podlahové žlaby - vpusti - sifony - wc sedátka - wc plastové nádržky - bojlery - kotle - radiátory - kuchyňské dřezy. - baterie - keramika - obklady a dlažba - koupelné doplňky - sprchový program - sprchové kouty a vaničky - vany - ht tvarovky - ppr trubky a ...

Betonárna, výroba, prodej a doprava: -betonové směsi -beton, asfaltobeton, asfaltové směsi. Stavební společnost, výstavba a opravy: -dopravní stavby (stavba), komunikace (komunikací), silnice, zpevněné plochy, hřiště a pod. -dodávka a pokládka obalené kamenivo a asfaltobetonu třídy ACP22, ACP16, ACL16, ACO11 a ACO8, včetně ...

Poradenství, prodej, montáž, servis: -švédská tepelná čerpadla všech systémů -alternativní zdroje energie -revize projekce v oboru elektro a topení. Kontaktní místo: -Plzeň, Jiráskovo nám.2 tel/fax 377449344 p.Ortinský, mobil 602463965 Ing.Zajíček, mobil 602432672 -konzultace po dohodě na výše uvedených telefonních ...

Dodávka, montáž, vzorková prodejna: - dřevěná eurookna - plastová okna - garážová vrata - dřevěné interiérové dveře - rolety, žaluzie, parapety.

Práce: -natěračské práce. -pískování. -žárové zinkování. Kovovýroba: -jednoúčelové stroje. Prodej: -barvy. -míchací centrum barev.

Prodej střešních plechů, klempířských výrobků, olejů, maziv, obráběcího nářadí a spojovacího materiálu. Čerpací stanice. Kovoobrábění.

Stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov - sadrokartonářské práce - kanalizační přípojky, rozvody kanalizace.

Naše společnost TOMI stavebniny se specializuje na dodávku a prodej stavebních materiálů pro stavbu a zateplování budov, betonových dlažeb a betonových prvků pro terénní úpravy a betonové prefabrikáty. Betonové prvky BETON BROŽ si můžete prohlédnout v naší výstavní ploše, která je největší na Vysočině. V našem sortimentu máme také velký výběr ...

Výroba, doprava, uložení: - betonové směsi. Prodej, servis: - stavební stroje DYNAPAC pro zpracování betonových směsí. Provoz: - Betona, Pražská, Nová Paka - celoroční provoz - teplá záměsová voda. Doprava: - MIX, sklápěcí vůz TATRA. Čerpání: - betonové směsi-čerpadlo PUTZMEISTER 28m.

Projekce, prodej, montáž, servis, dodávky: - klimatizace a chlazení: - pokojová, bytová - průmyslová, pro kanceláře - telekomunikační - mobilní klimatizace - chladící zařízení - odvlhčovače a zvlhčovače vzduchu - odsávání a filtrace - čističky vzduchu a příslušenství - vzduchotechnika - vzduchotechnické systémy ...

Stavební práce: - fasády - výstavba rodinných domů - zámková dlažba - ploty.

Zajišťujeme a provádíme vodohospodářské technologie, dodáváme a instalujeme veškeré úpravny a filtrace vody, ať už se jedná o vodu pitnou, užitkovou nebo jinou k dalšímu využití: -úpravy a filtrace vody -servis čerpadel Grundfos -přivaděče pitné vody -dálkové spoje s vrty minerálních vod -dodávky a instalace čerpání vody, ohřevu vody pro ...

Podlahářské práce. Pokládka podlahovin: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC podlahy - linoleum - sportovní podlahy. Příprava podkladu.

Výroba a prodej tepelných čerpadel. Tepelná čerpadla pro vytápění rodinných domků, domů, chat, chalup, bazénů i průmyslových objektů. Systémy tepelných čerpadel. Provoz tepelného čerpadla je úsporný, ekologický a automatizovaný. Tepelné čerpadlo sníží provozní náklady na vytápění až o 65 %; investiční náklady na tepelné čerpadlo se proto ...

Výroba, prodej: -malty -šlechtěné omítky -omítky a štuky -podlahové hmoty a torkrety -lepidla -spárovací hmoty -sanační omítky -fasádní barvy a penetrace -pojiva.

Práce: - zedník, zednické - obklady, dlažby - zateplování - rekonstrukce

AC Podlahy. Prodej, pokládka - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce - PVC. Podlahářské práce.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytů, domů - zděné ploty - pokládání zámkové dlažby.

Koupelnové studio, prodej - obklady, dlažba - sanitární keramika - vybavení koupelen.

Stavba, montáž: - bazény (betonové, fóliove) - whirlpooly - parní lázně - sauny.

Prodej: - vodoinstalační a topenářský materiál - čerpadla

Studio bytových jader Vernek.cz - koupelnové studio - vybavení koupelen - sanitární keramika - obklady, dlažby. Rekonstrukce koupelen a bytových jader.