PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej - plastová okna - plastové vchodové dveře - hliníkové dveře.

Prodej: - vyhřívané systémy plastů a střižných nástrojů - komponenty, desky a rámy forem.

Služby: - zřizování a rekonstrukce elektroinstalací, elektroinstalace - osvětlení klasické, veřejné osvětlení - elektrické vytápění - opravy a údržba elektrických zařízení - připojení elektrospotřebičů - instalace klimatizace - elektronické zabezpečovací systémy EZS - instalace televizních antén, televizní antény - montáže, ...

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - parkety

Výroba, montáž: - zimní zahrady z ocelových, hliníkových a plastových konstrukcí - zasklívání pergol, altánů, teras - zastřešení bazénů - vchodové stříšky.

Výroba - patentovaný nástěnný systém - stěnové systémy - řešení na zeď - regály - háky - držáky kol - garážový nábytek.

Návrh, montáž, servis: - optické, metalické kabely - strukturovaná kabeláž - sváření optických vláken.

Výroba, montáž, e-shop: - plastová okna, dveře

Činnost: - pokládka potrubí - bezvýkopové technologie - řízené protlaky, pluhování potrubí, skalní fréza, ramování potrubí, sanace potrubí

Velkoobchod, maloobchod: - spojovací materiál

Prodej: - obklady - dlažby - sprchové kouty - baterie

Dodávka, montáž: - hliníkové pergoly, zimní zahrady, altány - hliníkové přístřešky nad dveře - ploty, plotové zástěny z hliníku.

Prodej, e-shop: - sauny - vybavení a příslušenství k saunám

Výroba, distribuce: - nábytkové hrany - lepidla - profesionální čistící prostředky.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - garážová vrata. Truhlářská výroba.

Výroba: - stavební chemie - polyuretanové injektážní systémy - kotevní zálivkové materiály

Zednictví, velkoobchod, maloobchod: - montáž obkladu - montáž dlažeb - 3D návrhy - poradenství - stavební chemie ( lepidla, izolace atd - vinylové podlahy - lina - balkony - terasy - sanitární vybavení, WC, vany - koupelnové vybavení - míchání interierových a exterierových barev - epoxidové barvy na beton.

Výroba: Transformátory do 80 000 VA, autotrafa, cívky - ISO9001 Elektrické rozváděče - ISO9001 Služby: Elektroinstalace a revize - ISO9001 Opravy elektromotorů Prášková lakovna

Činnost: - rekonstrukce a opravy energetických zařízení

E-shop: - elektrické průtokové ohřívače - elektrické bojlery, kotle - nářadí

Eshop, prodej. - TRENDCHARGE - vše pro nabíjení Vašeho elektromobilu. Výstavba a instalace nabíjecích stanic.

Prodej: -stavební materiál -střešní krytiny -zdící materiály -maltové směsi -izolační materiály -okna VELUX, dveře -hutní materiál, hřebíky -stavební nářadí -sanitární keramika, obklady, dlažba -betonářské výrobky.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál