PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Velkoobchod a prodej stavebniny: -obklady -dlažby -střešní krytiny -okna -dveře -sádrokartony KNAUF -střešní okna VELUX -zdící systém HEBEL a WIENERBERGER -tepelná a zvuková izolace -klempířské výrobky -kamenina. Prodej: -železářství a řemeslnické potřeby -kování -barvy laky DŰFA -kartačnické zboží -nářadí a ...

Kamenictví. Zpracování kamene. Výroba, osazení: - veškerých kamenických výrobků, kamenické výrobky: - kuchyňské a kupelnové desky, stoly - parapety - obklady krbů - dlažby a obklady - pomníky, nápisy - sochy, plastiky - kamenosochařské výrobky. Projekce, realizace, montáže: - dlažby, obklady, schodiště a parapety.

Truhlářství, výroba: - nábytek - vestavěné skříně - dveře - schodiště.

Stavební práce: - zednické práce - montáž sádrokartonu - podlahářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - cihly - hutní materiál. Betonárna, uhelné sklady: - Dolní Rokytnice 297 - tel.: 481 523 321, 732 904 499

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - dětské pokoje - ložnice - interiérové dveře - schodiště.

Truhlářství, výroba - kuchyně - interiérové dveře a okna - schodiště. Činnost - truhlářské práce.

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - skříně - ložnice - dveře

Velkoobchod: - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - voda, topení, plyn.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Stavební činnost - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - demolice. Prodej a montáž dětských herních sestav - dětská hřiště na zahradu i pro veřejný prostor.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -spojovací materiál -plechy -ocel -trubky

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Činnost: - zámečnické práce - brusičské práce - sítotisk, polygrafická výroba - knihařské práce. Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - železářství - domácí potřeby - topenářský materiál.

Výroba a montáž - hliníková okna - hliníkové dveře - prosklené fasády - zimní zahrady

Společnost VANTO Natural Stones se specializuje na prodej kamenů, kamenných dlažeb, obrubníků a solitérů z kamene. Prodej: - kamenná drť, kačírek, valouny - kusové kameny - solitéry a artefakty vytvořené z kamenů - kamenné dlažby, obklady - obkladové desky - šlapáky - zdicí kameny, dlažební kostky - neviditelné obrubníky.

Naše travní koberce jsou vypěstovány z vysoce kvalitních tuzemských travních směsí v těchto kategoriích: -středně zátěžový–pro zahrady a parky -hřišťový–pro vysokou zátěž na sportovištích. Široké využití: -parky -zahrady -střešní zahrady -fotbalová hřiště -dětská hřiště -ostatní travnaté plochy.

Dodávka, montáž, prodej: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné třívrstvé, korkové, marmoleum, vinyl, PVC, dřevěná dýha, dřevěné palubky - renovace parket - interiérové dveře PRÜM, HORMANN, CARMAN DOORS, - sádrokarton, sádrokartonové konstrukce, minerální podhledy .

Malobchod, velkoobchod, prodej: -veškeré stavební materiály. Autodoprava.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - zimní zahrady - garážová vrata a sekční vrata Kovovýroba: - brány - vrata

Koupelny Spěvák. Maloobchod, velkoobchod, e-shop: -sprchové kouty, vany. -sanitární technika. -obklady, dlažby. -koupelový nábytek. -koupelnové doplňky. Služby, práce: -rekonstrukce koupelen. -grafické návrhy koupelen.

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová a hliníková okna - rolety

Dodávka, montáž: - zimní zahrady - bazénové haly - verandy - posuvné střechy

Jsme moderní technologická společnost, která patří mezi 100 nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem v České republice. Špičková úroveň v oblasti kvality, spolehlivosti, odbornosti a zkušenosti je výsledkem systematického vývoje společnosti od rou 1991. O d té doby jsme postupně rozšiřovali portfolio svých činností díky vlastnímu růstu ...