PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej: - spojovací materiál, kotevní technika - nářadí, řezné a brusné kotouče - vrtáky, pletivo, elektrody a svařovací dráty - pracovní a ochranné pomůcky - zahradní nářadí - tmely, pěny, barvy a další kutilské potřeby.

Truhlářská výroba - kuchyně - vestavné skříně - dveře - pergoly - altány - dřevostavby. Prodej truhlářských potřeb.

Podlahářství, prodej, montáž. - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - parkety - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - linoleum a marmoleum - PVC - koberce. Činnost - podlahářské práce - renovace parket.

Specializovaná prodejna: - malířské, fasádní barvy - průmyslové barvy - nátěry na dřevo, kov - fasádní omítky - tmely, ředidla.

Hlavní činností firmy Václav Vorlíček - BESPO je dodávka a montáž sádrokartonových konstrukcí, stropních podhledů, půdních vestaveb i izolací. Provádíme také zámečnické a podlahářské práce. Sídlíme v obci Dolní Bezděkov, okres Chrudim. Stavební práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce - sádrokartonové konstrukce - suchá ...

Elektroinstalace, elektrikářské práce - výroba rozváděčů - hromosvody a uzemnění - průmyslové a bytové instalace včetně rekonstrukcí.

Zakázkové truhlářství, výroba - kuchyně - okna - dveře - nábytek z masivu.

Elektrobazar, prodej, e-shop: - měřící, regulační technika - elektrosoučástky.

Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika.

Výroba, prodej: - dřevěné třívrstvé parkety - eko-brikety - schodové profily

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - kuchyňské linky - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek.

- výroba dveří SAPELI - interiérové dveře SAPELI

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Výroba: - smrkový štípaný šindel Činnost: - zemní a výkopové práce.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - dveře, schody

Stavebniny, velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál - nářadí.

Výroba čerpacích zařízení a armatur - uzavírací, regulační a pojistné ventily - armatury pro plyn - regulační plynové stanice.

Stavebniny, prodej stavebního materiálu - maltové směsi - zdící materiály - sádrokartony - izolace - střešní krytina - hydroizolace - betonové výrobky - stavební chemie - obklady a dlažby. Provozovna - adresa: Labská 537, 403 32 Povrly.

Firma Martina Odehnala se zaměřuje na výrobu a pokládku šindelů prvotřídní kvality. Vyrábíme šindel štípaný, ručně opracovaný (strouhaný) nebo štípaný hoblovaný. Pokládku šindele provádíme jednoduchou nebo dvojitou na latě nebo prkenné bednění. Zabýváme se též drobnými truhlářskými pracemi. Naši firmu naleznete v obci Proseč, okres ...

Výroba: - rozvaděče - mechatronické stroje a zařízení - kabely a vodiče

Montáž, oprava, servis, revize: - plynových zařízení - plynové kotle.

Zakázková kovovýroba - svítidla - schody - dveře - zábradlí.

Maloobchod, prodej: - střešní krytiny - klempířský materiál, okapy - střešní doplňky.